Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende doping yada smile geçmek istiyorum ama 2 yıllık sözleşme imzalamış bizimkiler

şimdik 6 ay 8 mbite kadar indirimli kullandık onları geri ödemesi olmasa varya 1 saniye düşünmem

mecbur 1 yıl daha mahkumuz ttnet e
  • ev telefonunu kapattırdık geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

ev telefonunu kapattırdık geçmiş olsun

Dostum yapılması gerekeni yapmışsın helal olsun.

Keşke bende kapattırabilsem ama tüm sağlayıcılar ttnet'İn altyapısını kullanıyor ne yazık ki.

quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

15 tl sabit ücreti de artırır bunlar kesin

aylık giden fix vergi sabit ücretler aklıma gelince valla sinirlenmemek içten bile değil.
  • @ogameci kesinlikle dostum düşündükte deli olasım geliyor sadece bu turktelekoma verilen sabit ücretlere
  • az bile yapıyorlar bu millete :) daha fazla zam yapmaları hızıda baya düşürmeleri lazım hatta hiç hizmet vermeden fatura yollasınlar bu millet haketti ...hak klavye başında aranmaz ancak şikayet eder sızlanırsınız...
    beğenmiyorsanız kapattırırsınız zorla vermiyorlar size bunları :) benim gibi yapın devlet dairesine kurun kablosuz modem evdende girersiniz iştende dayayın devlete !!!!! tabii ortada devlet varsa :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Aralık 2010; 14:18:20 >
  • ben bu gsm operatörlerine de kızıyorum. sözde 3g gelecek rekabet olacaktı. internet ucuzlayacaktı. onlarında ttnet den bir farkı yok. hepsi kazıklamaya bakıyor.
  • Siz dusunmeyin birakin TTNET dusunsun gecin sizde benim gibi dopinge ustelik daha ucuz kafaniz kulaginiz rahat olsun bizler boyle yaparsak musteri kayiplarida artarsa akillari baslarina gelicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

ben bu gsm operatörlerine de kızıyorum. sözde 3g gelecek rekabet olacaktı. internet ucuzlayacaktı. onlarında ttnet den bir farkı yok. hepsi kazıklamaya bakıyor.

turkcell ne diyor

mutluluk var yaşam var orada
  • 8Mbit sınırsız kullanıyorum.Aylık olarak 100 milyon para veriyordum fakat 2 sene hahüt yaptım bu ay gene.Şöle bir durum var beni hiçbir şekilde adli kullanıma sokamaz.Nedenide benimle yaptığı sözleşme.Sadece sözleşmeye bağlı olarak fiyat artışı yapabilir onuda yapiyor 10YTL olarak.
  • 2 sene taahhüt yapınca ne kadar indirim yapıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melart

8Mbit sınırsız kullanıyorum.Aylık olarak 100 milyon para veriyordum fakat 2 sene hahüt yaptım bu ay gene.Şöle bir durum var beni hiçbir şekilde adli kullanıma sokamaz.Nedenide benimle yaptığı sözleşme.Sadece sözleşmeye bağlı olarak fiyat artışı yapabilir onuda yapiyor 10YTL olarak.

merak etme sözleşmeni tek taraflı fesh ettiler bile en altında da yazar hatta ''.............. değişiklik yapma hakkını saklı tutar.'' diye ibare vardır .... arap ttnetin oda tiyatrosu oyununa hoş geldin otur izle :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Aralık 2010; 14:53:33 >
  • en iyi alternatif bu..

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

herkese alternatif bir internet sağlayıcı var.
    Madem ttnetten bu kadar bıktık, o zaman 8tlye sınırsız kotasız internet seçeneği var.
    Hızımız düşük, ama 50 60 tller vermektense 8 tlye sınırsız internet istemezmisiniz.?

gectiğimiz yaz kullandım çokta memnunum.
    msn facebook mynet hotmail yahoo aklınıza gelen hemen hemen her siteyi açıp surf yapabilirsiniz.
    Tek yapmanız gereken Bir vodafone hattı almak ve pcnize bağlayabileceğiniz wap özelliği bulunan cep telefonu sahip olmak.

ayrıntılar burada

http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-internet-paketleri.php

ve burada

http://forum.donanimhaber.com/m_39284846/mpage_1/key_/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: melart

8Mbit sınırsız kullanıyorum.Aylık olarak 100 milyon para veriyordum fakat 2 sene hahüt yaptım bu ay gene.Şöle bir durum var beni hiçbir şekilde adli kullanıma sokamaz.Nedenide benimle yaptığı sözleşme.Sadece sözleşmeye bağlı olarak fiyat artışı yapabilir onuda yapiyor 10YTL olarak.

Sözleşme yaptığın günün koşullarındadeğişiklik olursa bir ay içerisinde sana cayma hakkı tanıması lazım. Yani zam gelirse bir ay içinde cezai bedel ödemeksizin taahhütü iptal edebiliyor olmalısın.
  • Ve vergi oranlarında yaşanabilecek olası artışlar sözleşmeye konu olmazlar. Dolayısı ile çoğu al-sat operatörü de ttnet gibi bu vergi artışını müşterilerine yansıtacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakk -- 28 Aralık 2010; 15:17:51 >
  • Dopingde fiyatlar 31 araliga kadar gecerli diyor.hemen gecmek gerek aslinda
  • Dopinge geçmek isteyen arkadaşlar, ttneti iptal ettirmek istediğiniz zaman sizi boşyere 1 hafta bekletiyor ve portunuzu boşa bırakmıyor.Bir hafta sonunda ise sizi arayıp resmen sorguya çekiyor(benim pedere denk gelmiş )
    niye bıraktın? neden?niçün ama nüçün? gibi manasız sorular.8.ci gün portonunuz boşa çıkıyor bunu gören doping yarım gün içinde hattınızı bağlıyor.Bugün ayın 28 i artık geç oldu gibime geliyor.
    Bu arada fizy'yi yasaklayan zihniyetide bu vesile ile kınıyorum.
  • Net 4 ve Net 6 daki hız nedir arkadaşlar hiçbişey yazmıyo.
  • @monsermose
    bir tek fizy olsa iyi seslisizlugu engellemelerinin amacı ne idi ? Şuçu insanlara yardımcı olan bir sözlük olmasiymiydi... Kiniyorum bu zihniyetteki hakim savcı ve dâvâcıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

Ve vergi oranlarında yaşanabilecek olası artışlar sözleşmeye konu olmazlar. Dolayısı ile çoğu al-sat operatörü de ttnet gibi bu vergi artışını müşterilerine yansıtacak.

yalın adsl anlam ifade etsin diye %5 düşürüldü ÖTV biraz zaman geçince inşallah yalın adsl üzerinden çeşitli firmaların 3'lü paketlerini alabiliriz yurtdışında olduğu gibi iptv+adsl+voip gibi triple play hizmetlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

Dopingde fiyatlar 31 araliga kadar gecerli diyor.hemen gecmek gerek aslinda

fiyat garantisi yok ondada ya.(gerçi hiçbirinde yok ) 2 sene seni bağlıyorlar ama sabit bir ödeme yok. Yarın birgün zam yaparlarsa fazladan ödeyeceksin. Bu yüzden vazgeçtim gibi şimdilik..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.