Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dopinge geçtim. Cehennemin dibine kadar yolun var TTNET.
  • ben sizin yerinize intikam alıyorum merak etmeyin 4 gb. 1 mb. kullanıcısı olarak kaldım beni defalarca aradılar beyfendi hızınız çok düşük 8 mb.e çıkaralım diye yemezler dedim kotamı ücretsiz artırırsanız memnun olurum lakin hız artarsa ben bu kotayı her halukarda geçerim sonra ekstra para ödemek zorunda kalırım dedim ama onlarda yemiyor demek ki bizim hızımızı artırıp bu kez oradan giydireceklermiş,üstelik şuan özgürüm bir sözleşmem de yok artık, zaten o yüzden de birşey diyemiyorlar çekip giderim diye yani benden biraz zor para yerler yaklaşık iki buçuk yılı aşkın bir süredir sadece iki defa o da 100 mb.kadar bilerek geçtim yani 1 lira kadar fazla ödedim,benden kork ttnet

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Kimi kime şikayet ediyorsunuz allah aşkına

TTnet adlı şirketi başbakanlık bilgi edinme servisine şikayet ediyorum. Sorun nedir ?

Sorun ikisininde cemaat olması
  • Net6 paketi 39 liradan 32 liraya inmiş, Tarifelerdeki tek indirim
  • ohaaaaa... teknoloji ilerleyip tüm dünyada internet ucuzlarken bizimkiler zam yapmış. uydunetim var 10mb 99tl sinirsiz kablo tv dahil, şikayet ediyordum daha bişey demem en azından kota hız düşürme falan yok.
  • arkadaşlar boşuna ugraşmayın parmaklarınıza yazık. ne tarafa dönersek dönelim bizdeki delik hükümet ve ttnete bakıyo degilmiki bu hükümet bu araplarla beraber hükümetinde çıkarı var bu işde nasılki benzinde hükümet acayip şekilde yolunu buluyo ve bu bize yol su elektirik gibi yersen geri geliyo internet konusundada aynı hamam aynı tas yoksa bu ülke çoktan batmıştı. en basiti hiç telefonla konuşma her ay sırf 20 tl geliyo sırf devletin cebine gidiyo işin içinde seçim yatırımları ndan tutun kimbilir daha neler var. not. ne yazıkki biz kaderci bir milletiz ve bizi daha çok güderler.
  • Diğer isp lere geçiş yapanlar içinde aynı fiyat ve tarifeler gelir merak etmeyin hepsi ttnet ile anlaşmalı superonline de dahil yurt dışı çıkışı her halukarda ttnet'in elinde superonline'de kendi isteği ile bişey yapamaz yaptırmaz ttnet, bırakın bu boş işleri siyasi söylemlerden uzak durun aksi olsaydı siz yine bu hükümete bi cacık atardınız bu seferde seçim kampanyası yapıyor derdiniz ttnet nere hükümet nere biraz mantıklı olun
  • Soygun resmen. Özelleşmeden önce hız her sene ikiye katlıyordu. Kaç sene gecti. Hız aynı ama şimdide fiyatlar artmiş. Bu soyguna kim dur diyecek?
  • ee seçimde ona göre verin oyunuzu,gerçi ben 3G bağlandığım için bu zamlar umrumda değil.isterse %1000 zam yapsın,bana ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Dopinge geçtim. Cehennemin dibine kadar yolun var TTNET.

+1
  • Doping'in kampanyası 31.12.2010'da sona eriyormuş Yarım saattir müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli meşgul TTnet'in fiyatları görünce herkes dopinge yüklendi sanırım

Biraz önce konuşmak nasip oldu sonunda. İnterneti şu an TTnet'ten aldığımı ve Dopinge geçmek istemem durumunda işlemin kaç günde gerçekleşeceğini sordum. 3 işgünü içerisinde genel olarak işlemleri tamamladıklarını ancak TTnet'den kaynaklı sorunlar çıkabildiğini söyledi müşteri hizmetindeki kişi. Eğer 31.12.2010'a kadar TTnet portumu boşaltmaz ve geçiş işlemleri yeni yıla kalırsa dopingin kampanyalı fiyatından yararlanamayacağımı da söyledi ne yazık ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strm13 -- 27 Aralık 2010; 23:03:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Diğer isp lere geçiş yapanlar içinde aynı fiyat ve tarifeler gelir merak etmeyin hepsi ttnet ile anlaşmalı superonline de dahil yurt dışı çıkışı her halukarda ttnet'in elinde superonline'de kendi isteği ile bişey yapamaz yaptırmaz ttnet, bırakın bu boş işleri siyasi söylemlerden uzak durun aksi olsaydı siz yine bu hükümete bi cacık atardınız bu seferde seçim kampanyası yapıyor derdiniz ttnet nere hükümet nere biraz mantıklı olun

ne demek siyasi söylemlerden uzak durun bu internet tarifelerine devletin kurumu onay vermiyomu bu telekomun yarısı devletin değilmi
    bu telekomu bu devlet sözde özelleştirme adı altında yok pahasına tekel yapmadımı başımıza
    sen memnunsan susarsın ben memnum değilim arkadaş konuşurumda siyasetimi de yaparım

isim ve parti adı vermeden konuşuyorum ama eminim TırTnet mağdurları seçimlerde sandığı bize bunları reva görenlerin kafasına geçirecek

