Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni tarifelerden bana en çok hitap eden 59TL'lik "16-Mbps 50 GB adil kullanımlı VDSL2" tarifesi Mevcut 2Mbps limitsiz tarifemin yanında tercih edilesi olmuş.
    50 ve 100 Mbps hızları için 100 GB limit bana az geld. En az 200 GB olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

Biz böyle koyun olmaya devam, her dayatmaya eywallah dediğimiz sürece Allah bilir yakında kablolarıda bize çektirirler....

Dostum biz kablomuzuda çekeriz problem değil ama yakında kabloyu bize takacak bu adamlar

Taktılar bile çoktan artık alışkanlık yaptığı için hissetmiyoruz walla cebimizden telekoma bağlantı 250mbps hızında hiç düşmüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

burada ki fiyatlar yalın adsl mi acaba?
    http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri

arkadaşlar 100mbitlerden bahsediliyordu ama ben burada öyle birşey göremedim adamlar sadece zam yapmışlar allahtan şubat ayında tahhütüm bitiyor direkt kapattıracam...

Şuan sadece düzenlenmeler açıklandı yeni tarifeler ileriki günlerde açıklanıcaktır büyük bir ihtimal

• Bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu.Herkes toplansın yetkili mercileri mail topuna tutacaz
  • Hani nerede 100 mbps hizlar ? 50 Mbps ?

8Mbps kadar hizlar 49TL den 54,90TL oluyor ne saçmalık bu ? Bindirmişler birde reklam yapıyor şerefsizler !!!

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EinsteininTorunu -- 27 Aralık 2010; 13:44:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran
    Bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu.Herkes toplansın yetkili mercileri mail topuna tutacaz

maille olmuyor iptal ettirmeniz lazim yoksa yola gelmezler.
  • yahu netlimitsiz 35 tl olursa baglatirim diyordum su fiyatlara bak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Bu yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu.Herkes toplansın yetkili mercileri mail topuna tutacaz

iptal ettirmek aklımıza geliyorda herkesi 2 yıılık sözleşmelerle kumpasa almışlar şimdi herkes nasıl 150-200 tl veripte iptal ettirsin? yoksa 1 hafta 1 ay kullanmayız ölmedik ya 10 sene önce internetmi vardı hergün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsermose -- 27 Aralık 2010; 13:50:29 >
  • Resmen yeni tarifeler diye eski fiyatlara %10 zam yapmışlar!!!
    Nasıl izin veriliyor bunlara ya. Unutmayın arkadaşlar telekom son 3 yıldır türkiyenin en çok kar eden şirketlerinden. 3 yıllık karları 4 milyar tl'yi buldu bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

ne yaparsan yap değişmez

sanal medya değil görsel medya lazım
  • Ben ocak sonunda hattı iptal ettirip doping alıcam eğer fiber gelmezse
  • arladaşlar 8mpbs net limitsiz paket vardı 49 lira olan ona geçebilme şansımız var mı cumaya kadar ..

yada bu paketin yerini ne aldı ?
  • ayrıca limitsiz tarifelere zam yapıldığı gibi 1 ocak itibrariyle abone alımı'da yok..... yorum sizin

not: bu tarife büyük ihtimalle BTK tarafından tekrar gözdenm geçirilip düzletme olacaktır. (kendimi zor tutuyorum kötü söz söylememek için)
  • Yıllardır mevcut paketlerde fiyat indirimi yok, hız artırımı yok, abone sayısına oranla yurt dışı çıkışları gibi durumlarda altyapı düzenlemesi yok, bir de bunların üstüne zam ! Yeter abi valla yeter. Şu TT denen lanet kuruluş devletin elindeyken bile daha iyiydi durumumuz. Zaten Araplardan ne bekliyoruz ki ? TT özelleştiğinde sevinçten havalara uçan tipleri görmek isterim şimdi. Hizmet yok ama zam var. Bir de dalga geçer gibi satılmış medya aracılığıyla "100 Mbit internet veriyoruz artık" tarzı saçmalıklarla milletin gözünü boyamıyorlar mı, çıldırıyorum resmen. Ne diyim abi, millet olarak kendi b.k yememiz sonuçta. Umarım yakın zamanda aklımız başımıza gelir de yolunmaktan bir nebze de olsa kurtuluruz.

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Arkadaşlar ben netlimitsiz kullanıyorum şu anda, hızımı 2 mbite sabitlediler... Şimdi 1 mbit sınırsıza geçmek istesem, 1 Ocak'tan sonra geçemeyecek miyim? Sizce napsam?

