Şimdi Ara

yeni astra 2011 1.4t enjoy 40500 e alınır mı?(acil yarına kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni astra 2011 1.4t enjoy paket 50000km de iki hasar kaydı var.3000+2000=5000tl değişen yok boya olduğunu söylüyor.zaten servise götürürüm almadan.en son 40500 olur dedi.sizce almalı mıyım?piyasada yükseldi zaten.yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pccix -- 5 Nisan 2014; 21:13:13 >

• Ben imzadaki araci gecen sene 43500 aldim fiyat bana yuksek geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Ben imzadaki araci gecen sene 43500 aldim fiyat bana yuksek geldi...

hocam zaten son gelen ötv zammı ile birde üstüne euro yükselince fiyatlar sapıttı.şuanki piyasaya göre nasıl fiyatı.arabaların düşüceği yok.zaten ben biniciyim oturupta sırf düşsün diye 1 yıl beklemem saçma olur.cosmo donanımlar uçuk fiyatlara satılıyor şuanda.şu durumda ne yapmalıyım.bekleyim mi?ki yaklaşık 4-5 aydır bekliyorum artık sıkıldım.yoksa başka araç mı bakıyım çok mu pahalı sizce.araçta ufak tefek çiziklerde var tabi.beyaz renk olduğu için pek belli olmuyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pccix

arkadaşlar yeni astra 2011 1.4t enjoy paket 50000km de iki hasar kaydı var.3000+2000=5000tl değişen yok boya olduğunu söylüyor.zaten servise götürürüm almadan.en son 40500 olur dedi.sizce almalı mıyım?piyasada yükseldi zaten.yardımlarınızı bekliyorum.

Fiyat fazla gibi geldi bana hasar kaydı fazla ve aynı fiyata d sınıfı 2010 50-60 bin civarlarında avensisler var isterseniz 1.6 180 beygir focuslar var tüketim 1.4 astralar ile aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

arkadaşlar yeni astra 2011 1.4t enjoy paket 50000km de iki hasar kaydı var.3000+2000=5000tl değişen yok boya olduğunu söylüyor.zaten servise götürürüm almadan.en son 40500 olur dedi.sizce almalı mıyım?piyasada yükseldi zaten.yardımlarınızı bekliyorum.

Fiyat fazla gibi geldi bana hasar kaydı fazla ve aynı fiyata d sınıfı 2010 50-60 bin civarlarında avensisler var isterseniz 1.6 180 beygir focuslar var tüketim 1.4 astralar ile aynı

arabayı tek ben kullanmayacağım.bu yüzden hb otomatik araba arıyorum.leon golf astra i30 ceed gibi araçlara bakıyorum.bu fiyata mantıklı başka hangi seçenekler var.golf leon çok pahalı zaten i30 eski kasasını beğenmiyorum yeni kasalar çok pahalı.ceed hep dizel satılıyor.ancak dizel almanın ceedde bir avantajı yok manueli az yakıyor ancak otomatiğinin çok yaktığı söyleniyor.dizel alıpta 8 litrelerde gezmek istemiyorum.astra kalıyor geriye.şehir içi 10 şehir dışı 6lt civarında geziceğini söylüyorlar.yakıtı kabullendim.araç içi olarak zaten bindiklerim arasında en çok hoşuma giden araba oldu.astradan sonra da en çok golf hoşuma gitti.piyasanın çok mu üstünde para istiyor.yoksa 1-2 bin mi fazla istiyor.dediğim gibi araba bakmaktan sıkıldım ihtiyacım var.ucuz araba alıyım dedim b.ktan arabalara 30 bin istiyorlar.of ofaraba bakmaktan psikolojim bozuldu.

• quote:

quote:

quote:

arabayı tek ben kullanmayacağım.bu yüzden hb otomatik araba arıyorum.leon golf astra i30 ceed gibi araçlara bakıyorum.bu fiyata mantıklı başka hangi seçenekler var.golf leon çok pahalı zaten i30 eski kasasını beğenmiyorum yeni kasalar çok pahalı.ceed hep dizel satılıyor.ancak dizel almanın ceedde bir avantajı yok manueli az yakıyor ancak otomatiğinin çok yaktığı söyleniyor.dizel alıpta 8 litrelerde gezmek istemiyorum.astra kalıyor geriye.şehir içi 10 şehir dışı 6lt civarında geziceğini söylüyorlar.yakıtı kabullendim.araç içi olarak zaten bindiklerim arasında en çok hoşuma giden araba oldu.astradan sonra da en çok golf hoşuma gitti.piyasanın çok mu üstünde para istiyor.yoksa 1-2 bin mi fazla istiyor.dediğim gibi araba bakmaktan sıkıldım ihtiyacım var.ucuz araba alıyım dedim b.ktan arabalara 30 bin istiyorlar.of ofaraba bakmaktan psikolojim bozuldu.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=159366205&rnd=2003

