Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

2011 gireceğimiz şu günlerde internet fiyatlarının ucuzlaması gerekirken insanlara yapılan bu muamele yanlış bir davranıştır.
    Kar'ını 2 ye katlamak için netlimitsiz paketi 55 lira yapıp bütün limitsiz paketleri kaldırmak hiç etik bir davranış değil arkadaşlar.
    2011'e mutsuz gireceğiz bu belli birşeydir çünkü güzel olan herşey pahalı ve buna internette ekleniyor.
    Bu sefer tepki göstermeyeceğizde ne zaman göstereceğiz sen 1 yıl boyunca 8 mbiti 49 liradan ver
    sonra zam yap ne kadar etik ne kadar basit hareketler hadi diyeceğim bunlar birşey kazanmıyor.
    ama öyle değil 6 ayda bir kaç milyar tl kazanıyorlar utanmadan birde paketlere zam yapmak Etik dışıdır.
    Ayrıca sözleşmelilerin paketleri düşük ücretli bir başka pakete geçirilmiyor açıkcası böyle bir kurum etik dışı hareketlerini burdada
    gösteriyor 49 lirayı öderken zorlanıyoruz birde 5 lira zam yapıyorlar Ayrıca limitsiz paketleride kaldırıp.
    49 liralık bir pakette ortada kalmıyor bu nasıl bir kurumdur arkadaşlar.
    Avrupada böyle birşey olunca herkes ayaklanıyor lütfen sesiniz çıksın biraz.
    BTK'ya mail yağdırın.

Not: Biliyorsunuz oyun firmaları bile türkiyeyi kara listeye(bazı firmalar) aldı oyun satışlarında ?
    Eee bu ülkede interneti pahalı olanın alım gücü çok mu güçlü olur ki ?
    Bu konuda yapılması gerekenleri yapın uyursanız bugün 55 lira olur yarın 60.
    çünkü işin boyutu değişti.

54,90 tlyi geçtik zaten 8mbit diye
    4 yada 2mbit alıyoruz kardeşim ama
    8mbit parası ödüyoruz allaha havale ettim artık
    adam gibi bir firmada çıkmayacağına göre biz
    bunlara mahkumuz allah yardımcımız olsun

• Bakın arkadaşlar tepkinizi gösterebileceğiniz siteler mevcut bunlar
    BTKnın sitesi mevcuttur ordan BTK başkanına bile mail gönderebilirsiniz.
    öyle kafasına göre zam yapamaz neden göstermeden bunlar artık işin boyutunu değiştirdi.
    7 milyon kullanıcı var bundan sonra zam yapılır mı akıl var mantık var ?
    7 milyon kullanıcının tabii iptal ettirmeyeceklerini düşündüler ama merak etmesinler ilk faturada olaylar çıkacak.
    Biraz insanlarla empati yapın diyoruz adamlar fiyat artıyor hiç birşeye mecbur değiliz.
    gider alt şirketlerden birinden alırım daha iyi zor mu sözleşmesiz almakda mümkün arkadaşlar.
    yani olayın iç yüzü para hırsıdır malesef ve 7 milyon kullanıcı olduktan sonra zam yapıyor bunu geçen sene yapılsaydı.
    birşey denilmeyecekti ama netlimitsiz paket ile müşteri topladılar birde utanmadan zam talep ediyorlar.
    Sözleşmesi olan ne yapacak o zaman ? kullanmak zorunda değil 55 liradan
    Sözleşmesi olanlardan 49 lira almaya devam edilsin ben vermek istemiyorum 5 lira daha
    bir modem aldım ücretsiz diye resmen parasını çıkaracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

16 ve 32 mbitlik hızlar gelmiş iyi hoşta

ben 8 e geçtim adamlar desteklemiyor diye 2 verdi

Ne anladım bu işten

Herhalde en iyisi sınırısz 2 ye geçmek herhalde

Şeydan diyor telefon telini sök duvardan tak prize 220v mahalledeki santral uçsun havaya 1 santral kartı 400-500 dolardab pahalı

bize bir zararı yoksa eylem olarak topluca yapalım

• yeni tarifeler bildiğin sivriltilmiş kazık.günah be ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceqn

yeni tarifeler bildiğin sivriltilmiş kazık.günah be ya

yok be caniim sendee, bu resmen yontulmamis haliyle ya .. Allah islah etsin ttneti baska bisey demem
  • ya millet sürekli yok avrupalı şu kdar maaş alıyo yok şu kdar internet ücreti ödüyo yok bu kdar hizmet alıyo diyoruzda biz napıyoruz birazda iğneği kendimize batıralım avrupada en ufak bi zamda millet sokaklara dökülüyo hakkını arıyo biz napıyoruz kuru kuru bela okuyoruz elimizden geldiği kadar her yere şikayet edelim hatta muhalefet partilerine medya kuruluşlarına mail atılım gerçi ne kdar takarlar bilemiyorum ama hic olmassa tepkimizi ortaya koyalım bazı ark btk şikayert edin demiş ama nasıl yapılıcağını bilmiyorum eminim forumdaki bi çok kişide bnimle aynı durumdadır bilen biri buraya bi şikayet dilekçesi koyabilirmi??şimdiden yardımcı olan herkese tşk...

