Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dopingleyin kurtulun bende geçiyordum ama kafamda acaba diye bir soru oluştu. Akşam evdekilerle tekrar görüşüp ona göre bir transfer gerçekleştireceğim
  • Doping diyoruzda doping turkcellin bir yan kuruluşumu
  • Taahhütlerin durumu ne olacak fiyatta Değişiklik Olacakmı
    Bilen Arkadaşlar Lütfen !!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

ev telefonunu kapattırdık geçmiş olsun

ben adsl yi kapattırmıştım, ay sonuda telefonu kapattıracam,münasip yerlerine monte etsinler,bu fiyatları,aslında millet biraz sebat etse bunlar tıpış tıpış yola gelir ama nerde bizim millette o birlik..
  • Eğer kafanızda soru varsa bekleyin 31 aralıkta sona erdiği için 1 ocak itibariyle yeni bir kampanya başlayacaktır kesin.

Sizde almayı düşünüyorsanız benim gibi arayıp dopinge bildirin kampanyanın uzatılmasını isteyin talep çok olursa kesinlikle uzayacaktır
  • Taahhütlerde zamlanacak.
  • dünyanın en pahalı benzinini biz kullanıyoruz,dünyada telekom ve net hizmetlerinden en pahalı hizmeti yine biz alıyoruz bu ne iştir kardeşim.Vurun abalıya durumu oluyor ve abalı hep biz oluyoruz
  • dopingi aradım dedim. ben dün geçiş başvurusunda bulundum fakat ttnet geçiş işlemini uzatır 31.12.2010dan önce portu boşaltmazsa ne olacak durum dedim. sözlü olarak verdiğiniz sözleşme geçerlidir dedi. yani ne kadar uzatırsa uzatsın 63 tlye 4mbit sınırsız kullanacağım.. ins. çağrı merkezindeki adam yanlış yönlendirmemiştir beni yoksa
  • adamların yaptığuı şeye bak !!! önce milleti evden,cepten araya araya 2 yıllık sözleşme imzalattılar sonra zammı bastılar :)) buna kesinlikle tescilli dolandırıcılık denir ...
  • Beyler facebook TTNET sayfasını bombardımana tutsak nasıl olur

Artık sinirden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatonair

adamların yaptığuı şeye bak !!! önce milleti evden,cepten araya araya 2 yıllık sözleşme imzalattılar sonra zammı bastılar :)) buna kesinlikle tescilli dolandırıcılık denir ...

telefon ve internet yolu ile yapılan satışlar 'da 15 gün cayma hakkına sahip olunuyordu ayrıca zammı gizleme gibi bir durum var kesinlikle tüketici hakem heyetlerine başvurun 2 yıl gereksiz para vermekten kurtulun ve bence söylediklerimin üzerine gitmenizde fayda var.... 15 gün dolmadan şansınızı deneyin
  • quote:

adamların yaptığuı şeye bak !!! önce milleti evden,cepten araya araya 2 yıllık sözleşme imzalattılar sonra zammı bastılar :)) buna kesinlikle tescilli dolandırıcılık denir ...

Sözleşme ne şekilde yapıldıysa öyle kalır size 24 ay şu ücretten ödeyeceksiniz diye söyleniyor sonradan üstüne zam koyma ne kadar saçma.
    Bunu yapsa yapsa ttnet yapar lanet dolandırıcılar.
  • Sözleşmede size şu fiyattan 24 ay ödeyeceksiniz demiyor, ilk 5 ay örneğin 20 ödeyeceksiniz diyor, ilk 5 ay ne kadar zam olursa olsun 20 ödersin, ancak 5 ay bitince normal ücreti ödeyeceksiniz diyor, zam geldikten sonra normal ücret ne ise onu ödeyeceksiniz.
  • sözleşmede ''.............. değişiklik yapma hakkını saklı tutar''' diye ibare var. Zamlı tarifeden ödetecekler millete :)) ttnet 2011 yılına girdiğimizde asrın tescilli dolandırıcısı ödülünü de kesinlikle alır :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 28 Aralık 2010; 17:29:41 >
  • quote:

sözleşmede ''.............. değişiklik yapma hakkını saklı tutar''' diye ibare var. Zamlı tarifeden ödetecekler millete :)) ttnet 2011 yılına girdiğimizde asrın tescilli dolandırıcısı ödülünü de kesinlikle alır :)))

yahu onda bu hak varsa sizdede sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme hakkınız var her zaman,niye bu kadar takıyorsunuz ki?bence başvuran başvursun şimdi dopinge,ha baktınız ayın birinde size farklı fiyatmı dayatıyorlar o dayanağa istinaden sizde tek taraflı fesih hakkınızı kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Aralık 2010; 17:33:22 >
  • doping gecsem tarifeyi 2 mpbs yerinde,4mpbs ye ayda 63 lira bunu yapsam iyi olurmu?bunu 25 aylık taüühüt yaptıgım zaman zamlar olurmu yenizamlar gelince bunu zam yaparmı acaba ttnet bıktım sinirli geciyorum.tavsiye nelerdir yardım ediniz.teşekürler ttnet zam yaptıgım yuh dedim valla ttnet suan 8 mpbs ye kadar kullanıyorum aylık 49tl yerinde 55tl olacagı bunur işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

sözleşmede ''.............. değişiklik yapma hakkını saklı tutar''' diye ibare var. Zamlı tarifeden ödetecekler millete :)) ttnet 2011 yılına girdiğimizde asrın tescilli dolandırıcısı ödülünü de kesinlikle alır :)))

yahu onda bu hak varsa sizdede sözleşmeyi tek taraflı olarak feshetme hakkınız var her zaman,niye bu kadar takıyorsunuz ki?bence başvuran başvursun şimdi,ha baktınız ayın birinde size farklı fiyatmı dayatıyorlar o dayanağa istinaden sizde tek taraflı fesih hakkınızı kullanırsınız

ttnet ile hiç bir bağım yok benim :) ama bu duruma tepkisizde kalamıyor insan en azından ben kalamam... kapattırın kurtulun diyorum ttnetin bu ali-cengiz oyunlarından :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Siz dusunmeyin birakin TTNET dusunsun gecin sizde benim gibi dopinge ustelik daha ucuz kafaniz kulaginiz rahat olsun bizler boyle yaparsak musteri kayiplarida artarsa akillari baslarina gelicektir.

valla bende gecmek istiyorum fakat ttnet benım hız sorunumu cozemedı aynı sorunu doping de de yasarmıyım nasıl baglantı hızı bılgı verebılırmısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

Siz dusunmeyin birakin TTNET dusunsun gecin sizde benim gibi dopinge ustelik daha ucuz kafaniz kulaginiz rahat olsun bizler boyle yaparsak musteri kayiplarida artarsa akillari baslarina gelicektir.

valla bende gecmek istiyorum fakat ttnet benım hız sorunumu cozemedı aynı sorunu doping de de yasarmıyım nasıl baglantı hızı bılgı verebılırmısınız..

Madem cozememis ne diye halen daha ttnet kullanıyorsun... Gecen ay taahatut verdim 15x5 olan tarifeden şimdi ttnet çıkmak istiyorum fark ücreti hariç ek bir ucret alicaklar mı ?
  • Bu konuda atılmış mesajların birinde gördüm yanlış hatırlamıyorsam..
    Taahütlü tarifeme zam yaptıklarında, bedelsiz, taahütü iptal etme hakkım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.