Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu müşterilere nasıl 5 lira daha geçirsek derdine düşmüş adamlar topunun Allah belasını versin
    Koskoca devletin ilitişimini satanlarında kanından şüphe ediyorum vatan millet düşmanları !!

• quote:

Orijinalden alıntı: panzer2000

Yahu şu müşterilere nasıl 5 lira daha geçirsek derdine düşmüş adamlar topunun Allah belasını versin
    Koskoca devletin ilitişimini satanlarında kanından şüphe ediyorum vatan millet düşmanları !!

5 lira bazılarımız için önemli değil ama tüm abonelerden 5 lira daha fazla almak acayip kar sağlar onlar için....ben böyle devletinde herneyse yöneticilerde iyice tadını kaçırdı işin....halkın sırtına vuruyorlar kırbacı. başbakan et fiyatları için isyan etti "kimsenin hakkı değildir benim vatandaşıma dünyanın en pahalı kırmızı etini yedirmek" bir tek et mi başbakan et mi dünyanın pahalısı bizim için? 21 yaşımdayım gün geçtikçe dahada iyi anlıyorum türkiyede insan hariç herşey pahalı....yakında kendi ekmeğime alıcağım hayırlısla türkiye ortalmasının kat ve kat üstünde bir maaşım olucak o zaman bu ülkeye 1 krş getirim olmuycak..gidiceğim bu ülkeden...internet için yapılan bu haksız zam bardağı taşıran son damla oldu

• Dünyada böylse soyguncu devlet yok. En pahalı yakıt, en çok vergiler, en pahalı internet, en pahalı et, en yüksek faturalar....vs.. uzarda gider...binlerce lanet olsun halkı sömürüp refah içinde yaşauanlara haram olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aguila1903 -- 28 Aralık 2010; 1:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer2000

Yahu şu müşterilere nasıl 5 lira daha geçirsek derdine düşmüş adamlar topunun Allah belasını versin

aynen katılıyorıum
    iletişimi satanlar bedava iletişim kuruyorda
    ondan millet umurlarındamı vekillerin
    sadece 1 maaşlarıyla kaç vatandaşın karnı
    doyar hesaplamaya gerek bile yok

• netlimitsizlerin hızı düşünce inernet dahada rahatlarmı acaba geceleri :D
  • Bu yıl için pasta hazıllasaydı ttnet heralde bu tarzda olurdu.

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu]
  • Herşeye zam herşeye zam Bıktık artık.
    Eğer düzeltmezlerse ciddi anlamda kapattıracağım.
    çünkü para kazandırmayı düşünmüyorum bu şirkete gerçektende insanları sinir ediyorlar.
    hizmet yok ama zam var.
  • Valla yeni tarifeleri şimdi gördüm ve sinirden güldüm yani o kadar uyuz oldum. Nasıl bir doyumsuzluk nasıl bir para hırsıdır bu arkadaş. Allahtan uydunet e geçtim de bunların soygunundan kurtuldum. TTNET 2mbps 69 tl uydunet 5mbps 69 TL. Demek ki istenirse bu fiyata bu hızlar verilebiliyor. Ama işin kolayı yatırım yapma zam yap. Yüksek hız makul fiyat beklentilerimiz bizimle topraga gider...
  • TTNET: Geç Olsun Güç Olmasın :D
    Ağlanacak halimize gülüyoruz...
    Zaten yapacak birtek bu kaldı...
    Bıktım artık ama şükrediyorumki tedaş bunlara ait değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 28 Aralık 2010; 2:03:51 >
  • Uydunet'e geçeceğim bende bunlara para kazandırmayı düşünmüyorum.
    Sözleşme var ama sorun değil öder çıkarım 1 yıl boyunca 555 lira ödeyeceğimize.
    150 lira öder çıkar uydunet'e başvururum bunlar aştılar artık düşmesi gerekirken sürekli
    artırmaya başladılar bu sorun çözülmezse çok kullanıcı kaybedecekler 5 liradan kimse sorun yaratmaz
    diye düşünmesinler bakın asıl yaratacak insanlar zorlana ödeniyor zaten gelmiş birde dalga geçer gibi
    fiyat yükseltiyorlar.
  • daha iyisi gelene kadar en iyisi bu!!! forever UYDUNET
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

daha iyisi gelene kadar en iyisi bu!!! forever UYDUNET

uydu net nasıl kardeş kullanıyormusun?
  • telekoma kafam girsin kampanyasi vardi bir ara. canlandiralim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

usta ben mersinde kullanıyorum şimdiye kadar hiçbi sıkıntısını gormedim.Okulum ıspartada ama orda uydunet sistemi yok diyolar elimiz mahkum ttnet kullanıyoruz.karsılastırınca kesinlikle uydunet derim kablotv ile birleştiriyolar fiyatları hem tv hem net ttnetten daha ucuza geliyor
  • quote:

quote:

quote:

usta ben mersinde kullanıyorum şimdiye kadar hiçbi sıkıntısını gormedim.Okulum ıspartada ama orda uydunet sistemi yok diyolar elimiz mahkum ttnet kullanıyoruz.karsılastırınca kesinlikle uydunet derim kablotv ile birleştiriyolar fiyatları hem tv hem net ttnetten daha ucuza geliyor

anladım kardeşim az önce baktımda
    heryerde yok hizmeti işte bu yüzdende
    ttnete çoğumuz mahkumuz malesef
    artı smileymiş biriymiş kanmayın çünkü
    bunlarda ttnetinn kuyrukları
    neyse umarım millet ayaklanır bu konudada
    bişeyler düzelir teşekkürler cevap için

