Şimdi Ara

yeni araç alıyoruz(focus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boyasiz-2012-ford-focus-1.6-tdci-319761381/detay
    Arkadaşlar bu araç alınır mı ?Fiyat uygun mu? Km fazla mı?
    Kendi aracımız ford focus 2005 benzinli 75.000kmde.Takas yaparsak üzerine ne kadar verilmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat101994 -- 21 Temmuz 2016; 19:02:13 >

• Bu en boşu kardeşim.ben Style plus ı 45 é verdim.en azından Style olsa alınabilir ama bunun hakkı Max 43
  • Km biraz fazla 80 bin civarı olsa iyi olurdu. Focus gayet konforlu bir araç 3 yıl kullandım yeni sattım. Yalıtımu sessizliği golf seviyesinde.ön yolcu oturumu çok dar. Onun haricinde bir eksisi yok
  • emevi kullanıcısına yanıt
    50.000tlnin altında araç yokki bu arada comfort en düşük donanım seviyesi mi?
  • Yarın aracı görmeye gidecek ailem bu arada şuankş kullandığımız araçtan performansı azmıdır?Diklerde sıkıntı çekermiyiz?
  • serhat101994 S kullanıcısına yanıt
    Comfort diye bi donanım yok kardeşim.trend-trend x-style(plus)-Titanium(x) paketleri var.bu araç en düşük donanım, km yüksek,95 hp bence almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emevi

Comfort diye bi donanım yok kardeşim.trend-trend x-style(plus)-Titanium(x) paketleri var.bu araç en düşük donanım, km yüksek,95 hp bence almayın..
    yanlış mı gördüm acaba arka camları manuel mi?
  • Sizin araciniz focus 1 mi 2 mi? Bir de hangi paket
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Sizin araciniz focus 1 mi 2 mi? Bir de hangi paket

Focus 1 Collection bu arada arka camlar manuel çevirmeli yani
  • serhat101994 S kullanıcısına yanıt
    115 bg dizel idi benimki. Arac cok seri ve yokuslarda asla üzmüyor. Vites oranları dengeli. Mecbur kalmasam satmazdım öyle söyliyeyim. Titanyum smart idi 50 bin km
  • Fiyat birazcık yüksek.İyi indirim yaparsa alınabilir ancak ben olsam almışken an azından orta donanım bakardım.Camlar bile elle açılıyor bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Fiyat birazcık yüksek.İyi indirim yaparsa alınabilir ancak ben olsam almışken an azından orta donanım bakardım.Camlar bile elle açılıyor bunda

Az once aradık 45.000e düşeceğini soylediler
  • Fiyat normal kardeş bu fiyata symbol veriyorlar.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    km olayı canımızı sıkıyor yoksa düşünmeden alacağız çünkü kendi aracımız gerçekten çok yakıyor.focus 1 imiz sağlam daha hiç arıza çıkartmadı fakat 12yıllık araç artık veda vakti geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat101994

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Fiyat birazcık yüksek.İyi indirim yaparsa alınabilir ancak ben olsam almışken an azından orta donanım bakardım.Camlar bile elle açılıyor bunda

Az once aradık 45.000e düşeceğini soylediler

Km çok değil eğer araç temizse.Ancak dediğim gibi çok boş bir araç.Biraz daha sabredip donanımlı bir araç alabilirsiniz.45000 az değil piyasaya göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    50 binde sattık 45 bin liraya kazasız 2012 model trend x paket tdci. ona göre hesap et. Ama parasının hakkını veren bir araba değil.
  • Kimileri olumlu kimileri olumsuz yorum yapmış şuan çok kafam karıştı.Fiyatlar çok pahalı ve 50.000in üstüne çıkamayız yoksa bende 2012-2013civarı titanium focus almak istiyorum fakat bu fiyata maalesef temiz araç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat101994

Kimileri olumlu kimileri olumsuz yorum yapmış şuan çok kafam karıştı.Fiyatlar çok pahalı ve 50.000in üstüne çıkamayız yoksa bende 2012-2013civarı titanium focus almak istiyorum fakat bu fiyata maalesef temiz araç yok
    cacığı çıkmış en düşük donanımlı bir şirket arabası.
  • aileden kim aliyorsa soyleyin alamsin yarin bir gun turbo arizasi verir bu motor
  • Bu araçların yüzde 80 i şirket aracı. Aman dikkat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.