Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: king512

kota 50gb da kotayı aşınca 1mbit'e düşüyor çok kötü bi hzı değil TR şartlarındaçok da kötü değil
    benm soruma cvp verebilecek bi arkadaş yok mu?

Lütfenn biri cevap verisn!!!!
     Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]

Ayını soruyu 3 kere yazmak yerine 1 önceki sayfayı okusan zaten cevaplarımızı görürdün bungün açıklanan haberler mevcut tarifler hakkında ki güncellemeler yeni tarifeler 1 ocakdan sonra açıklanır....

• USA'dan vps kiralıyorum

1GB limitsiz trafik 50 TL aylık

TTNET utansında, yüzsüz bunlar.
  • Esas bende şu doping in tariflerini anlamadımhttp://www.doping.com.tr/abone.aspx
    25 ay 1 mb fiyatına 2 mb sınırsız 46tl diyor
    zaten 24 ay sözleşme yapıyorsun 25 tane ne oluyor? :)
    walla ben zaten kampanyadayım.Son 1 hafta, yeni girecekler 2 ve 4mb sınırsızları düşünsünler bana kalırsa...
  • benimde hat zayıflaması 14 zannımca alabilirim gibi geliyor 16mbps 50gb olanı he alamasamda 10 verseler bile o 25gb kota artışı için 6 lira vermiş olurum bence değer ama ocakda hemen geçmeyi düşünmüyorum o 16 biraz otursun şubatta geçerim heralde

şu an 8 netlimitsiz kullanıyorum rahatça 750-800 lerde download yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 27 Aralık 2010; 18:15:54 >
  • Doping ten aradılar burada gördüğüm kadarıyla herkesi arıyorlar aman dikkat taahhüt bağlanmayın.
  • Millet indirim beklerken zam geldi.Ben demiştim TTNET'in 16 vs 32 mbit'i 60-80 liraya vereceğine inanıyorsanız rüya görüyorsunuz diye.
  • Uydunet kullanıyordum doping geçeceğim aman diyim sizde hemen geçiş yapın 4 gün sonra kampanya bitiyor adsl ile aynı alt yapıyı kullanıyor ne ondan iyi nede ondan kötü ben yarın 8Mbit Sınırsız geçeceğim anlaşmalı 78 tl bunu adsl almaya kalksam 109 tl.
  • Önceki sayfaları okumadan soruyorum , sorulduysa affola..
    2 yıllık taahütüm var ne yazık ki Netlimitsizde , 7 ay oldu daha.. Taahütlü paketler de mi 55 lira olacak?
    Taahütte sabit fiyat olması gerekmiyor mu , bitene kadar 49 lira vermem gerekmiyor mu?
  • TTneti arayıp iptal ettireceğimi söyledim iptal etmemem için bir sürü dil döktü bende en sonunda bir saydım tam 10 dk sonunda tamam işleminizi aldım sizi tekrar arayacaklar dedi bittin sen ttnet benim için
  • Yeni yılda az da olsa indirim bekliyordum, ama Türk Telekom alay edercesine mevcut kazığın üzerine biraz daha kazık eklemiş. Bu saatten sonra TTNET kullanmanın en ufak anlamı kalmadı. Uydunet ya da Superonline şansım olmadığı için ben de Doping başvurusunda bulunuyorum. Çevremdeki herkesi de elimden geldiğince bilinçlendirip Türk Telekom aboneliğinden kurtarmaya çalışacağım
  • Şuan itibari ile turkiye.gov.tr den cumhurbaşkanı na da yazdım durumu

bu sefer susmıcam bu sefer ttnet bunun altından kolay kurtulamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheWhite

Millet indirim beklerken zam geldi.Ben demiştim TTNET'in 16 vs 32 mbit'i 60-80 liraya vereceğine inanıyorsanız rüya görüyorsunuz diye.

bir ara millet turkcell 3G gelecek, sınırsız 50 liraya verecek interneti

ttnet yalan olacak diyorlardı

aynısını bende bu konuda demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Sınırsız paketlere Ocak'tan sonra abone alımı yapılmayacağı bilgisi nerede var arkadaşlar?

http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri bu sitede limitsiz tarifelerin mouse ile üzerine gelip durduğunda yazıyor.

ADSL için:

1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 1 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 49 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır.1 Mbps Limitsiz paketi yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılacaktır.
    1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 2 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 69 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır.2 Mbps Limitsiz paketi yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılacaktır.
    1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 4 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 89 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır.4 Mbps Limitsiz paketi yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılacaktır.
    1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 8 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 109 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır.

VDSL için:

1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 16 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 119 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır.16 Mbps Limitsiz paketi yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılacaktır.
    1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 32 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 149 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır.32 Mbps Limitsiz paketi yeni abonelik ve paket değişikliğine kapatılacaktır.

not: limitsiz tarifede sadece 8mbit kalıyor adsl'de 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, 8 Mbps Limitsiz paketinizin aylık standart ücreti vergiler dahil 109 TL olarak değiştirilecektir. Değişen ücret, 2011 Ocak ayından itibaren faturalarınıza yansıtılacaktır. kısaca paran varsa 109+ sabit ücret internetin var :)

Ben şu anda 1 mbps limitsiz abonesiyim.Yani 1 Ocak 2011'den itibaren başka tarifeye geçemeyecekmiyim artık ?

• Bu nedir şimdi? NetLimitsiz paket olmuş 55 TL 8 limitsiz olmuş 109 TL. Bu resmen limitsizler artık gidin demek başka bir şey değil...

http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

USA'dan vps kiralıyorum

1GB limitsiz trafik 50 TL aylık

TTNET utansında, yüzsüz bunlar.

Benim'de dedicated sunucu 1 gigabits amerikada şu an aylık 110$ ödüyorum ne var bunda diyeceksin ama bu hizmet şu an türkiyede de aynı datacenterlerdeki fiyat yurtdışı ile aynı hemde türkiye trafikli yani bununla ilgili ttneti kıyaslama yapmamak gerekir evi datacentere taşıyıp kullanamıyoruzki herkesin haylindeki internet 1gigabit upload aynı oranda download datacenter'de çalışmak vardı.
  • arkadaslar hattımızın en fazla kac mb destekleyecegını nasıl ogrenebılırız?
  • Bize 12 yada 24 ay taahütlü 6 ay yarı fiyata olan tarifeyi geçirmişlerdi. Orda taahütü bize geçiripte bunun üstüne bu fiyata zam yapabilirler mi? Yani tüketici haklarına ters değilmi bu? Sözleşme kabul edip iptal edersen fark ödemeyi kabul ediyorsun onlar ödeyeceğin ücrete zam yapıyor?! Daha önceki üyeler için bu geçerliyse ciddi ciddi hakkımızı aramalıyız bu kadarda saçmalık olmaz...
  • Sinirden gülüyorum valla şu an. Şaka galiba. Kamera nerede?

Bu arada ben de Doping'teyim ve memnunum. Hatları meşgul etmeyecekseniz bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 27 Aralık 2010; 19:37:29 >
  • An itibari ile bimer'e de şikayet de bulundum. Ne yazdığımız önemli değil önemli olan şikayeti dile getirmektir. Şimdi lütfen sizde üşenmeden bu faiş fiyatlara tepkinizi kendi diliniz ile anlatın...

http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/Bimer/pApplicationEntry.aspx
  • Kimi kime şikayet ediyorsunuz allah aşkına
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.