Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet telekomdan güzellik beklemekte yanıldı yine.
    1mbps limitsizler zam yiyecek 3 güne.
  • Arkadaslar bende dopinge gecmeyi dusunuyorum kullanan varsa eger aranizda lutfen memnunmusunuz degilmisiniz nedir yazarsaniz cok sevinirim en azindan bu TTNET illetinden kurtulmak isteyenler icin kullanici yorumlari onemli olucaktir..
  • Dopingi araştırmaya başladım bende, hadi hayırlısı olsun TTNET 'e son vereceğim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Arkadaslar bende dopinge gecmeyi dusunuyorum kullanan varsa eger aranizda lutfen memnunmusunuz degilmisiniz nedir yazarsaniz cok sevinirim en azindan bu TTNET illetinden kurtulmak isteyenler icin kullanici yorumlari onemli olucaktir..

2 ci sayfada doping hakkındaki düşüncelerimi belirttiğim için oradan copy/past yapıyorum....

Ben 1mb sınırsız doping kullanıyorum 9 ay 21tl 2 yıl sözleşme.Doping ten oldukça memnunum hatta ttnetteyken youtube ve hat kalitesi vss daha kötüyken dopingi üst değerde kullanıyorum.Benim indirim şubatta bitecek eğerki bu tarifeler kabul edilirse şahsen 8 e geçmeyi düşünüyorum nasıl olsa kota aşılırsa 1 e düşecek 25 gb hızlı kullanırım hiç olmassa.Bir üst tarifeye geçme hakkımda olduğu için böyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wholet
    dopingi bende düşündüm ama 24 ay bana göre değil bi arkadaşım 16 sına geçti bunun arada cidden hızlı oluyor bazen ise 0.5 lere kadar düşüyor genelde hız iyiymiş ama

bu ttnetin sayfasında yok bu 16mbps adsl olsun 32 olsun nerde bunlar fiyatları yazmıyo ??

ben 8 netlimitsiz kullanıyorum 55tl pahalı olmuş o kadar verginin üstüne bide zam yapmışlar olmamış. superonline fiber için telefon yağmuruna başlicam yakında o turuncu kabloların hesabını vericekler

tavsiye edilen perakende fiyatında 8limitsizin fiyatı yoktu ama 16mbps olan 50gb olan 59 tl deniyor bakalım 59 tl olucak mı 59 olursa ona geçerim 4 lira fazla değil geçerim geçerim çünkü benim kotam 25gb onun ki 2 katı 4 liraya 2 kat kota ben geçerim

arkadaşım doping kullanıyor... yağmur yağdığında internet kesiliyormuş.. yazın geçin kışın geçmeyin :D birde müşteri hizmetleri ilgilenmiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young
    quote:

Orijinalden alıntı: TheTime

quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young
    netlimitsiz mantıklı olmuş kotanın yükselmesi bi yana 1mbit çok iyi. 2pc olduğundan geçmiyordum netlimitsize 512 çilesini yaşamamak için. zaten 1mbit sınırsız kullanıyordum yeni netlimitsiz benim işime yarayacak..

Fiyat 55 lira olucal o zamanda mı mantıklı olucak

valla öyle dizi,film vs indiren biri değilim arada yeni çıkan oyun falan olursa indiriyorum , 1mbit sınırsız 49 olacak 6TL fazladan verip netlimitsizi tercih ederim artık hızı 4mbitmi olur 5mi olur bilmemem ama hiç olmazsa hızlı internet keyfi yaşarım , 1ay boyunca 25gbyi geçmeyebilirim bile:) o yüzden benim için mantıklı..

Bende senin gibhiyim yeni oyu çıkmadığı zaman download yapmıyorum ama 49 liralık bir tarifenin 55 lira olması deli ediyor beni. Fiyatlar ucuzlayip hızlar articagina bizde tam tersi oluyor. Para karşılığı karşılığı olmayan bir hizmet ttnet. Hele bide Şener seninin en iyisinden bilgisayarı 15 liradan başlayan fiyatlardan demiyor mü :@ Şener senden soğudum artık

• TTnet kocaman Bu fiyatlar tam anlamı ile şaka gibi.

Hattım 4Mb'i destekliyor şu an her hangi bir taahhüdüm de yok "doping-4Mb/sn Sınırsız paketimizde 25 ay boyunca 63TL" veya "doping-2Mb/sn Sınırsız paketimizde 25 ay boyunca 46TL" paketleri çok mantıklı geliyor bana.

Bu dopingi kullanan varmıdır? Geçsek TT'den beter olmayalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Arkadaslar bende dopinge gecmeyi dusunuyorum kullanan varsa eger aranizda lutfen memnunmusunuz degilmisiniz nedir yazarsaniz cok sevinirim en azindan bu TTNET illetinden kurtulmak isteyenler icin kullanici yorumlari onemli olucaktir..

2 ci sayfada doping hakkındaki düşüncelerimi belirttiğim için oradan copy/past yapıyorum....

Ben 1mb sınırsız doping kullanıyorum 9 ay 21tl 2 yıl sözleşme.Doping ten oldukça memnunum hatta ttnetteyken youtube ve hat kalitesi vss daha kötüyken dopingi üst değerde kullanıyorum.Benim indirim şubatta bitecek eğerki bu tarifeler kabul edilirse şahsen 8 e geçmeyi düşünüyorum nasıl olsa kota aşılırsa 1 e düşecek 25 gb hızlı kullanırım hiç olmassa.Bir üst tarifeye geçme hakkımda olduğu için böyle düşünüyorum.

inşallah bende geçiyorum, böyle güzel yorumlar almak çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

TTnet kocaman Bu fiyatlar tam anlamı ile şaka gibi.

