Slm Arkadaşlar, 03 kasım'da gold pc den sony vaio FZ11S modellaptop aldım. Pil ömrünün 3.5-4 saat gitmesi gerekiyor. Satıcının talimatı üzerine önce pili bitirdim ve ilk şarjda 13-14 saat şarj ettim. Biliyorum pil henüz oturmadı ama sorularım şunlar olacak: 1. Laptopu kapalı durumda şarj ediyorum ;ama pil %93 doluyor, %100 doldurmayı başaramadım. 2. 1 saat 40 dakikada şarj bitiyor.
Bunlar ürünün 3 günlük olduğunu hesaba katarsak normal midir?
Makinayı full performansta kullandıgınızı varsayarak normal oldugunu soyleyeceğim...
Ben acer 5602 kullanıyorum ve alalı 1.5 yıl olmasına rağmen hala %100 doldurmayı başaramadım
Yani normal. O bahsi gecen 3,5 - 4 saat kullanım süresi minimum değerlerde elde edilecek (ekran parlaklığı
en düşük işlemci performansı en düşük wireless kapalı bluetooth kullanım dışı vs...) kullanım süresidir...
Saygılar
sony vaio VPCEH i3 modelini kullanıyorum. Cihazıma inanılmaz derecede iyi bakıyorum. 2 yıl 3ay oldu ve aldığım günden beri %100 doluyor. Kullanırken şarja takıyorum %100 olduğunda şarjdan çıkarıyorum . Uyarı verince tekrar takıyorum aldığım günde 2 saat 2o dk civarı gidiyordu şimdide aynı (ekran parlaklığı sonda kullanıyorum) ve bataryası sökük konumda asla çalıştırmadım
hemen hemen 6 sene kadar olmuş, o pc si satalı çoook oldu, ınıttım bile. Yine de sağolasın, belki işine yarayan olaiblir bu bilginin :-))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme