Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hıc 16 mbps hıza geçip macera aramaya gerek yok o hızda Aaa ne guzel dıyıp bluray ındırmeye baslıyacaz ıkı gun sonra bır bakmısız kota dolmuş hız 1 mbps e düşmüş,
  • merhaba arkadaşlar bende kampanyadan
    yararlanıp 5 ay 15 tl olan ve kampanya sonu
    49 tl olan 8mbit tarifeye geçtim tabi 6 ay önce
    neyse benim sorum şudur hızı hiçbir zaman 8mbit
    alamadım neymiş ev yüksek ve uzakmış komik
    ama ttneti allaha havale ettim artık yediği haksız
    paraları helal etmiyorum.neyse uzatmayayım
    alttaki resim modemden aldım hızım sanırım bu?
    eğer doğru yerden aldıysam hızım kaç onu
    öğrenmek istiyorum teşekkürler.
     Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

merhaba arkadaşlar bende kampanyadan
    yararlanıp 5 ay 15 tl olan ve kampanya sonu
    49 tl olan 8mbit tarifeye geçtim tabi 6 ay önce
    neyse benim sorum şudur hızı hiçbir zaman 8mbit
    alamadım neymiş ev yüksek ve uzakmış komik
    ama ttneti allaha havale ettim artık yediği haksız
    paraları helal etmiyorum.neyse uzatmayayım
    alttaki resim modemden aldım hızım sanırım bu?
    eğer doğru yerden aldıysam hızım kaç onu
    öğrenmek istiyorum teşekkürler.

Hızınız 4mbit. Yeni tarifelerle birlikte kotanızı artıracaklardır.

• anladım teşekkürler arkadaşım.aslında daha fazla
    olmalıydıda o konuya hiç girmeyeyim malum
    ttnet mesafe saçmalığı kotayı arttırsalar
    ne olur ki gerçek hızımı veremedikten sonra
    yazık birde 49 tl alıyorlar utanmadan.neyse soruma
    uygun konuda varmış yeni farkedip orayada
    yazdım hat zayıflaması olayı varmış ve benimde
    40 mış modemden bakılıyormuş sayenizde
    bu bilgiyide almış oldum tekrar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82
    1 Ocak itibariyle tüm sınırsız tarifeler (gerçek kotasız tarife) yeni abone alımına kapatılıyor. 2 mbps'lik tarifeden çıktığın anda bir daha dönemiyorsun

Bilginin kaynağı mevcut mu acaba? En son tarifelere göre yanlızca 1Mbit abone alımı kapatılacak,En yavaş sınırsız 2mbit olacak
  • O kota limitlerini geçince hız düşecek öyle mi? Faturaya fazla para gelmeyecekte hızı düşürecekler
    Ben 2 limitsizimden memnunum. Sınırsız almak isteyen ne yapacak? Bir sürü şirket falan var kaç GB kullanıyorlardır ayda kim bilir
    Çoğu yere 8 mbit sağlayamazlarken, 100'ü nasıl sağlamayı düşünüyorlar?
  • Evet olmayan adsl altyapısıyla birde 16 mbit hız verecekler peki 8 mbit bile alamayanlar ne yapacak kaderine razı mı olacak. 8 mbit tarifedeyim 6 mbit sinyali veriliyor onunda yarısını ancak görebiliyorum. Telekomda uyanık nasıl olsa kendi altyapısını biliyor bu hizmetten santral dibinde olanlar yada saha dolabının yanıda evleri olanlar faydalanır onlarda %5 lik dilimde kalır geriside havayı alır mantığıyla güzel iş yapacak peh pehh pehh.

Bu arada ismail yk dan ''Allah Belanı Versin'' video klibini izleyeme çalışıyordum ama yarım saattir yüklenmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Evet olmayan adsl altyapısıyla birde 16 mbit hız verecekler peki 8 mbit bile alamayanlar ne yapacak kaderine razı mı olacak. 8 mbit tarifedeyim 6 mbit sinyali veriliyor onunda yarısını ancak görebiliyorum. Telekomda uyanık nasıl olsa kendi altyapısını biliyor bu hizmetten santral dibinde olanlar yada saha dolabının yanıda evleri olanlar faydalanır onlarda %5 lik dilimde kalır geriside havayı alır mantığıyla güzel iş yapacak peh pehh pehh.

Bu arada ismail yk dan ''Allah Belanı Versin'' video klibini izleyeme çalışıyordum ama yarım saattir yüklenmedi

+1
    Ne anladık biz bu işten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 26 Aralık 2010; 10:39:06 >
  • Hızını arttır fiyatını düşür kampanyasına dahil olanlar da direk 16 mbite geçecek mi yılbaşında? Yoksa kampanya bitimine kadar beklicek miyiz?
  • arkadaslar bende sınırsız 1mbıt kullanıyorum
    1 ocaktan ıtıbaren dıyelımkı 2 mbıt sınırsız uygun fıyata ındır o tarıfye gecmek ıstersem gecemıcekmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar bende sınırsız 1mbıt kullanıyorum
    1 ocaktan ıtıbaren dıyelımkı 2 mbıt sınırsız uygun fıyata ındır o tarıfye gecmek ıstersem gecemıcekmıyım

TTNET'in tanıtımını geçen cuma günü yaptığı paketler içerisinde 2 mbps limitsiz paket yok. O nedenle tarife değişikliğini yapmak istiyorsan şu aralar yapmanda fayda var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: einhander

arkadaslar bende sınırsız 1mbıt kullanıyorum

TTNET'in tanıtımını geçen cuma günü yaptığı paketler içerisinde 2 mbps limitsiz paket yok. O nedenle tarife değişikliğini yapmak istiyorsan şu aralar yapmanda fayda var.

