Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doping tarifelerine bir göz atın;http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 26 Aralık 2010; 15:59:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler okuduğum kadarıyla sınırsızlar kalkıyor, geçiş olmayacak diyorsunuz ama bu sadece 1 mb sınırsız tarife için geçerli değil mi ? Yani 2,4 ve 8 mb sınırsıza geçmek isteyen istediği zaman geçer. Alımlar sadece 1 mb için durduruldu diye biliyorum ? Yanlışsam düzeltin ...

Doğru dostum düşündüğün gibi,fakat ttnet basınla yanlızca yeni çıkardığı tarifeleri paylaştığı için bir şaibe söz konusu..
    TTnetin bir kaç bölümüne mail attım umarım en kısa sürede doğru bilgiyi verirler..

BTK nın son onaylanan tarifelerinde açık şekilde ortada ama bu ttnet ne yapacağı hiç belli olmaz..
    http://www.turktelekom.com.tr/telekom/tr/pdf/urun/kurumsal/toptan/DSL-Internet-Tarifeleri.pdf

@einhander
    2mbit vergiler ile 53,38 Lira ediyor fakat bu toptan satış fiyatları,bunların üstüne kendi karlarınıda koyuyorlar...Sanırım değişim olmayacak sınırsızlarda yani yine 63 lira..

anlasıldı ttnet bıze bı yarar saglamıyacak 2011 dede 1 mbıte devam nalet olsun utanmasalar 10 yıl bu baglantıyı dıretecekler
    zaten 5 yıldır kullanıyor mıllet

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Bu verdiğin listedeki değerler şu sokaklarda bulunan beyaz renkteki telefon kutularının mesafesi hakkındamı

yoksa ilçelerde bulunan santreller mi?

Yok sokaktaki beyaz büyük kutularda o kutu apartmanımın önünde 20 -22 Adım ötesinde bizm aprtman kapısı.

Ama ben 8mbitte 2 alabildim kaldırmıyor diye

Hayır santrale olan mesafede o.
  • Sınırsızları bitirmek için indirim yapmıcaklar artık gibime geliyor.. Bundan sonra netlimitsize çeşitli kampanyalar yaparak insanları netlimitsize geçmeye zorlucaklar.. 2mbps yine 63 lira olucak sanırım 49Tl olsaydı geçerdim ama 1mbps'de kalıcam netlimitsize geçmiceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Sınırsızları bitirmek için indirim yapmıcaklar artık gibime geliyor.. Bundan sonra netlimitsize çeşitli kampanyalar yaparak insanları netlimitsize geçmeye zorlucaklar.. 2mbps yine 63 lira olucak sanırım 49Tl olsaydı geçerdim ama 1mbps'de kalıcam netlimitsize geçmiceğim..

evet adamlar bı sekılde kota uygulamak ıstıyorlar ınsanlara sınırlandırmak ıstıyorlar
    bu yuzden haklı oldugun gıbı sınırsızların fıyatları kotalı 8 ve 16 mbıt ıle yarısıyor
  • Netlimitsizler bazı iller dışında benim bulunduğum ilde dahil 512'ye düşecek yine sanırım.. 1Mbps'ye düşse yine düşünelebilir ama insanları kandırıp çıkarcaklar 1mbps limitsizden sonra uğraş dur 512 hızla bişiler indircem diye..

Bu paket yanlızca şu illerde hizmete sunulacaktır : Adıyaman, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Bartın, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat, Zonguldak
    * Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı belirtilen adil kullanım noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir.
    *** Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanacaktır. Kullanıcının ay içerisindeki veri kullanımı 25GB noktasına ulaştığında kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbps olacak şekilde düşürülecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 26 Aralık 2010; 16:10:14 >

• 1 ocakta yeni tarfieler ttnet sayfasında yazacak yani..

Neyse bakalım görelim

Şimdi ne desek BOŞ

TTnet bi yayınlasın sayfasında...

süperonlibe smile doping biri vs vs herkez yeni şeyleri çıkartır.

Herzaman diyorum tahadüt vermeyin
  • Arkadaşlar 8mb e kadar 15 gb kotalı kullancısıyım. Şimdi yeni düzenlemeye göre 15gb kalkmış 25 gb olmuş. Ve 25 gb ı geçince hız otomatik 1 mb e düşüyormuş. 1 mb e düştükten sonra diledigim kadar indirme yapabiliyorum değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler okuduğum kadarıyla sınırsızlar kalkıyor, geçiş olmayacak diyorsunuz ama bu sadece 1 mb sınırsız tarife için geçerli değil mi ? Yani 2,4 ve 8 mb sınırsıza geçmek isteyen istediği zaman geçer. Alımlar sadece 1 mb için durduruldu diye biliyorum ? Yanlışsam düzeltin ...

Sadece 1mbitin kalkacağı kanısına nereden vardınız? Ben yeni tariflerde hiçbir "sınırsız" tarifenin olmadığını gördüm.
  • quote:

Bizim ev ile santel 4 km var :)

Bu liste bana hiç uymuyor o halde:) 80 i göremedim listede 37 de bitmiş

Ben 37 den sonraki değerleri koymadım çünkü daha ötesinde olanlar internete girmesinler daha iyi diye düşünmüştüm ama madem gerek var koyayim bari tüh tüh... :)

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

77 den sonrasıda var ama yok artık :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsermose -- 26 Aralık 2010; 16:41:33 >

• kazanç db ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

kazanç db ne oluyor?

