Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bunlar şu anki limitsiz abonelere de adil kullanım saçmalığı yaparlarsa ne olacak kim çıkıp itiraz edecek?

Yapamazlar abi. Sonuçta harbi sınırsız diye aldık biz o paketleri. Ve anlaşmamız bunun üzerinden. TT çıkıp da anlaşmayı kafasına göre değiştiremez. Değiştirirse bunun sonu mahkemede biter. Ve bu açılacak davalardan 1'i bile kullanıcı lehine çıkarsa(ki çıkacaktır), TT binlerce kişiye deli gibi para ödemek zorunda kalır. Ki Araplar kesinlike böyle bir şeyi göze alamaz bence. Anca böyle yeni alımlara kapatır işte tarifeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 27 Aralık 2010; 14:16:33 >
  • Doping yine bunların alt yapısını kullansa da belli oranda kendi alt yapısı da varmış. Ayrıca bildiğim kadarıyla Süperonline ile aynı holdinge ait firmalar. En azından Doping adsl alarak Süperonline Fiber' in yaygınlaşmasına katkıda bulunabiliriz bir nebze.
  • superonline fiberde adil kullanım kotası uyguluyor sınırsız paketleride var ama fiyatları boru gibi. en son hatırladığım 10mbit sınırsız 99 tl idi.
  • Böyle saçmalık mı olur ya..Herkes indirim yaparken bunlar bindirim yapıyorlar...Haram olsun verdiğim paralar...
  • Arkadaşlar,

TTNET 1 MB sınırsız kullananların NETLIMITSIZ'e geçmesi mantıklı mı sizce +5 tl verip ?

Yorumunuz nedir bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

superonline fiberde adil kullanım kotası uyguluyor sınırsız paketleride var ama fiyatları boru gibi. en son hatırladığım 10mbit sınırsız 99 tl idi.

Süperonline adil kullanım kotasını hiç uygulamamış. Ayrıca uygulasa da;

Süperonline Fiber 10mbit 99 tl

Ttnet 8mbit 109 tl (bu hızı alabilir misin muamma ayrıca en az 15 tl de sabit ücreti var üstüne eklenecek. Yani 124 tl)

Hangisi boru sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar,

TTNET 1 MB sınırsız kullananların NETLIMITSIZ'e geçmesi mantıklı mı sizce +5 tl verip ?

Hattının alabileceği hız en az 4mbit ise ve download yapmayan biriysen geçmek mantıklı. Yapıyorsan da tercih meselesi çünkü vereceğin 5 lira fark sana 25 gb ı hızla kullandıracak, sonra eskiye döneceksin.
  • Bu saaten sonra bulunduğu yerde uydunet veya superonline olan var ve hala ttnet kullanıyorsa yazacak şey varda banlanmak istemiyorum.

netlimitsiz paket zam gelmiş bu sabah gördüm netlimitsiz dekiler 16mbit adsl2+ geçseler daha karlı oluyor kota 25gb dan 50 gb cıkıyor hemde hız

fakat benim olduğum yer 2mbit kullanıyorum bu kadar destekliyor adsl2+ geçmek daha karlı 2mbit kullanan cok insan vardır kota aşımı olunca 1mbit düşüyor fazla bir düşüş olmuyor bu yazdıklarım tttnet kullanma zorunlu olanlara benim burda başka bir internet sağlayıcı olsa 1sn düşünmem.

Bu gidişe ancak ttnet kullanmayı bırakıp başka bir internet sağlayıcıya geçerek bir azda olsa dur diyebiliriz yoksa başka yolu malesef yok
  • http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/nedir_#sekizlimitsizscrl

NETLİMİTSİZ
    8 Mbps'ye kadar / limitsiz
    Ayda 49 TL

bu tarife duruyor mu değişen bir şey var mı şimdi geçirsem 1 ocaktan itbaren değişime falan uğrucak mı ? birde adil kullanım bu tarifede 25gb değil mi ?
  • 8e kadar olan netlimitsiz 54 tl değil 49 tl. Yukarıdaki bahadı_R nickli arkadaşımızın verdiği tarifeleri ttnette göremedim ben.
    http://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/nedir_#sekizlimitsizscrl

NETLİMİTSİZ
    8 Mbps'ye kadar / limitsiz
    Ayda 49 TL

bu tarife duruyor mu değişen bir şey var mı şimdi geçirsem 1 ocaktan itbaren değişime falan uğrucak mı ? birde adil kullanım bu tarifede 25gb değil mi ?

55TL + 25 GB kotayı geçersen 1Mbps düşecek. Zamlandı tüm tarfie....

• quote:

Orijinalden alıntı: panzer2000

8e kadar olan netlimitsiz 54 tl değil 49 tl. Yukarıdaki bahadı_R nickli arkadaşımızın verdiği tarifeleri ttnette göremedim ben.
    http://www.ttnet.com.tr/web/229-1204-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/tum_baglanti_ucretleri

1 Ocak olunca görürsün ;)

http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar,

1mbps sınırsız doping kullanıyorum (9 ay 22tl) eskiden derdim arkadaşa 8 mbps eğerki 512 değilde 1 e düşerse alırım zaten 1 sınırsız kullanıyorum hiç olmassa 10 gün sözde hızlı kullanırım(ortalama kota 2 kişi ayda 60-80gb ortalamam) şubatta kampanya bitiyor mecburen ona yükselticem biraz hızlı kullanırız hiç olmassa 5 tl de bir sigara parası (sigarada içmiyom gerçide hep onla mukayese ederler ya :))
  • soygun
  • Derhal sigara içen varsa bıraksın ben 6 aydır kullanmıyorum 2 mbit limitsiz vardı bunun yerine artık yerine 8 mbit 109 tl olanı kullanıyorum şaka bi yana bu ttnet herkesi yüksek hızla tanıştırdı ve birtakım ayak oyunları ile milleti kendisine bağladı yüksek hız gören yüksek kaliteli film indiren halk bu saatten sonra 1 mbitler ile yetinmez mutlak üst paketlere geçer düşüncesi ile birde üstüne zam yaparız artık gemleri tam olarak elimize alırız nede olsa superonline altyapısıda yok bak bizim altyapı hazı sayılır birkaç ayda tüm türkiyeye kolayca zorlanmadan kabloları döşeriz.. amaçları herkesin kotalı olmasını sağlamak ve gerçek limitsiz tarifelerin kimse tarafından kullanılmaması ve rafa kaldırılmasını amaçlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

Biz böyle koyun olmaya devam, her dayatmaya eywallah dediğimiz sürece Allah bilir yakında kablolarıda bize çektirirler....

:D:D:D:D:D::D:D alemsin olurmu olur valla...=)
  • 50 ve 100 mbps Satışı yok, onca site haber yaptı. TTnet Dalga mı geçiyor!
  • Bu ne
  • TTNET 'ten adsl hizmetimi iptal ettirmeye karar verdim, farklı bir net alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

TTNET 'ten adsl hizmetimi iptal ettirmeye karar verdim, farklı bir net alacağım.

En iyisi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.