Hattım 4Mb'i destekliyor şu an her hangi bir taahhüdüm de yok "doping-4Mb/sn Sınırsız paketimizde 25 ay boyunca 63TL" veya "doping-2Mb/sn Sınırsız paketimizde 25 ay boyunca 46TL" paketleri çok mantıklı geliyor bana.

Bu dopingi kullanan varmıdır? Geçsek TT'den beter olmayalım?

beteri varsa söylesinler ttnet neyse digerleri o iste
  • 16 mbt'e kdar da 50 gb yeni bir paket oalcağı yazıyor konuda ama ttnetin sitesinde öyle bi paket yok lütfen birisi açklyabilrmi yoksa dopingden bağlatcam
  • Allah müstahaklarını versin. Biz avrupanın en pahalı internetini alalım, onlar bol bol reklam yapsınlar olmadı stad yaptırsınlar. Ohhh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

quote:

Orijinalden alıntı: wholet
    dopingi bende düşündüm ama 24 ay bana göre değil bi arkadaşım 16 sına geçti bunun arada cidden hızlı oluyor bazen ise 0.5 lere kadar düşüyor genelde hız iyiymiş ama

bu ttnetin sayfasında yok bu 16mbps adsl olsun 32 olsun nerde bunlar fiyatları yazmıyo ??

ben 8 netlimitsiz kullanıyorum 55tl pahalı olmuş o kadar verginin üstüne bide zam yapmışlar olmamış. superonline fiber için telefon yağmuruna başlicam yakında o turuncu kabloların hesabını vericekler

tavsiye edilen perakende fiyatında 8limitsizin fiyatı yoktu ama 16mbps olan 50gb olan 59 tl deniyor bakalım 59 tl olucak mı 59 olursa ona geçerim 4 lira fazla değil geçerim geçerim çünkü benim kotam 25gb onun ki 2 katı 4 liraya 2 kat kota ben geçerim

arkadaşım doping kullanıyor... yağmur yağdığında internet kesiliyormuş.. yazın geçin kışın geçmeyin :D birde müşteri hizmetleri ilgilenmiyormuş.

Bence o arkadaşın ttnet te olsaydıda yağmur yağdığında gene kesilecekti ...çünkü kablo aynı kablo ,yenisini çekmiyorlar evine,santral aynıdır zannımca ,sadece senin kablonun ucunu çıkartıp kendi kiraladığı yada kendisinin olan porta takıyor hepsi bu.Ben hazirandan beri hiç aramadım sadece geçen hafta 15dk ve gece 2 saat kesinti oldu oda zaten genel bir arıza idi yani dopinge özel değil (babamın oğlu değiller reklam yapmıyor para falanda almıyorum :) sadece ttnet'e uyuzum ttnet'i iptal ettirdiğim zaman bile beni 1 hafta beklettiler )

• Lütfenn biri cevap verisn!!!!
     Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

Bu paket ttnetin yeni açıklnan paketler listesinde yok lütfen biri yardımcı olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king512 -- 27 Aralık 2010; 17:42:55 >
  • 16 mb 50 gb limitli fiyatı 60 tl olursa 8 mb almanın bir mantığı yok bence. hat desteklerse ben geçerim şahsen.

Downstream Hat Zayıflaması=9
    Upstream Hat Zayıflaması=6

bu değerlere göre alırım heralde. 16 mb
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben steamden oyun aldım dün 5 tane indirim vardı.Oyun aldım ve netten çekiyorum dijital satın alım ve kotayı napıcam wow oynuyorum büyük patchler oluyo yada son oyunu dijital alsaydım napıcam ? 25gb yada 50gb kota kime yeter ps3 de iyi bir oyun demosu bile en az 1gb
  • kota 50gb da kotayı aşınca 1mbit'e düşüyor çok kötü bi hzı değil TR şartlarında benm soruma cvp verebilecek bi arkadaş yok mu?

Lütfenn biri cevap verisn!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king512 -- 27 Aralık 2010; 17:53:07 >
  • indirim beklerken zam geliyor.. ayaklanalım artık bu ne ya! sınırsız internete 55 tlo kocaman bi ban!

arkadaşlar toplu mail gönderimi yapalım birşeyler yapalım..böyle kabullenmeyin bu fiyatları! eğer bu fiyatlar böyle olursa vodofone cep net e geçip 9 TL ye sınırsız internet bağlatcam :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: king512

kota 50gb da kotayı aşınca 1mbit'e düşüyor çok kötü bi hzı değil TR şartlarındaçok da kötü değil
    benm soruma cvp verebilecek bi arkadaş yok mu?

• vay be yıl koskocaman 2010 olmuş şu açıklanan tarifelere bak milletle resmen dalga geçiyorlar. biz yıllardır, indirim beklerken adamlar utanmadan zam yapmışlar kotasız tarifeleri kaldırmışlar. yedikleri her kuruş zıkkım olsun, bu ülkede bunlar kadar pervasız davranan bir kurum daha var mıdır acaba?
  • quote:

quote:

kota 50gb da kotayı aşınca 1mbit'e düşüyor çok kötü bi hzı değil TR şartlarındaçok da kötü değil
    benm soruma cvp verebilecek bi arkadaş yok mu?

Dostum maddi olarak hangisi seni daha az yoracaksa onu seçeceksin.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.