Yanlızca yeni paketlerin tanıtımı yapıldı,insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen
  • Allah seni bildiği gibi yapsın TTnet, birde çıkmış 32 Mbit getirecekmiş

8 Mbit'e kadar limitsiz ve kota aşımıda yok, ayrıca ping değerlerim 200 ms'lerde
  • Orijinalden alıntı: Starforces

yeni tarifler ile ilgili basına dağıtılan resimler:

peki 1mbit 2 mbit 4 mbit 8 mbit sınırsız bunlar kaldırılacakmı

yada ocak şubat vs aylarında 4 mbit sınırsıza geçiş yapabilcekmiyiz

Sınırsız fiyatları ne olacak acaba

• @ozel_uretim

1 Ocak itibariyle sınırsız paketlere geçiş olunmayacağı söyleniyor. Yani hali hazırda sınırsız paketlerden birindeysen 1 ocaktan sonra tarife değiştirdikten sonra geri dönüş yapamayacaksın. Ancak benim kafama takılan nokta BTK'nın onayladığı tarifelerde halen 2, 4, 8 limitsiz paketlerinin kaldırıldığına ilişkin herhangi bir düzenleme yok fakat 1 mbps paketin yeni abone alımına kapatılacağı düşünceler hanesinde açık açık belirtilmiş. İki arada bir derede durum
  • Ya sabır Arkadaşlar BTK listesi aynen geçerli değişim yapılmaz onaylanmış...
    1Mbit hali hazırda aboneler 46 liraya devam edebilecek
    Yeni olarak 1 mbite geçiş komple kalkacak ve en düşük sınırsız hız 2mbit ve 63+lira olacak

Nerden çıktı sınırsızların kalkacağı,uydurmayın yahu..Israrla söyleyip duruyorsunuz kaynak belirtin bizde tamam diyelim
  • Resmi kaynaktan aldığını iddia ederek yeni tarife modelini açıklamışki. Kafa karıştıran durum bu...Gerçi sadece 99 TL'lik paketten bahsediyor. Neyse yılın başına az kaldı 5 gün sonra öğreniriz
    http://shiftdelete.net/yeni-adsl-fiyatlari!-yeni-yilda-sinirsiz-yok_25988-s5.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Ya sabır Arkadaşlar BTK listesi aynen geçerli değişim yapılmaz onaylanmış...
    1Mbit hali hazırda aboneler 46 liraya devam edebilecek
    Yeni olarak 1 mbite geçiş komple kalkacak ve en düşük sınırsız hız 2mbit ve 63+lira olacak

Nerden çıktı sınırsızların kalkacağı,uydurmayın yahu..Israrla söyleyip duruyorsunuz kaynak belirtin bizde tamam diyelim

tuh bende 2 mbıt ı 46 lıraya alacagım dıye sevınıyordum :(
    yıne gıydırdı ttnet mahkum kaldım bu hızlara delırıcem yıllardır 1 mbıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 26 Aralık 2010; 14:38:30 >

• Bende 1 mbitteyim eve 2nci pc geldi..

Hız iyice yavaşladı..

8mbit 15gb ye geçtiğimde kaldırmıyor hattınız die 2 verdiler..

Acaba şimdi 4 alsam sınırsız tabi parası daha fazla aynı olurmu..

Benim düşüncem sanırım 8mbit alanlara hız düşük veriyorlar ama gidip direk 8 alırsan 99 tl ye onlar santral uzaktı muzaktı demeden alıyor sanırım

Bu santral uzak lazı 8mbit 15 gb den sonra türedi değilmi..

Hiç ben 4 aldım 8 aldım sınırsız ama 2 verdiler diyen yoktu herhalde.
  • quote:

Resmi kaynaktan aldığını iddia ederek yeni tarife modelini açıklamışki. Kafa karıştıran durum bu...Gerçi sadece 99 TL'lik paketten bahsediyor. Neyse yılın başına az kaldı 5 gün sonra öğreniriz
    http://shiftdelete.net/yeni-adsl-fiyatlari!-yeni-yilda-sinirsiz-yok_25988-s5.html

Öyle sanıyorum ki aldıkları bilgide bir yanlışlık var,gerçekten böyle ise ayvayı yedik
    BTK tarafından onaylanan tüm tarifeler doğru olduğuna göre sanmıyorum ki böyle birşey olacağını

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.