Şimdi Ara

Yeni ADSL Tarifeleri............. [Ana Konu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.272
Cevap
0
Favori
94.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sanmıyorum biryerlere şikayet ederek bir şeyler elde edebileceğimizi. Tepki olarak yapılabilecek tek şey aboneliği iptal ettirmektir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Kimi kime şikayet ediyorsunuz allah aşkına

TTnet adlı şirketi başbakanlık bilgi edinme servisine şikayet ediyorum. Sorun nedir ?
  • oooofffffff daha 3-4 ay oldu 1 mbit sınırsızdan 99 TL lik 8mbit sınırsıza geçtim. 99 bile çok geliyordun 109 tl aşar artık. Ne yapacam ne edicem bilemedim, daha tadını bile çıkaramadım. Ya 89 TL ye 4 mbit sınırsıza duseyim diyorum ya da 100GB adil kullanım kotalı sonrası 1mbit olan 89 tl lik 8mbite geçeyim diyorum. Ne yapsam ki puffff
  • Türk Telekom'um bize ne kadar pahalı internet hizmeti sunduğunun bir başka kanıtı. Aşağıdaki fiyatlar ABD doları değil Hong Kong dolarıdır ve 5 Hong Kong Doları yaklaşık 1 TL eder. Kısacası 1 Gbit sınırsız internet hizmetini adamlar 100 TL'ye sunuyor. Yani adamlar aynı paraya Türk Telekom'dan tamı tamına 125 kat daha hızlı internet sağlıyor kullanıcılarına.

• 1mbps sınırsız kullanan biri olarak ocaktan sonra netlimitsize geçmem avantajlı olacak sanırım benim için? Sonuçta aşınca hızı 1 e düşürseler bile 4 lira farkla 25 gb lık da olsa 8 mbps download hakkım olacak yanılıyormuyum? Varmıdır bu işin içinde bir bit yeniği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

1mbps sınırsız kullanan biri olarak ocaktan sonra netlimitsize geçmem avantajlı olacak sanırım benim için? Sonuçta aşınca hızı 1 e düşürseler bile 4 lira farkla 25 gb lık da olsa 8 mbps download hakkım olacak yanılıyormuyum? Varmıdır bu işin içinde bir bit yeniği?

Eğer taahhüt vermediysen TTNET'e ve bulunduğun yerde Uydunet varsa ona başvur. Yoksa aynı paraya Doping 2 kat daha hızlı internet sağlıyor.
  • su adıl kullanım dopıng de yuksek olsa ıdı cok ıyı olurdu onlarda da 15 gb ttnet 25 e cıkardı bunlar da cıkarır mı acaba
    quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

quote:

1mbps sınırsız kullanan biri olarak ocaktan sonra netlimitsize geçmem avantajlı olacak sanırım benim için? Sonuçta aşınca hızı 1 e düşürseler bile 4 lira farkla 25 gb lık da olsa 8 mbps download hakkım olacak yanılıyormuyum? Varmıdır bu işin içinde bir bit yeniği?

Eğer taahhüt vermediysen TTNET'e ve bulunduğun yerde Uydunet varsa ona başvur. Yoksa aynı paraya Doping 2 kat daha hızlı internet sağlıyor.
  • Dopingte çıkarır aynısını. Şahsen 8 Mbit kotalı yerine her türlü 2 ya da 4 Mbit sınırsızı tercih ederim.
  • quote:

+9 lira fazla ödeyeceksiniz.

netlimtisizin hızının kaç olduğı yazmıyor mu sitesinde benmi göremedim ?
  • Eeeee biz indirim ve hız artışı beklerken fiyatlara ve bize binmiş oldular?
  • 1mbit 4gb olan en eski tarifeyi kullanıyorum, Bazı aylar 4 gb geçmiyor ve 26 tl ödüyordum, Bazı aylar ise sınırsız bu tarifeyi kullanarak tarifemi değiştirmeden maksimum 56 küsür ödüyordum.

Şimdi bu tarife için eş hızdaki sınırsız tarifenin yüzde 25ini aşamaz diyorlardı, Yani 56 lirayı aşmıyordu.

1mbir sınırsız 49 olmuş, o halde 67 tlye geliyor, Ancak sitede maksimum fatura 79 tlyi aşamaz deniyor.Bu kadar zam olur mu? Bunu yanlışmı yazdılar yokas gerçekten benim tarifemi sınırsız kullanırsam 79mu ödeyeceğim?

Benim hızla işim olmaz, Ayda sınırsız kullanırsam 10gb ı geçmez, Sınırlıda zaten 4gb geçmiyordu, Şimdi 1mbit sınırsız yada vdsl2 10gb kotalı 32mbit düşünüyorum bu 79 tllik bilgi yanlış değilse
  • bizde datacenter alalım
  • Arkadaşlar hiçbirşey yapamıyorsanız bile lütfen TTNet i kapatıp, Smile, Doping, Biri, Türknet gibi firmalara geçiş yapın. Sonuçta bu firmalar da TTNet gibi Türk Telekom'dan alıyorlar ve kar koyup size satıyorlar. TTnet ten hiçbir farkları yok, hat aynı hat, kablo aynı kablo, hepsi Türk Telekom'a gidiyor. TTnet'in müşteri sayısını az da olsa azaltabilirsek belki akılları başlarına gelir. Örneğin ben Smile'dayım, herhangi bir sıkıntınız olduğunda müşteri hizmetlerinin Ttnet ten daha iyi çalıştığına emin olabilirsiniz. Hatta smile'a başvurunuzu yapın onlar tüm işlemleri sizin adınıza yapıyorlar, lütfen üşenmeyin, tepkinizi dile getirin!

http://www.smileadsl.com/Campaigns_internetinitasi.aspx

Bu arada reklam yapıyor gibi algılanmasın lütfen, Smile'dan en ufak bir çıkarım varsa şerefsizim. Sadece bu olay artık kanıma dokunuyor, kendimi enayi konumunda görmek istemiyorum artık!