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=159882637&rnd=2003

Örnek olarak astra tam otomatik fazla yakar ve turbo motora sıcak bakmıyorum benzinde focus düşünülebilir 50 ye çıksanız titanium bile alınır

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=159366205&rnd=2003

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=159882637&rnd=2003

Örnek olarak astra tam otomatik fazla yakar ve turbo motora sıcak bakmıyorum benzinde focus düşünülebilir 50 ye çıksanız titanium bile alınır

Hocam dediğiniz üzere focusları araştırdım.birde dizel edc meganeları.meganelara bütçem yetmiyor.focuslarıda boş alırsam yetiyor.focusun yakıtıda astrayla aynı gibi duruyor.liste değeri bile şehiriçi 9 un üstünde.sonucta astrada guvenlik donanimlari tam esp yokus kalkis 8 hava yastigi gibi seyler sabit.40bine bu tür şeyler olup astra ile aynı sınıfta olan başka bir araç varsa yorumlarinizi bekliyorum.benim icin su onemli ben 40500e bu astrayi alirsam ihtiyacim oldugunda cok zarar edermiyim.biraz sikisarak alicam belli olmaz satmak zorunda kalabilirim.5000tl hasar kaydi ve arabada 3 tane belirgin cizik var.degisen yok.3 yada 4 tane boyasi var.bu arabayi aldim yarin bir gun verdin mi galeri bana direk 35-36 verirse sorun degil en azindan icim rahat eder alirken.sizinde basinizi agrittim.uyku girmedi gozume araba dusunmekten.mobilden yaziyorum imla hatalari icin kusura bakmayin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: one1one

Ben imzadaki araci gecen sene 43500 aldim fiyat bana yuksek geldi...

hocam zaten son gelen ötv zammı ile birde üstüne euro yükselince fiyatlar sapıttı.şuanki piyasaya göre nasıl fiyatı.arabaların düşüceği yok.zaten ben biniciyim oturupta sırf düşsün diye 1 yıl beklemem saçma olur.cosmo donanımlar uçuk fiyatlara satılıyor şuanda.şu durumda ne yapmalıyım.bekleyim mi?ki yaklaşık 4-5 aydır bekliyorum artık sıkıldım.yoksa başka araç mı bakıyım çok mu pahalı sizce.araçta ufak tefek çiziklerde var tabi.beyaz renk olduğu için pek belli olmuyor ama.

Aracin fiyati yuksek bana gore hasar kaydi olmasa belki bir ihtimal ama...Birde sadece boyadan 5000 lira hasar kaydi garip geldi.Başka bir araca bakin araç fiyatlarda düşmez boşuna beklemeyin düşer diye.

• aldiginiz fiyat piyasa fiyatindan cok da farkli degil gibi o yuzden 1-2 lira daha verip hatta belki onu bile vermeden mutlak hasarsiz bir arac alabilirsiniz bence.

astra da konforlu guzel bir aractir, hayirlisi olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşın 2012 sport paket otomatik Hatchback sunroof lu astra sini 49,500 e sattik..hatasizdi ne boya ne değişen hiç bir şey yoktu km 10.000 dey di...

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

Bir arkadaşın 2012 sport paket otomatik Hatchback sunroof lu astra sini 49,500 e sattik..hatasizdi ne boya ne değişen hiç bir şey yoktu km 10.000 dey di...

aynı arabanın 2011 model 52 bin km olanı var.boyasız değişensiz sadece ön tamponda ufak bir çizik var.sizce kaç eder bu araba.44500 yazmış.kaç vermeliyim.lastikleride yeni takmış.birde ruhsatta enjoy yazıyormuş.ama sport paket araba.onu düzeltebiliyor muyuz?cevabınız fiyat konusunda biraz içimi rahatlattı teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

Bir arkadaşın 2012 sport paket otomatik Hatchback sunroof lu astra sini 49,500 e sattik..hatasizdi ne boya ne değişen hiç bir şey yoktu km 10.000 dey di...

aynı arabanın 2011 model 52 bin km olanı var.boyasız değişensiz sadece ön tamponda ufak bir çizik var.sizce kaç eder bu araba.44500 yazmış.kaç vermeliyim.lastikleride yeni takmış.birde ruhsatta enjoy yazıyormuş.ama sport paket araba.onu düzeltebiliyor muyuz?cevabınız fiyat konusunda biraz içimi rahatlattı teşekkürler.

Zamlardan sonra 5000 lira civarı arttı piyasası , bizim sattigimiz arabaya belki 10 kişi 48 verdi arkadaş satmadi galericiler alsatcilar 45 teklif ediyordu zaten onlarada vermedi bir ayda satildi 49.500 e ..sizin alacağınızinda fiyati normal bence biraz pazarlık yapin , ruhsat işini bilmiyorum değişir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.