Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Organize olunup birşeyler yapılması lazım ya,sesimizi çıkarmadıkça yoluna yoluna yoluncak tüy bırakmadılar Ülke gelişeceğine dahada geriliyor,yazıklar olsun Güya TÜRK Telekom yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Organize olunup birşeyler yapılması lazım ya,sesimizi çıkarmadıkça yoluna yoluna yoluncak tüy bırakmadılar Ülke gelişeceğine dahada geriliyor,yazıklar olsun Güya TÜRK Telekom yazıklar olsun

rekabet yok dostum istediğimiz kadar organize olalım

bak avea , vodafone çıktı turkcell nasıl arka arkaya kampanyalar reklamlar yapıyor.
  • Senmisin telefonsuz internet kullanmak için dava açan işte sonucu böyle olur böyle bir atmosferde indirim beklenebilirmi hem cep telefonu kullanayım artık diyelim ev telefonlarını iptal ettirelim sonra indirimli ve kotasız hizmet bekleyelim işte kazandıklarımız değil mudafaa edebildiklerimiz bizimdir neydik ne olduk iyice düşünmeliyiz, devletin elindeyken heryıl 2 kat hız artırımı yapılırdı eski aboneler iyi bilir ama devlet yeterli kar etmenin aksine zarar edince devretti şimdi bu adamlarda zararına internet satamazki napabiliriz katlanmak durumundayız yapacak bişey yok
  • @ogameci rekabet edecek biri olsa desteklesek ama başlayan yokki bu ttneti özelleştirenlere yazıklar olsun

@_EngiN_ bende öle düşünüyorum ama yok gelmiyor

@XnetaS ben anında bize ulaşın kımısndan saydım valla bi küfür etmediğim kaldı sinir oldum şerefsizlikden başka birşey değil yaptıkları milyonlarca $ para kazanıyorlar hala zam hala zam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHHMMM -- 27 Aralık 2010; 12:53:56 >
  • Ocak ayına girmeden interneti iptal ettireceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Senmisin telefonsuz internet kullanmak için dava açan işte sonucu böyle olur böyle bir atmosferde indirim beklenebilirmi hem cep telefonu kullanayım artık diyelim ev telefonlarını iptal ettirelim sonra indirimli ve kotasız hizmet bekleyelim işte kazandıklarımız değil mudafaa edebildiklerimiz bizimdir neydik ne olduk iyice düşünmeliyiz, devletin elindeyken heryıl 2 kat hız artırımı yapılırdı eski aboneler iyi bilir ama devlet yeterli kar etmenin aksine zarar edince devretti şimdi bu adamlarda zararına internet satamazki napabiliriz katlanmak durumundayız yapacak bişey yok

her yıl iki kat hız arttırımı mı. güldürme özelliştirilmeden evvel max hız 2mbit, onunda fiyatı 200 lira mı neydi zaten
    yanlış anlamayın savunmuyorum. yanlışı düzeltiyorum.

• TTNET 69 TL 2 Mbit
    TTNET 49 TL 1 Mbit

UYDUNET 69 TL 5 Mbit
    UYDUNET 29 TL 1 Mbit

Ahh uydunet gibi bir seçeneğim olsa da hiç düşünmeden geçsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTRuctionS -- 27 Aralık 2010; 13:02:15 >
  • 2mbit sınırsız kullanıyordum. bindirim olmuş fiyatında. bende 16mbit 50gb kotalıya geçmeyi düşünüyorum fakat sitesinde bu seçeneği göremedim.
  • Böyle bir şey olacağını iyi kötü tahmin etmek çok kolay oldu müşteri hizmetlerini aradığım o gece bayana ; mevcut 4mbit sınırsız tarifemi hızını yükselt fiyatını düşür kampanyasından yararlanarak değiştirmek istediğimi söyleyince kadın bir an hatta kalın lütfen diyerek sonrasında gelince beyfendi şu an teknik olarak mümkün değil diyince pirelenmiştim haksızda değilmişim demekki buna rağmen sitedeki tarifeyi ve son kullanma tarihini anımsatınca yeniden hattan ayrılmayın diyince anlamıştım müdürüne danışacağını ve sonucunda mecburi olarak tarifemi değiştirdiler , bu tarifede 4 ten 8 e geçtiğim için x8 ay boyunca 69 tl sonrasında mevcut tarife fiyatı 24 ay taahhüt çerçevesinde geçerliydi ve kar ettiğimi düşünüyorum henüz bu durumda olanlara tavsiyem kampanya sona ermediyse bu tarifelere geçiş için zorlayın ayrıca önümüzdeki 2 yıl boyunca zaten birşey beklemeyin

• burada ki fiyatlar yalın adsl mi acaba?
    http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri
  • Arkadaşlar ben netlimitsiz kullanıyorum şu anda, hızımı 2 mbite sabitlediler... Şimdi 1 mbit sınırsıza geçmek istesem, 1 Ocak'tan sonra geçemeyecek miyim? Sizce napsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Arkadaşlar ben netlimitsiz kullanıyorum şu anda, hızımı 2 mbite sabitlediler... Şimdi 1 mbit sınırsıza geçmek istesem, 1 Ocak'tan sonra geçemeyecek miyim? Sizce napsam?

Geçemeyeceksin hocam ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

BTK iyi çalışıyor, Telekom' a diş geçiriyor diyen arkadaşlar nerede? SNIPER82 sana diyorum neredesin? Yüzün kızardı mı biraz?

BTK işini hakkıyla yapsa ne güzel olurdu ama yapmıyor dişi anca bize geçirir onlar resmi rakamlar bir açıklansın o zaman tartışırız kim kime diş geçiriyor diye daha ortada resmi bir rakam ve tarife listesi yok.Yeni hızlar gelecek diyorlar ama indirimden hiç bahsedilmiyor mesala bunca yıldır hiçmi maliyet düşmedi yapılan yatırımlar kendini amorti etmedimi bunlar tartışılması gereken konular bence şunuda belirteyim benim yüzüm kızarıyor neden dersen her ay telekoma 90 liraya yakın para ödüyorum işte o her aklıma geldiğinde

• Yahu birde yalın adsl ücretine bakın 15tl ulen zaten 15tl ödüyoruz bunun neresi yalın şimdi? bir devlet vatandaşını bu kadarmı sömürtürtür anlamış değilim ve biz hiç bir şey yapamıyoruz avrupada olsa halk sokaklara dökülmüştü bile.Bizdeki düşüncede aaa ne yapçan sokaklara çıkıp biber gazı yada cop yiyip oturacan....
  • Beyler ttnet in facebook sayfasına yazsak durumu ne olur acaba ?
    http://www.facebook.com/#!/TTNET
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85
    burada ki fiyatlar yalın adsl mi acaba?

hic sanmiyorum
  • Gerçek Sınırsız paketlere üye olacak arkadaşlar 1 ocak olmadan üye olsunlar,bir daha sınırsızlara üye almayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

burada ki fiyatlar yalın adsl mi acaba?

arkadaşlar 100mbitlerden bahsediliyordu ama ben burada öyle birşey göremedim adamlar sadece zam yapmışlar allahtan şubat ayında tahhütüm bitiyor direkt kapattıracam...
  • Biz böyle koyun olmaya devam, her dayatmaya eywallah dediğimiz sürece Allah bilir yakında kablolarıda bize çektirirler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

Biz böyle koyun olmaya devam, her dayatmaya eywallah dediğimiz sürece Allah bilir yakında kablolarıda bize çektirirler....

Dostum biz kablomuzuda çekeriz problem değil ama yakında kabloyu bize takacak bu adamlar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.