• 4mb sinirsiz vardi (bazi gunler oluyodu net surekli gidip geliyodu günlerece sürüyodu bu) 444 u aradim bizden sorun yk modeminizde sorun vardir dediler gittim netlimisiz e(8mb) yukselttim 2 gün net iyiydi (diger kullanıcılar net yavas demeye devam ediyordu tabiki) halbuki speedtest de 7MB e cikiodu Hız neyse. neyse 3. gün net gene gidip gelmeye kopmalar olmaya basladı bende hızı 5-6 MB e düsürteyim dedim 4MB e düsürdüler arada bir gene gidiyor suan gitmiyor 192.168.2.1 den diger istemcileri "Rezerver et" dedim daha net gitmedi (sanırım) bilmiorm rezerve et deyince ne oldugunu ama işte yaptk bir kere (şuan netleri gittiysede bana deil ttnet e kufrediyodurlar umarım :D
  • 8mbit / 99 TL tarifesindeyim ama %10 zam olmus, 109 tl veremem kusura kalmasınlar. Su ocak bir gecsin bakalım uydunet zam yapmazsa 69 tl, 5 gb ona gecerim , napalım. gerci modem almak gerekcek gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 27 Aralık 2010; 21:13:17 >
  • ADSL'de bu zamana kadar bu kadar büyük oranda zam yapılmamıştı. Perakende satış fiyatı olan 59 TL'lik 16 mbps paketle 8 mbps NetLimitsiz paket arasında toputopu 4 lira fark mı olacak yani. Bu da imkansız gibi geliyor 70-80 TL arısnda da ona fiyat biçilir. Sanırım bundan sonra sınırsız abonelik hayal gibi olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 27 Aralık 2010; 21:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

8mbit / 99 TL tarifesindeyim ama %10 zam olmus, 109 tl veremem kusura kalmasınlar. Su ocak bir gecsin bakalım uydunet zam yapmazsa 69 tl, 5 gb ona gecerim , napalım. geri model almak gerekcek gene

Kaç model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Kimi kime şikayet ediyorsunuz allah aşkına

TTnet adlı şirketi başbakanlık bilgi edinme servisine şikayet ediyorum. Sorun nedir ?

Biraz tartışma programı izlemelisin,,özelleştirmeler nasıl ne zaman, hangi şartlarda yapıldı bunları öğrenmelisin. Satış aşamasındaki yaşananları öğrenmelisin, satıştan sonraki tanınan avantajları görmelisin, ilgili bakanlığın telekomla birlikte hangi işbirliklerini yaptığını görmelisin. Hangi gerekli zamanda hangi gerekli firma nasıl hemen devere girip nasıl, maddi destekler sağladı bunları öğrenmelisin. Benim başbakanım benim hakkımı savunur demeke bile yanlış, normalde senin bu konuyu başbakana havele etmemen bile gerekir, bu işler normal düzeninde yapılmış olsa. Ama maalesef bizde herkes herşeyi başbandan bekliyor, baştan yanlış. Bir firma bu kadar ucuza alınır ve 2 yıla kalmadan verdiği parayı çıakrtıp , her yıl 2-4 milyar dolar kar ediyorsa, ona bu parayı tek başıa ye demezler, hele buraa hiç demezler. Gerçi sen bu yazıyı okuyana kadar silinmiş olur, olmadı ay başı telekom reklama boğunca internet alemini sen bana bile şikayet edemeceyksin derdini

• of of fiyatlara bakın hele,telekom ve btk elele vermişler yine,benim 2010 biterken yonetımden ricam bir iki saatliğine küfür serbest olsun millet bi attırsin şunlara,bu arada milletin haklarını korumak için kurulmuş ama sermayenin kölesi olmuş btk başında ikinci döneminde de seçilmiş tayfun acarere de yazıklar olsun.....Allah topunun belasını versin.haram olsun ödedigim her kuruş,her vergi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Türk Telekom'um bize ne kadar pahalı internet hizmeti sunduğunun bir başka kanıtı. Aşağıdaki fiyatlar ABD doları değil Hong Kong dolarıdır ve 5 Hong Kong Doları yaklaşık 1 TL eder. Kısacası 1 Gbit sınırsız internet hizmetini adamlar 100 TL'ye sunuyor. Yani adamlar aynı paraya Türk Telekom'dan tamı tamına 125 kat daha hızlı internet sağlıyor kullanıcılarına.

Bu fiyatlar türkiyede de var bu internet siteleri için kullandığımız sunucuların fiyatları bunu ttnet yada bir başka servisle karşılaştırmamanız gerekir

Aynı fiyatlara türkiyeden dedicated server kiralayıp kullanabiliyorsunuz zaten

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.