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım kardeşim az önce baktımda
    heryerde yok hizmeti işte bu yüzdende
    ttnete çoğumuz mahkumuz malesef
    artı smileymiş biriymiş kanmayın çünkü
    bunlarda ttnetinn kuyrukları
    neyse umarım millet ayaklanır bu konudada
    bişeyler düzelir teşekkürler cevap için

nedemek mudurum sende saol.aynen dedigin gibi birileri bişeyler yapmazsa en cok ihtiyac olan seyleri en pahalıya almaya devam edecez.millet kolay kazanmıyor paraları gidipte harcanacak baska güzel yerler varken boyle para tuzaklarına faturalara harcasın yazık günah vala insanlara yurtdısındaki standartları gorupte uzulmemek mumkun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaffoo -- 28 Aralık 2010; 2:32:22 >

• yazık çok yazık ne diyebiliriz ,genede bir tepki telefonu kapattırın başka servis sağlayıcılara bakın çokta kazanmasın!
    şimdi baktımda şaka gibi en düşük ev telide 19.90 olmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 28 Aralık 2010; 2:34:54 >
  • 2011 gireceğimiz şu günlerde internet fiyatlarının ucuzlaması gerekirken insanlara yapılan bu muamele yanlış bir davranıştır.
    Kar'ını 2 ye katlamak için netlimitsiz paketi 55 lira yapıp bütün limitsiz paketleri kaldırmak hiç etik bir davranış değil arkadaşlar.
    2011'e mutsuz gireceğiz bu belli birşeydir çünkü güzel olan herşey pahalı ve buna internette ekleniyor.
    Bu sefer tepki göstermeyeceğizde ne zaman göstereceğiz sen 1 yıl boyunca 8 mbiti 49 liradan ver
    sonra zam yap ne kadar etik ne kadar basit hareketler hadi diyeceğim bunlar birşey kazanmıyor.
    ama öyle değil 6 ayda bir kaç milyar tl kazanıyorlar utanmadan birde paketlere zam yapmak Etik dışıdır.
    Ayrıca sözleşmelilerin paketleri düşük ücretli bir başka pakete geçirilmiyor açıkcası böyle bir kurum etik dışı hareketlerini burdada
    gösteriyor 49 lirayı öderken zorlanıyoruz birde 5 lira zam yapıyorlar Ayrıca limitsiz paketleride kaldırıp.
    49 liralık bir pakette ortada kalmıyor bu nasıl bir kurumdur arkadaşlar.
    Avrupada böyle birşey olunca herkes ayaklanıyor lütfen sesiniz çıksın biraz.
    BTK'ya mail yağdırın.

Not: Biliyorsunuz oyun firmaları bile türkiyeyi kara listeye(bazı firmalar) aldı oyun satışlarında ?
    Eee bu ülkede interneti pahalı olanın alım gücü çok mu güçlü olur ki ?
    Bu konuda yapılması gerekenleri yapın uyursanız bugün 55 lira olur yarın 60.
    çünkü işin boyutu değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerEnergy -- 28 Aralık 2010; 2:36:01 >

• Aklınızın alamayacağı küfürler ediyorum kaç gündür.

şu fiyatlara bak.allah belanı versin.inşallah batarsın.yabancıların eline verirsen böylesi piyasasında tekel olmuş bir işletmeyi böyle milletin anasını ağlatır.

gün geçtikçe internetimiz hızlanacak diyoruz.yok olmuyor.111 kb dosyayı 35 saniyede indiriyorum.

hadi hızımız artmıyor bari fiyatlar avrupa düzeyinde olsun diyoruz,indirim gelecek diye seviniyoruz 1-2 lira.bakıyoruz fiyatlar artıyor.

yalın adsl diyoruz,kullanmadıgımız hatta para vermeyelim diyoruz,ona da bir kulp buluyor 17-18 lira hat ücreti alıyor.neymiş amortisman gideriymiş.aylık 2 lira bile olmayan bir maliyeti katlayıp 17 lira alıyor.

bizim devletimiz buna sessiz kalıyor.ne de olsa onlarda geçiriyor herşeyden.devlet böyle olursa telekomda böyle olur.

bizim hukuk sistemimiz bir karar bile alamıyorki şu yalın adsl ücretini kaldırsa.gerçi bu da mümkün degil bu seferde 30 liralık interneti 50 lira yapar.

acayip sinirliyim.imla hatalarım olmuşsa ve kötü bir söz söylemişsem özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T®an©e Addi©T -- 28 Aralık 2010; 2:39:55 >

• şimdi yeni adsl abonesi olacak biri minumum paket ücretleri telefona + 19.90 ödeyecek , yalın ADSL tercih etse 15TL+2TL 17tl sabit 1 kerelikte 8tl :) süpermiş.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.