Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmi sitede göremedim güncellememişler, ne zamandan itibaren değişiklik yapabiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

resmi sitede göremedim güncellememişler, ne zamandan itibaren değişiklik yapabiliyoruz ?

Neyseki yönetim siteden kaldırmış o mesajı... Forum sever arkadaşlardan birinin yaptığı bir muziplik. Photoshop ile kendi istediği tarife modeli yazmış. Yani yok öyle bir tarife 5 gün kaldı açıklanacak biraz daha sabır
  • uydunet 5mbit kullanıyorum , o yüzden daha iyi hızlarda gelicekse wireless adsl kullanayım üst kattaki komşu ile ortak hesap alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

shit

bi an sevinmiştim

Ttnet' in sevindirdiği birini tarih yazmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

16 ve 32 mbitlik hızlar gelmiş iyi hoşta

ben 8 e geçtim adamlar desteklemiyor diye 2 verdi

Ne anladım bu işten

Herhalde en iyisi sınırısz 2 ye geçmek herhalde

Şeydan diyor telefon telini sök duvardan tak prize 220v mahalledeki santral uçsun havaya 1 santral kartı 400-500 dolardab pahalı

gece gece yarıldımiyi fikir xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Beyler okuduğum kadarıyla sınırsızlar kalkıyor, geçiş olmayacak diyorsunuz ama bu sadece 1 mb sınırsız tarife için geçerli değil mi ? Yani 2,4 ve 8 mb sınırsıza geçmek isteyen istediği zaman geçer. Alımlar sadece 1 mb için durduruldu diye biliyorum ? Yanlışsam düzeltin ...

Sadece 1mbitin kalkacağı kanısına nereden vardınız? Ben yeni tariflerde hiçbir "sınırsız" tarifenin olmadığını gördüm.

Evet sizin de dediğiniz gibi yeni tarifelerde sınırsız yok. Mevcut olan sınırsız bağlantılara dokunulmamış. Yeni kotalı tarifeler gelmiş. Kotayı geçinde 512 kb düşen hız şimdi 1 mb a düşeceğinden sanırım sınırsız 1 mb a alım kapatılmış.

İşte burada yazıyor :

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf

Önemli olan; dokunulacak mı?

Sınırsıza geçiş olayı kalkarsa, sınırsız 2 - 4 - 8 arası geçişler de kalkar. Bu da kullanıcıyı köşeye sıkıştırmak anlamına gelir.

Edit: Üçkağıt, çakallık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macabre -- 27 Aralık 2010; 1:49:14 >

• mevcut hatlarla 8mbit i veremiyorlar cogu yere nasıl daha fazlasını verecekler enteresan..ttnetten bır cacık olmaz..maalesef tekelini konusturuyor adam..tekelcilikten sonuna kadar faydalanıyor..
    yıllardır tek birşey değişmedi o konuda cok ıyı ,düşmeyen bir performansları var..o da fiyatlar...dünyanın en pahalı internetini kullanmaya devam...
  • TTNET tekeline hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Beyler okuduğum kadarıyla sınırsızlar kalkıyor, geçiş olmayacak diyorsunuz ama bu sadece 1 mb sınırsız tarife için geçerli değil mi ? Yani 2,4 ve 8 mb sınırsıza geçmek isteyen istediği zaman geçer. Alımlar sadece 1 mb için durduruldu diye biliyorum ? Yanlışsam düzeltin ...

Sadece 1mbitin kalkacağı kanısına nereden vardınız? Ben yeni tariflerde hiçbir "sınırsız" tarifenin olmadığını gördüm.

Evet sizin de dediğiniz gibi yeni tarifelerde sınırsız yok. Mevcut olan sınırsız bağlantılara dokunulmamış. Yeni kotalı tarifeler gelmiş. Kotayı geçinde 512 kb düşen hız şimdi 1 mb a düşeceğinden sanırım sınırsız 1 mb a alım kapatılmış.

İşte burada yazıyor :

http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf

Önemli olan; dokunulacak mı?

Sınırsıza geçiş olayı kalkarsa, sınırsız 2 - 4 - 8 arası geçişler de kalkar. Bu da kullanıcıyı köşeye sıkıştırmak anlamına gelir.

Edit: Üçkağıt, çakallık...

Evet hocam aynen o şekilde oluyor. Limitsiz kullanıcıları köşeye sıkıştırarak kotalıya çekmeye çalışıyorlar.

Merak ediyorum. forumda bu kadar TTNet reklamı var. Acaba ttnet çalışanları buralara girip hiç mi okumuyorlar. O kadar küfür yiyorlar hala saçmalıklara devam ediyorlar... Ama yapıcak birşeyimiz de yok elimizz mahkum ....

• quote:

Orijinalden alıntı: tumxrp

100 mbit hız 100 gb kota nedir ya

limitsiz paket önümüzdeki limanlarda gözükmüyor herhalde...

amaç burda zaten download yapmak değil ki ? ttnet bunu veriyorsa download edilmeyecek mantığı ile bunu piyasaya sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: tumxrp

100 mbit hız 100 gb kota nedir ya

limitsiz paket önümüzdeki limanlarda gözükmüyor herhalde...

amaç burda zaten download yapmak değil ki ? ttnet bunu veriyorsa download edilmeyecek mantığı ile bunu piyasaya sunuyor.

Diğer firmalar fiber optikle tüm Türkiye'yi çevirene kadar TTNET yine hortumlamanın peşinde...

• Yeni tarifeler resmileşti tüm tarifelere neredeyse zam var limitsiz seçenekler yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılıyor.....

http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri
  • Tek kelimeyle bu yaptığı adilik
    8 Mbit aldıracak aklı sıra ttnet 109 Liraya sınırsız tek seçenek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 27 Aralık 2010; 12:27:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

Yeni tarifeler resmileşti tüm tarifelere neredeyse zam var limitsiz seçenekler yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılıyor.....

Resmen saçmalık bu ne yaa 2 mb sınırsız 64 TL den 69 TL ye, 8 mb sınırsız 99 TL den 109 Tl ye. eee hani indirim nerede

• quote:

quote:

Yeni tarifeler resmileşti tüm tarifelere neredeyse zam var limitsiz seçenekler yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılıyor.....

Resmen saçmalık bu ne yaa 2 mb sınırsız 64 TL den 69 TL ye, 8 mb sınırsız 99 TL den 109 Tl ye. eee hani indirim nerede

TTnetten indirim beklemek saçma olur zaten hocam,indirimi bırak bindirim yapmış adamlar birde üstüne 8Mbit hariç tüm Sınırsızları kaldırmışlar
    Umarım diğer internet şirketleri kaldırmaz..

• Fiyatlar gittikçe ucuzlaması lazım iken teknoloji ilerliyor iken bu fiyatlara zam yapmanın anlamını anlamış değilim.. Yazıklar olsun sahiden.. Yaaa bi de mesela adam 2 senelik taahhüt veriyor tabi o fiyatlara görerek veriyor bu zamlar ne kadar etik acaba? Allah b.... versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesTRuctionS -- 27 Aralık 2010; 12:39:26 >
  • Rüyamızda zor görürüz biz indirimi ahh fiber internet gel şu ist bağcılarada kurtar beni şu ttnetten kurtar
  • Ben tarifelerde zam dışında doğru düzgün bir yenilik göremiyorum, 3 kuruş paraya sattık telekomu adamlar geçen sürede kat kat fazlasını sırtımızdan çıkardılar , hala utanmadan çıkıp büyük atılımlar yaptık diyorlar. 16 Mbps lik bir tarifide ADSLde yok ya da ben bulamadım, zaten 100 olsa ne olacak yurtdışı bağlantıları ağlanacak haldeler eh neredeyse bilgi - data içeren sunucuların tamamı yurtdışı kaynaklı olduğuna göre ne anladım ben o verdiğini söylediği bant genişliğinden. Adam kandırmaca ve kazıklama başka birrşey değil.
  • quote:

Vay vay vay 45'ten 49'a çekiyorlar zam zam zam

hiç yararımıza bişey yok
  • Yazıklar olsun bir de utanmadan o kadar reklam yapıyorlar. Gerçekten yazıklar olsun. ttnete verdiğim tüm paralar haram olsun .... Başka da birşey demiyorum.

Bizim buralara gelse süper online metronet falan onlara geçicem ama yok gelmiyor ki
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.