Desibel kavramına girmeyeğim goggle da aratırsan bulursun,ama nerde bulunur yenilir içilirmi? diye sorarsan modeminin içinden,rapor bölümünden,Bu Downstream Line Attenuation ( Hat Zayıflaması) kısmının karşısındaki değerdir.Bu değerde sana hattının kazanç yada kaybını gösterir tabloya bakarakta mesafenin yada hattını yaklaşık kaldırabileceği hızı öğrenmiş olursun.
  • @monsermose

bişi sorucam benim hat zayıflama değeri 14 ucundan vdsl oluyor aslında Benim sorum aslında bu 16mbps adsl gelicek ya ocakda vdsl değil ona geçsem nolur olur mu kaldırır mı heralde kaldırır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

@monsermose

bişi sorucam benim hat zayıflama değeri 14 ucundan vdsl oluyor aslında Benim sorum aslında bu 16mbps adsl gelicek ya ocakda vdsl değil ona geçsem nolur olur mu kaldırır mı heralde kaldırır ?

Telekomda çalışmıyorum ama şöyle düşün sınırda olacaksın yani tam bir şey çekerken carrtttt koptu (okuduklarım kadarı ile senaryoyu yazıyorum :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

@monsermose

Telekomda çalışmıyorum ama şöyle düşün sınırda olacaksın yani tam bir şey çekerken carrtttt koptu (okuduklarım kadarı ile senaryoyu yazıyorum :) )

Tabii öylede olabilir denemeden göremeyiz en son burda bi turuncu kablolar falan döşendi ama bakalım acaba ne bu turuncu kablolar ?? (vdsl kablosu mu superonline mı gelio acep )

• quote:

quote:

quote:

@monsermose

Tabii öylede olabilir denemeden göremeyiz en son burda bi turuncu kablolar falan döşendi ama bakalım acaba ne bu turuncu kablolar ?? (vdsl kablosu mu superonline mı gelio acep )

o turuncu olanlar yan apartmanın bahçe sulama hortumları hocam aman diyeyin genellikle kırmızıya yakın olanlar yüksek voltaj olurlar ama onunda üstüne beton kalıplar koyarlar eğer üstüne bir şey koymuyorlarsa fiber olabilir.kalın ve siyah olanlar ise genellikle telefon kablosu siyah ve ince olanlar ise en kötüsü yani mok açma yani kanalisyonda kullanılanlardır onun için siyahtır zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

kazanç db ne oluyor?

Desibel kavramına girmeyeğim goggle da aratırsan bulursun,ama nerde bulunur yenilir içilirmi? diye sorarsan modeminin içinden,rapor bölümünden,Bu Downstream Line Attenuation ( Hat Zayıflaması) kısmının karşısındaki değerdir.Bu değerde sana hattının kazanç yada kaybını gösterir tabloya bakarakta mesafenin yada hattını yaklaşık kaldırabileceği hızı öğrenmiş olursun.

Hat zayıflaması desenize şuna
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@monsermose

o turuncu olanlar yan apartmanın bahçe sulama hortumları hocam aman diyeyin genellikle kırmızıya yakın olanlar yüksek voltaj olurlar ama onunda üstüne beton kalıplar koyarlar eğer üstüne bir şey koymuyorlarsa fiber olabilir.kalın ve siyah olanlar ise genellikle telefon kablosu siyah ve ince olanlar ise en kötüsü yani mok açma yani kanalisyonda kullanılanlardır onun için siyahtır zaten

yok valla hortum değil bildiğimiz turuncu renkte kablolardı sokakta aşağıya sarkıtıolardı başka yerden de birleştiriolardı filan inşallah fiberdir bi ara arayalım süperonline ı o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet olmayan adsl altyapısıyla birde 16 mbit hız verecekler peki 8 mbit bile alamayanlar ne yapacak kaderine razı mı olacak. 8 mbit tarifedeyim 6 mbit sinyali veriliyor onunda yarısını ancak görebiliyorum. Telekomda uyanık nasıl olsa kendi altyapısını biliyor bu hizmetten santral dibinde olanlar yada saha dolabının yanıda evleri olanlar faydalanır onlarda %5 lik dilimde kalır geriside havayı alır mantığıyla güzel iş yapacak peh pehh pehh.

Bu arada ismail yk dan ''Allah Belanı Versin'' video klibini izleyeme çalışıyordum ama yarım saattir yüklenmedi

+1
    Ne anladık biz bu işten?

en güzel örnek benim 8mbit parası verip 4mbit geliyor sinyal
    haram olsun aldıkkları para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Aralık 2010; 19:14:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@monsermose

yok valla hortum değil bildiğimiz turuncu renkte kablolardı sokakta aşağıya sarkıtıolardı başka yerden de birleştiriolardı filan inşallah fiberdir bi ara arayalım süperonline ı o zaman

walla pek onada heveslenme bizim arkadaşın apartmana kadar geldi başvurdu hala bekliyor :) (haziranda) anla yani durumu fazlada birşey söylemiyeyim kızıyorlar biraz araştırsan bulurusun benden söylemesi :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.