Şimdi Ara

Yeni aldıgım ekran kartının driver i yukleyınce kararıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus m3n ddr2 anakard
    3 gb 667 mhz ram
    amd athlon 2 x3 445 3,1ghz ıslemcım
    350w psu war

Yenı ekran kartı aldım Hd6670 2gb 128 bıt 1600 mhz bellek hızı

kart calısıyor hatta vatana gıdıp denettırdm calıstı. BNm kasaya takıncada calısıyor fakat drıver ı yukleyınce windows yazısına kadar gelıp ondan sora goruntu kaybaoluyor...
    onboard ekran kartını devre dısı bıraktım , yazılımınıda kaldırm dedm ama program ekle kaldır da yuklu gozukmuor...

Ne yapmam gerekıor yardım edın lutfen :( Yenı kart alıp oyun oynayamamk psıkolojımı bozdu :(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sanirim guc kaynaginiz yetmiyor.Surucuyu kurdugunuzda tam guce gecince psu kaldiramiyor.En az 500w bir psu ile deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elımde 400 w lil bır psu daha war acaba onla denesemmı ? bu denemeler ekran kartına bı zarar verır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengomatik

Sanirim guc kaynaginiz yetmiyor.Surucuyu kurdugunuzda tam guce gecince psu kaldiramiyor.En az 500w bir psu ile deneyin.

400 w bagladım yıne aynı sorun war ... sıkıntı psu da degıl yanı onuda kesınlesıtdrm... 400 w yeter dıor kutusunda zaten 350 w ıle kullanan arkadslar war forumda 6670 i ... arkadaslar yokmu baska fıkrı olan acıllllllllllllll ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1907

quote:

Sanirim guc kaynaginiz yetmiyor.Surucuyu kurdugunuzda tam guce gecince psu kaldiramiyor.En az 500w bir psu ile deneyin.

400 w bagladım yıne aynı sorun war ... sıkıntı psu da degıl yanı onuda kesınlesıtdrm... 400 w yeter dıor kutusunda zaten 350 w ıle kullanan arkadslar war forumda 6670 i ... arkadaslar yokmu baska fıkrı olan acıllllllllllllll ?

dostum o ekran kartına 350 watt yetmez arkadaş doğru söylüyor en az 500 watt psu denemelisin ( edit = her psu gösterdiği gücü vermez 80 yada 85+ bronze gibi psu lar dediği değeri verir bilgin olsun )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

quote:

dostum o ekran kartına 350 watt yetmez arkadaş doğru söylüyor en az 500 watt psu denemelisin ( edit = her psu gösterdiği gücü vermez 80 yada 85+ bronze gibi psu lar dediği değeri verir bilgin olsun )

Peki sorunun PSU olduguna nerden emın olabılırm ???? Kutusunda 400w yazıorda.
    Bosyere harcama yapmıs olmayım ...

2 adet psu warken bıde 500w aldıgımda calısmazssa yıkılırm :(

ucuzda degıl kı 500w :(

Suanda pc ye format attım xp ile yıne olmadı wın 7 ye yukselttım yıne olmadı :(
    Anakartın ddr2 olmasıla alakası warmıdır ? frekans cakısması gıbı ???

• başka pcde driver yüklenmiş halde çalıştıysa . pcde bir sorun var ya anakart ya psu derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ocak 2013; 23:06:48 >
  • Ben şöyle düşünüyorum ekranınızın boyutu yetmiyor olabilir. Driver kurulunca otomatik olarak ekranın desteklemediği bi boyuta ayarlanıyor olabilir başka bi monitorle dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary Bell

Ben şöyle düşünüyorum ekranınızın boyutu yetmiyor olabilir. Driver kurulunca otomatik olarak ekranın desteklemediği bi boyuta ayarlanıyor olabilir başka bi monitorle dene derim.

Bu daha mantıklı geldı suanda 19 ınc acer kullanıorm 82 ekran lcd tv ya baglayıp deneyım bıde eger olursa ayarlara gıdıp cozunurlugu dusurmem gerekır heralde ?

İnşallh psu dan degıldır ya... Anakartdan sa razıyım anakartı degsıtrmeyı dusunuordm zaten 80 tl ye buldum bı tane ddr3 1333 mhz...
  • lcd tv kaça kaç bilmiyorum ama nokta sayısı önemli diye biliyorum örneğin eski kalın büyük televizyonların ekranı büyük olsada noktaları gözle görebiliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary Bell

lcd tv kaça kaç bilmiyorum ama nokta sayısı önemli diye biliyorum örneğin eski kalın büyük televizyonların ekranı büyük olsada noktaları gözle görebiliyorduk.

Bunuda denedim olmadi ya. bide bnm anakartda 2 adet pci e 16 war digerini. deneyim bakim nolcak. onboard ekran kartini kaldiriorm reset atinca geri geliyor... bide express gate die bise war onu actim biosdan oyle yukledim surucuyu pc acildi ama aygit yoneticisnden baktim hd6670 i gormuor uine onboard nvidia i goruor cildircam ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese yardimlari icincok tsk ederim ve sonunda ekran kartim kullanimda 6 $aatimi buna harcadim.... sorun ne psu da ki suanda 350w ile kullanimda.... ne ekranda nede anakartda.... insan salak olmasin anakartimda crossfire oldunu unutmusm resmen. siyah olan ilk algilanan mis mavi olan crossfire kopruu kurmak icinmis. suanda tv de bagli vga ile baglandiimda tvden ses alamiorm ki bu normal bisey hdmi girisindende goruntu alamiorm ama ses war bunu nasil hem ses hem goruntu yapabilirm acaba? her ikisini de tak demeyin olmuor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/pages/auto_detect.aspx

bununla driver hakkinda emin olabilirsin...
  • http://drp.su/download.htm sitesinden driverlari otomatik bulan programi indir dvdye yaz sonrada driverlari yukle sanirim dogru driver yuklenmediginden veya windows surumune uyumsuzlugundan kaynaklaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luma

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/pages/auto_detect.aspx

Yardımlarınız ıcın tesekkur ederım. DUn gece halletım sorun yanlıs pcı e ye takmamdaymıs .... kucuk bı ayrtıntı bole 6 saat aldı malesef ... herkese hayırlı forumlar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luma

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/pages/auto_detect.aspx

Yardımlarınız ıcın tesekkur ederım. DUn gece halletım sorun yanlıs pcı e ye takmamdaymıs .... kucuk bı ayrtıntı bole 6 saat aldı malesef ... herkese hayırlı forumlar :)

rica ederim...

geçmiş olsun diyecem de geçeli çok zaman olmuş...:)

çok oldu buraya uğramayalı...

• aynne bnmde cok oldu :D
    Yalnız anlamadııgm sey Atı catalsy control centerla Nvıdıa nın kontrol merkezı ıkısı bırden war sag tıklayınce...
    Nvıdıa yı kaldırınca sorun yapıo pc gerı yukleme yaparak tekrar yukluo ...
    Anakartımın ekran kartı oluo ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.