Şimdi Ara

Yeni aks körüğü yağ kaçırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cuma günü sağa dönerken araçtan tak tak diye ses geldi. Ustaya götürdüm, dış aks kafaları değişecek dediler. Dün sabah dış aks kafalarını aldım ustaya verdim. Değiştirmişler, iç kafalarda da sorun var dediler, tamir etmişler.
    Dün aldım arabayı biraz dolaştım denemek için, daha sonra sağ önden TAK diye ses geldi, sanki çamurluğa taş sıçramış gibi. İndim baktım birşey yoktu. Eve geldim tekrar baktım, çektiğim görüntüleri ekledim. Ustaya yolladım. Aks körüğü ya patlamış, ya da kelepçeden kaçırmıştır dedi. Şuanda aracı kullanmıyorum, yarın tekrar götürcem.
    İlk sorum, bu suç benim suçum mu?
    İkinci soru, bazı forumlarda şanzıman yağının değişmesi gerekiyor diyor. Böyle birşey var mı?
    Üçüncü soru, aks kafası değiştikten sonra rot balans ayarına ihtiyaç var mı?

Yeni aks körüğü yağ kaçırdıYeni aks körüğü yağ kaçırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 14 Nisan 2019; 16:59:25 >

• Bu ustanın sorumluluğunda olan bir durum. Ya körük montajını hatalı yaptı ya da kullandığı körük çapı uyumsuzdu ve yağı kaçırdı.

Aks değişim işlemi sırasında ön düzen elemanları (askı rotu, salıncak, rot mili ve rot başı gibi...) sökülmediyse rot ayarı bozulmaz. Ama montaj esnasında rahat çalışabilmek için sökmüş olma ihtimali var.

Sadece aks kafası değişiminde şanzıman yağının değişimini gerektirecek bir durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    Körük aks kafalarıyla beraber geldi. Yani kafa uyduysa körüğün uyumsuz olma ihtimali var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aks keçesi yağ kaçırma
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.