Şimdi Ara

yeni aldığım SONY VAIO pil ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    03 kasım'da gold pc den sony vaio FZ11S model laptop aldım. Pil ömrünün 3.5-4 saat gitmesi gerekiyor. Satıcının talimatı üzerine önce pili bitirdim ve ilk şarjda 13-14 saat şarj ettim. Biliyorum pil henüz oturmadı ama sorularım şunlar olacak:
    1. Laptopu kapalı durumda şarj ediyorum ;ama pil %93 doluyor, %100 doldurmayı başaramadım.
    2. 1 saat 40 dakikada şarj bitiyor.

Bunlar ürünün 3 günlük olduğunu hesaba katarsak normal midir?

• Makinayı full performansta kullandıgınızı varsayarak normal oldugunu soyleyeceğim...

Ben acer 5602 kullanıyorum ve alalı 1.5 yıl olmasına rağmen hala %100 doldurmayı başaramadım

Yani normal. O bahsi gecen 3,5 - 4 saat kullanım süresi minimum değerlerde elde edilecek (ekran parlaklığı

en düşük işlemci performansı en düşük wireless kapalı bluetooth kullanım dışı vs...) kullanım süresidir...

Saygılar
  • sony vaio VPCEH i3 modelini kullanıyorum. Cihazıma inanılmaz derecede iyi bakıyorum. 2 yıl 3ay oldu ve aldığım günden beri %100 doluyor. Kullanırken şarja takıyorum %100 olduğunda şarjdan çıkarıyorum . Uyarı verince tekrar takıyorum aldığım günde 2 saat 2o dk civarı gidiyordu şimdide aynı (ekran parlaklığı sonda kullanıyorum) ve bataryası sökük konumda asla çalıştırmadım
  • hemen hemen 6 sene kadar olmuş, o pc si satalı çoook oldu, ınıttım bile. Yine de sağolasın, belki işine yarayan olaiblir bu bilginin :-))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.