Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

Diğer isp lere geçiş yapanlar içinde aynı fiyat ve tarifeler gelir merak etmeyin hepsi ttnet ile anlaşmalı superonline de dahil yurt dışı çıkışı her halukarda ttnet'in elinde superonline'de kendi isteği ile bişey yapamaz yaptırmaz ttnet, bırakın bu boş işleri siyasi söylemlerden uzak durun aksi olsaydı siz yine bu hükümete bi cacık atardınız bu seferde seçim kampanyası yapıyor derdiniz ttnet nere hükümet nere biraz mantıklı olun

"ttnet nere hükümet nere biraz mantıklı olun"
    pes, cacık atan yokta, hükümet nere ttnet nere dedikten sonra , birde mantıklı olun demişsin vallahi pes :)

• Smile kullanıyorum, eski kullanıcılarına ilk 12 ay % 50 indirim yapıyorlar. 24 aylık taahhütle; ilk 12 ay 8 mb'e kadar internet 24,5 TL, ikinci 12 ay için 45 TL oluyor. Ortalama 37 TL. Sanırım bu paketi seçeceğim. Bir de bugün arayıp, smile kullandığınız sürece D-Smart'ı ücretsiz verelim. Herhangi bir taahhüt veya ek ücret yok. Smile aboneliğiniz bitince D-Smart uydu alıcısını geri vereceksiniz sadece dediler. Ama smile ücreti indirimsizmiş. Örneğin 8 mb'e kadar 49 TL gibi. Hem indirim yapın hem de cihazı verin dedim. Iııhh dediler..
  • Uydunete geçiyom , yarın ttneti iptal ettircem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Arkadaşlar ben netlimitsiz kullanıyorum şu anda, hızımı 2 mbite sabitlediler... Şimdi 1 mbit sınırsıza geçmek istesem, 1 Ocak'tan sonra geçemeyecek miyim? Sizce napsam?

Yanıt veren herkese teşekkürler... Ttnetten bıktım artık. 54.90 tl nedir ya? Bakalım, sanırım uydunete geçeceğim. 5 mbit sınırsız 69 tl diyor, ki bu şartlarda gayet uygun. Apartmanımızda var. Tek derdim modem, adsl modemimi alalı daha 1 yıl olmadı çünkü.
  • Superonline 8mbps'e kadar olan tarifesi TTNET ile aynımı ? şayet fiyatı ve hızı aynı aradaki fark nedir ? Fiber desen Sakarya/Karasu/Yenimahalle burada yok sanırım bilen birisi var ise bilgilendirebilir mi acaba :)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben netlimitsiz kullanıyorum şu anda, hızımı 2 mbite sabitlediler... Şimdi 1 mbit sınırsıza geçmek istesem, 1 Ocak'tan sonra geçemeyecek miyim? Sizce napsam?

Yanıt veren herkese teşekkürler... Ttnetten bıktım artık. 54.90 tl nedir ya? Bakalım, sanırım uydunete geçeceğim. 5 mbit sınırsız 69 tl diyor, ki bu şartlarda gayet uygun. Apartmanımızda var. Tek derdim modem, adsl modemimi alalı daha 1 yıl olmadı çünkü.

Hocam değeri biraz düşer ama onu satarsın. Ayrıca kullananlar vardır apartmanında öğren memnunlar mı. Eğer memnunlarsa kampanyalarından faydalan ayda 29 tl öde sadece. Kuruluma, modeme, aktivasyona para ödeme. Hatta 3 ayda bedavaydı sanırım. Uydunet varken Ttnet kullanılır mı?

• 1mbps limitsiz 45 TL den 40 a falan düşürürler diye beklerken zam yapmışlar.Ne desek boş.ters köşe yaptı ttnet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Türk Telekom'um bize ne kadar pahalı internet hizmeti sunduğunun bir başka kanıtı. Aşağıdaki fiyatlar ABD doları değil Hong Kong dolarıdır ve 5 Hong Kong Doları yaklaşık 1 TL eder. Kısacası 1 Gbit sınırsız internet hizmetini adamlar 100 TL'ye sunuyor. Yani adamlar aynı paraya Türk Telekom'dan tamı tamına 125 kat daha hızlı internet sağlıyor kullanıcılarına.

Bu fiyatlar türkiyede de var bu internet siteleri için kullandığımız sunucuların fiyatları bunu ttnet yada bir başka servisle karşılaştırmamanız gerekir

Aynı fiyatlara türkiyeden dedicated server kiralayıp kullanabiliyorsunuz zaten

Yukarıdaki fiyatlar bireysel kullanıcıların normal internet bağlantısı içindir, dedicated co-location ya da VPS değildir. Bu arada bahsettiğin ayda 100 TL'ye Türkiye lokasyonlu 1 Gbit unmetered bant genişliği ve dedicated sunucu sağlayan firmanın web adresini yazar mısın? Türkiye lokasyonlu hiçbir firmanın değil 100 Tl'ye 500 TL'ye 1 Gbit unmetered dedicated hizmeti vereceğini sanmıyorum.

• Nerde REKABET yasası.
  • quote:

quote:

quote:

Türk Telekom'um bize ne kadar pahalı internet hizmeti sunduğunun bir başka kanıtı. Aşağıdaki fiyatlar ABD doları değil Hong Kong dolarıdır ve 5 Hong Kong Doları yaklaşık 1 TL eder. Kısacası 1 Gbit sınırsız internet hizmetini adamlar 100 TL'ye sunuyor. Yani adamlar aynı paraya Türk Telekom'dan tamı tamına 125 kat daha hızlı internet sağlıyor kullanıcılarına.

Bu fiyatlar türkiyede de var bu internet siteleri için kullandığımız sunucuların fiyatları bunu ttnet yada bir başka servisle karşılaştırmamanız gerekir

Aynı fiyatlara türkiyeden dedicated server kiralayıp kullanabiliyorsunuz zaten

Yukarıdaki fiyatlar bireysel kullanıcıların normal internet bağlantısı içindir, dedicated co-location ya da VPS değildir. Bu arada bahsettiğin ayda 100 TL'ye Türkiye lokasyonlu 1 Gbit unmetered bant genişliği ve dedicated sunucu sağlayan firmanın web adresini yazar mısın? Türkiye lokasyonlu hiçbir firmanın değil 100 Tl'ye 500 TL'ye 1 Gbit unmetered dedicated hizmeti vereceğini sanmıyorum.

Türkiye'de dedicated sunucu başına paylaşımsız 100 mbps veren kaç firma var da 1 gbps 'den bahsediliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadı_R

Hani nerede 100 mbps hizlar ? 50 Mbps ?

8Mbps kadar hizlar 49TL den 54,90TL oluyor ne saçmalık bu ? Bindirmişler birde reklam yapıyor şerefsizler !!!

arkadaşlar lütfen acil
    cevap yazın benim kafam karıştı
    49 tl 8mbite kadar olan paketteyim
    bunun fiyatı kaç olacak 54,90 tl mi? 109 tl mi?
    lütfen acil cevap ona göre başka pakete geçeyim
    biran önce allah belanı versin ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Aralık 2010; 0:31:38 >

• neredeyse hiç limitsiz tarife yok. netlimitsiz kullanan ve hızı hiç düşmeyen biri olarak ne yapaağıma karar veremedim. off ttnet off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth hede -- 28 Aralık 2010; 0:39:06 >
  • 8'e kadar -Limitsiz 49 tl iken 1mb sınırsınız 49tl yapmışlar fiyatını yükseltiyorsun hızı neden yükseltmiyorsun.Ne yazsan ne desen boş kim savunacakki halkın hakkını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlu42

Smile kullanıyorum, eski kullanıcılarına ilk 12 ay % 50 indirim yapıyorlar. 24 aylık taahhütle; ilk 12 ay 8 mb'e kadar internet 24,5 TL, ikinci 12 ay için 45 TL oluyor.

bende bu tarifedeyim şimdi ilk 12 aylık dönemdeyim
    54,9/2 =27,45 TL ödeyeceğim bundan sonra sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

neredeyse hiç limitsiz tarife yok. netlimitsiz kullanan ve hızı hiç düşmeyen biri olarak ne yapaağıma karar veremedim. off ttnet off

Büyük ihtimalle yeni yıldan itibaren hızlar düşürülmeye başlanacaktır. Çünkü mevcut netlimitsiz 25 GB AKN'ye sahipken daha yüksek fiyatlı ve AKN'li paketler de çıkacak, dolayısıyla yeni çıkacak paketlerin satışını engellememek için mevcut netlimitsizlerde hızlar düşürülmeye başlanacaktır. Yani öyle eskisi gibi yüzlerce GB download yapıp hız düşmeme olayları tarihe karışacak bence. Gerçi bencesi yok bu işin, çok yüksek ihtimalle dediğim gibi olacak. O yüzden kalan birkaç gün içinde ne yapacağınıza karar verseniz iyi olur.

• ccandan kardeş teşekkürler
    ne diyelim artık pess yukarıdaki
    temmennim yeter sokağa çıksan
    nolur yersin jopu oturursun yokyere
    zaten 4 mbit sinyal alıp 8mbit parası veriyorduk
    yine haram olsun diyorum ttnet
    geçecek altarnatifte bırakmamış çakallar

• Sözleşmenin bitmesine 1 yıl var daha.

Ben şimdi netlimitsiz aboneliğimi iptal ettirsem 6 ay yapılan 20TL indirimi gerimi ödeyeceğim 6*20=120 TL başka bir cezası varmıdır bunun.
  • teahdutün dolmasına 1 ay kaldı.ttnet kapısının önünden bi daha geçmem.
  • Smile biri doping bunlar ttnet altyapısını kullanıyorlar şuan onlarda zam gözükmüyor ama 1 ocaktan itibaren onlarada zam olabilir.Şuan tek alternatif fiber ve uydunet
  • arkadaşlar şimdi 8mb e kadar olan tarifenin fiyatıda artmış...55 tl olmuş peki bu yeni üyeler için mi yoksa herkes için mi olacak...ayrca mevcut üyeler yalın adsle de geçemiyormuş..yeni üyeler içinmiş...doğrumu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.