Bildirim
Yeni akım..Yolun soluna park etmek
KIOXIA TransMemory U301 128 GB USB Bellek Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDX82RZY
8 ay önce paylaşıldı
Remington Power X Series HC6001 saç kesme makinesi profesyonel X6 (Pro-Motor, 3 ayarlanabilir tarak 3 – 35 mm ve sakal düzeltici tarağı, 1 – 5 mm, Japon paslanmaz çelik bıçaklar) saç kesme makinesi : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B098QRV7T4
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlginç millet olarak garip bu ruh halindeyiz bu aralar. Ben arabami yol da asla durdurup da bekletmem -
Solu kapatıp gelen accent blue bekleniyor -
Anayurt mu burası Bunun yanında sağa yanaşmadan yolun ortasında dörtlüleri yakıp beklemekte moda oldu. Bencillik diz boyu artık. -
Trafik eğitimi şart -
Sigorta sirketlerine bu plakalari vereceksin. Bu kafayla sirkete bosuna zarar. Yapmayacak hicbiseyini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan bunlara çarpsan üstüne bide seni suçlarlar. -
park yeri kalmadı daha da artacaktır -
çizeceksin -
2-3 hafta önce Kayseri'deyken görmüştüm.Bu durumu Kayserililer garipsemiyorlar. -
nufus dan hızlı çoğalıyor arabalar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adanaya ilk geldiğimde gördüm bu olayı ağzım açık kaldı resmen.Adana dedim geçtim ama demek ki genellemek lazımmış -
Yeni icadımız hayırlı olsun. -
ankara yuzuncuyıldan gece gece alıstım, solda 2. sırada 4 lu yakıp bekleyen bıle var -
Bende tek yön yolda sola park eden gördüm. Geri zekalılıktan başka bir şey değil. -
Ankarada osb'de denk geldim yanlış hatırlamıyorsam. -
Yolun ortasına da geçerler yakında -
gayet normal bizim ülkemizde doğru olanı yapmışlar, malum en hızlı şerit en sağ şeridimiz! -
hayaller ingiltere hayatlar kayseri
Benzer içerikler
- araba düz gidiyor direksiyon yamuk
- motor devir göstergesi çalışmıyor
- lastik patlak değil ama iniyor
- eas akü yorum
- artes sistemi ne zaman açılacak
- byd atto 2
- amarok 2023
- yeni renault duster
- en iyi araba markaları
- lynk & co türkiye fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X