• yandık ya ne saçma sapan işler
    illa her şey sınırlı geçtimmi geçmedimmi kotayı devamlı dert
    nerde int özgürlüğü avrrupada olsa gençler hemen ayaklanır bizi kısıtlayamazsınız diye

bu TTNET varya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

Doping'in kampanyası 31.12.2010'da sona eriyormuş Yarım saattir müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli meşgul TTnet'in fiyatları görünce herkes dopinge yüklendi sanırım

Biraz önce konuşmak nasip oldu sonunda. İnterneti şu an TTnet'ten aldığımı ve Dopinge geçmek istemem durumunda işlemin kaç günde gerçekleşeceğini sordum. 3 işgünü içerisinde genek olarak işlemleri tamamladıklarını ancak TTnet'den kaynaklı sorunlar çıkabildiğini söyledi müşteri hizmetindeki kişi. Eğer 31.12.2010'a kadar TTnet portumu boşaltmaz ve geçiş işlemleri yeni yıla kalırsa dopingin kampanyalı fiyattan yararlanamayacağımı da söyledi ne yazık ki .

Eveet ne yazıkki öyle 3 iş günü ama ttnet portu 1 hafta bırakmıyor .......... (noktalı yerleri siz doldurun) en son günde arayıp sizi sorguya çekiyor niye bırakıyorsun neden bırakıyorsun sanane lan .......
    o yüzden doğru malasef geç kalındı....:(

• quote:

Orijinalden alıntı: monsermose

quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

Doping'in kampanyası 31.12.2010'da sona eriyormuş Yarım saattir müşteri hizmetlerini arıyorum sürekli meşgul TTnet'in fiyatları görünce herkes dopinge yüklendi sanırım

Biraz önce konuşmak nasip oldu sonunda. İnterneti şu an TTnet'ten aldığımı ve Dopinge geçmek istemem durumunda işlemin kaç günde gerçekleşeceğini sordum. 3 işgünü içerisinde genek olarak işlemleri tamamladıklarını ancak TTnet'den kaynaklı sorunlar çıkabildiğini söyledi müşteri hizmetindeki kişi. Eğer 31.12.2010'a kadar TTnet portumu boşaltmaz ve geçiş işlemleri yeni yıla kalırsa dopingin kampanyalı fiyattan yararlanamayacağımı da söyledi ne yazık ki .

Eveet ne yazıkki öyle 3 iş günü ama ttnet portu 1 hafta bırakmıyor .......... (noktalı yerleri siz doldurun) en son günde arayıp sizi sorguya çekiyor niye bırakıyorsun neden bırakıyorsun sanane lan .......
    o yüzden doğru malasef geç kalındı....:(

iyide bu geçişler değişmedimi ?
    3 gün içinde hat kesilmeden geçiş olacaktı .öyle hava atıyorlardı

• Benim eylüle kadar sözleşmem var eylül gelince kapatıp uydunete geçicem ama sözleşmem olduğu için eylüle kadar yine 1mbps hıza 45,31Tl mi ödemeye devam ediceğim..?
  • Doping illaki yeni kampanya yapacaktır. Bu kampanya için daha önce de bitecek yazıyordu sonra tekrarladılar kampanyayı. Ama yılbaşından sonraki kampanyanın fiyatları ve net paketleri farklı olur gibime geliyor.. Bekleyip görecez.
  • valla 8mbit net limitsiz kullanıyorum benim hızımı 25 gb den sonra düşürmesinler yeter :)
    59 lira veririm problem değil.1 sene kullandık böyle inş böylede devam eder :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmemo

valla 8mbit net limitsiz kullanıyorum benim hızımı 25 gb den sonra düşürmesinler yeter :)
    59 lira veririm problem değil.1 sene kullandık böyle inş böylede devam eder :)

hala hızlar düşmesin yeter diyor .....uyan uykudan bunlar sadece bu tarifede hızları bilerek düşürmediler insanlar balıklama atlasınlar diye...sonra en büyük vurgun yaptılar bu tarz terifeleri getirmek ile bundan sonra AKN geçtiğin an hızın hemen düşücek belki 1-2 ay daha hızları düşürmezler ama muhakkak artık hızlar kesin düşücek bunun kaçarı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmemo

valla 8mbit net limitsiz kullanıyorum benim hızımı 25 gb den sonra düşürmesinler yeter :)

daha ne gerekir ki başka
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.