Geçmek istiyorsanız hemen geçmeniz gerekiyor. Ama bence geçmeyin. 1Mbit için 49 TL vermektense, 6 TL farkla Netlimitsiz'de kalmanız daha mantıklı olur. Sonuçta 25 GB'lık kotayı aşmanız durumunda 1Mbit'e düşürülecek hızınız. Geçene kadar da 2 kat daha hızlı kullanacaksınız işte neti. Ki olası bir altyapı güçlendirme durumunda bu dediğimiz 2Mbit 8'e kadar bile çıkabilir. Yani bence 6 TL için 1Mbit'e geçmeyin.

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

arladaşlar 8mpbs net limitsiz paket vardı 49 lira olan ona geçebilme şansımız var mı cumaya kadar ..

yada bu paketin yerini ne aldı ?

Cumadan sonra da geçebilirsiniz. Sonuçta Netlimitsizin abone alımı kapatılmıyor. Zamlı fiyatıyla tam gaz devam ediyor. Ama bundan sonra kotayı aştıktan sonra hızlar düşürülecektir. Öyle eskisi gibi "200 GB yaptım hızım düşmedi ehe ehe" tarzında mesajları biraz zor görürürz gibi geliyor bana. Çünkü aynı netlimitsizin biraz daha fiyatlı ve daha yüksek kotalı tarifeleri geliyor. TT bu yeni paketleri satabilmek için kota uygulamasını adam gibi uygulamak zorunda kalacak. Dolayısıyla artık 25GB'ı geçtiğinizde hızınız 1Mbit'e düşecektir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 27 Aralık 2010; 14:07:51 >

• En sağlamı herkezin Netlimitsiz yada 2mbit sınırzda kalması.

yada çıkıp başka firmalara gitmek

Büyük ihtimal ocak da yeni tarifede verirler o 50mbit vs olayları çıkabilir.

ne yaparsanız yapın hiçbir firmaya tahadüt vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 27 Aralık 2010; 14:04:24 >
  • az önce aradım türk telekom bayan çıktı dedim" bu internet sitenizdeki tarifeler doğru mu" evet dedi.. kusura bakmayın bunları size söylemek zorundayım dedim kadın şaşırdı sonra açtım ağzımı dedim yaptığınız resmen soygunculuk hemde sınırsız tarifelere geçişi kaldırıyorsunuz dedim.. sonra teşekkür ederim kapadım...

Bir sorum olacak bir arkadaş dopingin tarifelerini verdi çok cazip acaba doping interneti nasıl bilirsiniz???
  • quote:

Yüksek hızda yeni limitsiz paketler:

- VDSL2 100 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları) - 149 TL

- VDSL2 50 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları) - 109 TL

- VDSL2 32 Mbps’ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)

- ADSL2+ 16 Mbps’ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)

Mevcut limitsiz paketler için yeni adil kullanım noktaları:

- ADSL 8 Mbps’ye kadar (Yeni 25 GB Adil kullanım noktaları)

- ADSL 8 Mbps’ye kadar (Yeni 100 GB Adil kullanım noktaları) - 89 TL

Yeni limitli paketler:

- ADSL2+ 16 Mbps’ye kadar, 5 GB Kotalı - 33 TL

- VDSL2 32 Mbps’ye kadar, 10 GB Kotalı - 43 TL

- VDSL2 50 Mbps'ye kadar, 15 GB Kotalı - 69 TL

- VDSL2 100 Mbps'ye kadar, 20 GB Kotalı. - 99 TL

Bunlar şu anki limitsiz abonelere de adil kullanım saçmalığı yaparlarsa ne olacak kim çıkıp itiraz edecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Yeni tarifelerden bana en çok hitap eden 59TL'lik "16-Mbps 50 GB adil kullanımlı VDSL2" tarifesi Mevcut 2Mbps limitsiz tarifemin yanında tercih edilesi olmuş.
    50 ve 100 Mbps hızları için 100 GB limit bana az geld. En az 200 GB olmalıydı.

Bahsettiğiniz tarife vdls2 değil adsl2+ oluyor. vdsl 2 olanlar 50 ve 100mbit hızlar olacak. Ayrıca modem masrafı yapacağınızı unutmayın vdsl2 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Arkadaşlar ben netlimitsiz kullanıyorum şu anda, hızımı 2 mbite sabitlediler... Şimdi 1 mbit sınırsıza geçmek istesem, 1 Ocak'tan sonra geçemeyecek miyim? Sizce napsam?

1 ocaktan sonra limitsiz tariflere abone alımı kapatılacak geçemeyeceksin yani.
  • devletin yaptığı vergi indirimlerinden doğan farkları cebe indirmek için bu kadar beklemeleri bile beni şaşırtmıştı. 1mbite bayadır 45lira civarında ödüyorduk. normal olan olmuş 49a yükseltmişler. bu memlekette ne zaman tüketici kazançlı çıkmış ki şimdi çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.