Bildirim
Yeni APU Sistemde FPS Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sistem aynı ayarlar aynı haritada böyle bir fark oluyorsa çok büyük ihtimalle Raminiz tek parça bundan dolayı single chanel olarak çalışacaktır buda performansı olumsuz yönde etkiler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam sanım benim ram mhz hızı ile sorunum var. internetten baktım biostan ayarlamaya çalıştım ama olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak
Aynı sistem aynı ayarlar aynı haritada böyle bir fark oluyorsa çok büyük ihtimalle Raminiz tek parça bundan dolayı single chanel olarak çalışacaktır buda performansı olumsuz yönde etkiler.
anakartım : Gigabyte A320M-S2H Soket AM4
edit : sanırım resimdeki mhz x2 olunca gerçek değer bulunuyormuş.
ozaman ram mhz hızı doğru. sorun ne olabilir ki? başka oyunlarda denedim onlarında fpssi youbedeki testler gibi değil çok düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 8 Kasım 2019; 2:52:34 >
-
Tek parça ram mi var sisteminiz de? Eğer öyle ise sorun odur. teknobiyotikyoutubeAMD Ryzen 3 2200G Bellek Hızı ve Tek/Çift Kanal Performans Testlerihttps://www.youtube.com/watch?v=vjjcXZGdJCU&feature=youtu.be
Şu videodan fikir sahibi olabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X