Edit:Lütfen herkes tepkisini ortaya koysun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakç -- 28 Aralık 2010; 3:35:50 >
  • ahh farklı bir altyapı olsaydıda o zman görürdüm ben TTneti.

Adamlar hakim tabi altyapıya. bi anlamda mecburuz. dayıyorlar tabi.

bide iyi güzel dedik indirim oluyor böyle gider diye. abi bi baktım zam gelmiş. Benzine ve internete en çok para veren ülkeyiz.

acayip sinirlendim bune len. ahh bi süperonline gelse fiber.

bırak 130 u 1300 tl olsa verecem parayı çıkacm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

daha iyisi gelene kadar en iyisi bu!!! forever UYDUNET

uydu net nasıl kardeş kullanıyormusun?

usta ben mersinde kullanıyorum şimdiye kadar hiçbi sıkıntısını gormedim.Okulum ıspartada ama orda uydunet sistemi yok diyolar elimiz mahkum ttnet kullanıyoruz.karsılastırınca kesinlikle uydunet derim kablotv ile birleştiriyolar fiyatları hem tv hem net ttnetten daha ucuza geliyor

anladım kardeşim az önce baktımda
    heryerde yok hizmeti işte bu yüzdende
    ttnete çoğumuz mahkumuz malesef
    artı smileymiş biriymiş kanmayın çünkü
    bunlarda ttnetinn kuyrukları
    neyse umarım millet ayaklanır bu konudada
    bişeyler düzelir teşekkürler cevap için

hacı doğru söylüyorsun sonuçta hepsi ttnet üzerinden bağlanıyor ama şimdi forumda gördüm smile ilk 12 ay %50 indirim 2. 12 ayda normal fiyat + hic bir ücret yok.5-6 senedir ttnet müşterisiyim ve hiç yapmadığım bişeyi yapıp indirim karşılığında 24 ay taahhüt imzaladım ve şimdi babamla konuşup çıkmaya çalışıcam maksat ttnet daha az para kazansın sonuçta ikiside aynı hizmeti weriyor birinde 55tl wergiğin pakete smile 27,5 ödiceksin bnce herkez bunu bi düşünmeli 5-10tl den bahsetmiyorum adamlar tamı tamına 27,5tl fazladan para alıyor bi allahın kuluda ya kardeşim sen napıyosun demiyor...

• Arkadaşlar Smile, Turknet, Biri gibi firmalar TTNet'in kuyruğu değil, bunlar da TTnet gibi Türk Telekom'dan alıyorlar bağlantıyı, kar koyup satıyorlar. Ama TTNet'in sahibi Türk Telekom. Şimdi eğer basit bir protesto yapmak istiyorsanız Ttnet deki aboneliğinizi iptal edip Smile, Biri, Doping veya Turknet gibi firmalara geçin. Ne farkeder diyorsunuz açıklayayım:

8Mbit Netlimitsiz için:

TTnet'den abone olduğunuzda Türk Telekom'un karı 49 TL (TTnet in sahibi olduğu için)

Smile veya diğer şirketlerden abone olursanız Türk Telekom'un karı yaklaşık 35-40 lira (toptan fiyatı), aradaki kar smile, doping gibi firmanın.

Yani özetle 7milyon internet kullanıcısının birden TTnet i iptal ettirip diğer firmalara geçmesinin bile Türk Telekom'a zararı 7milyon x 10 TL (bu 10 TL diğer firmanın yaklaşık karı) =70milyon TL, yani aylık 70 Trilyon zarar!

Az buz değil arkadaşlar, lütfen tepkinizi gösterip hakkınızı arayın. Bu kadar enayi yerine koyulmaya rağmen hala Ttnet'i tercih edenleri de anlamak da zorluk çekiyorum. Eğer üşeniyorsanız smile'a başvurmanız yeterl, onlar sizin adınıza herşeyi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 28 Aralık 2010; 7:27:19 >

• burakç kardeş aynı alt yapıyı kullanıyor
    smile ve biri o yüzden onlarında ileride
    ne yapacakları belli olmaz diye geçmedim.
    ama dediğin gibi acayip fiyat farkı var.
    umarım ve dilerim
    ilerdeki günlerde zam yapmazlarda
    herkes bu soyguuncu ttneti bırakıp
    smile yada biri ye gaçerde ozaman
    ttnet ne yapacak görürüm ben.
    lakin toplu bir hareket olmalı,
    öyle senle benle olmaz.
    en büyük isteğim ttnetin
    bu yaptığı soygundan sonra
    herkesin diğer firmalara geçtiğini
    görmektir.

naz_eg arkadaşımda güzel açıklamış
    teşekkür ederim.ve inşallah dediğin
    gibi olurda toplu bir hareket başlarda
    bizde bunu keyifle izleriz ttnetin çöküşü
    işte deriz,yeter bukadar soyduğu milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Aralık 2010; 7:54:10 >

• superonlıne a geceyım dedım oda ocak dan sonra zam gelebılır deyınce gene kaldık bu ttnet belasında.kablonet de yok bızım buralarda nereye geceyım bılmıyorum.
  • Dopinge geçmeyi düşünüyorum. Ama performansı nasıl bilmiyorum. TTNetde kesilme yaşamıyorum. Dopingde yaşarsam sinir olurum Sonuçta taahhüt veriyoruz. 2 yıl iptal ettiremem Doping'i. 2 yıl boyunca kötü bir internet kullanma ihtimalimde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Dopinge geçmeyi düşünüyorum. Ama performansı nasıl bilmiyorum. TTNetde kesilme yaşamıyorum. Dopingde yaşarsam sinir olurum Sonuçta taahhüt veriyoruz. 2 yıl iptal ettiremem Doping'i. 2 yıl boyunca kötü bir internet kullanma ihtimalimde var.

Bende takipteyim doping için, şuana kadar bu başlıkta kimse doping hakkında kötüleme yapmadı . Bugünde araştıracağım dopingi, sonra ttnet 'e güle güle

• sayfayi actiginizda ttnet reklami ne kadar ironik degil mi?
  • quote:

Dopinge geçmeyi düşünüyorum. Ama performansı nasıl bilmiyorum. TTNetde kesilme yaşamıyorum. Dopingde yaşarsam sinir olurum Sonuçta taahhüt veriyoruz. 2 yıl iptal ettiremem Doping'i. 2 yıl boyunca kötü bir internet kullanma ihtimalimde var.

İndirimli olarka tahaahhüt versen 3 ay sonra iptal etsen bile indirimli aldığın farkını ödersin fazladan bir cezan olmaz. TTnete para vermektense doping daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

İndirimli olarka tahaahhüt versen 3 ay sonra iptal etsen bile indirimli aldığın farkını ödersin fazladan bir cezan olmaz. TTnete para vermektense doping daha iyi

Doping 'in numarasını biliyormusunuz ? Arayıp birde müşteri hizmetlerini görmek istiyorum, nasıllar iyimiler merak ediyorum.

• Tarife değiştirmeden önce diğer firmaların tarifelerini beklemek lazım bence...Aynı alt yapıyı kullanan firmalar "nasıl olsa ttnet fiyat yükseltti bizde yükseltebiliriz " mantığıyla tarifelerine zam yapabilir... Bu zamandan sonra herşey beklenir... TTnet ile herşey mümkün...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Doping 'in numarasını biliyormusunuz ? Arayıp birde müşteri hizmetlerini görmek istiyorum, nasıllar iyimiler merak ediyorum.

http://www.doping.com.tr/

212 444 10 45

• @HHHMMM;
    Teşekkür ederim, şimdi arıyorum görüşeceğim. İnşallah güzel olur. Hangi tarifeyi önerirsiniz ? 8mb limitsiz net olanına başvurmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Tarife değiştirmeden önce diğer firmaların tarifelerini beklemek lazım bence...Aynı alt yapıyı kullanan firmalar "nasıl olsa ttnet fiyat yükseltti bizde yükseltebiliriz " mantığıyla tarifelerine zam yapabilir... Bu zamandan sonra herşey beklenir... TTnet ile herşey mümkün...!

Onlarda mecbur yapacak ama en azından doping kendi altyapısını kuruyor bazı bölgelerden ttnet tek elinden kurtulmak için ttnet altyapısını kullansalar dahi başka firmalara geçmek en mantıklısı bakalım ttnet milyonlarca abonesini kaybedince ne yapacak bu zamları ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.