Şimdi Ara

YENİ AUDI A3 TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Aracımı sattım ve yeni kasa a3 almayı düşünüyorum..Audi yabancı olduğum bir marka..İstediklerim sadece xenon plus paket oluyor herhalde ledli xenon olsun ve paketi artık her neyse yeterli..Diesel - Benzinli arasında pek bir yakıt farkının olmadığını araştırmalarımda gördüm gibi ama net bir bilgim yok.Sonuç olarak hiç farketmez benim için pek fazla km yapan birisi değilim.Sizlerden ricam hangi paketini almalıyım ve en fazla ne kadar vermeliyim ? 2.el alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum..Teşekkürler..

• 2 aydır 2013 model A3 Sedan TDI kullanıyorum. Sıfır olarak satın aldım. Aslında c-180 benzinli ile a3sedan dizel arasında karar verecektim. Aracı alırken inanılmaz gelgitler yaşadım ve yeni çıkan bir araç olduğu için birtürlü tatmin edici tavsiyeler alamıyordum. Yabancı sitelerdeki yorum ve videolarla ancak kendimi ikna ettim. Şunu söyleyebilirim kesinlikle çok doğru bir karar vermişim. İnanılmaz memnunum aracımdan. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim.
    Performansı-1,60 dizel motoru ile beklentimin çok üzerinde. Yakıtı ise çok tatmin edici. 1 depo 195-200tl arası fullenir, kullanım performansına göre 750-950 km arası yapar. Fiyatlar elbette donanımına göre değişir, Ancak sıfırlar 110-130 arasında değişir. İkinci elde ise 95-115 arasında. Tavsiyem dizel alman, çünkü zaten benzinli ile arasında mercedes veya bmw kadar aşırı fiyat farkı yok, yaklaşık 10bin tl civarı benzinli fiyatı daha düşük. Ayrıca 2.0 motor alıp 3katı vergi ödemek zorunda değilsin. Satın alma gücü olan için düşünecek hiçbir şey yok, direk gidip satın alsın.

Bu arada aklımda tek soru işareti vardı, acaba mercedes yeni c-serisini beklesemiydim, ancak geçen hafta yeni c lerinc lansmanına katıldım ve aracı inceledim. Elbette görsel olarak çok şık, ancak iyiki de boşuna beklememişim. Dizel motorlularının henüz gelmeyişi bir yana, donanım-genişlik ve iç tasarım anlamında kendi aracıma iyice ısındım.

• 2014 a3 sportbqck 1.4 tfsi 122 ambition xenon led paket + advance paket sifir arac 88 bin lira teklif verdiler.Lutfen dusuncelerinizi paylasin cok kararsiz kaldim duser mi acaba piyasa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDooMisHere

2014 a3 sportbqck 1.4 tfsi 122 ambition xenon led paket + advance paket sifir arac 88 bin lira teklif verdiler.Lutfen dusuncelerinizi paylasin cok kararsiz kaldim duser mi acaba piyasa?

Fiyat aldığınız araçta bahsettiğiniz donanımlara ilave başka herhangi bir şey var mı? Mesela metalik renk, iç aydınlatma paketi vs gibi donanımlar teklif formunuzda bulunuyor mu? Eğer yoksa 2014 model yılı da olsa fiyatı biraz yüksek geldi bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nilve

quote:

2014 a3 sportbqck 1.4 tfsi 122 ambition xenon led paket + advance paket sifir arac 88 bin lira teklif verdiler.Lutfen dusuncelerinizi paylasin cok kararsiz kaldim duser mi acaba piyasa?

Fiyat aldığınız araçta bahsettiğiniz donanımlara ilave başka herhangi bir şey var mı? Mesela metalik renk, iç aydınlatma paketi vs gibi donanımlar teklif formunuzda bulunuyor mu? Eğer yoksa 2014 model yılı da olsa fiyatı biraz yüksek geldi bana.

Renk siyah..Yok sanırım başka bir şey..
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1639388/c94b0806-8959-4c34-8fad-471709918760.JPG

Resmi göremedim. Mevcut araçlarda bazen ambition donanımda yer almayan iç aydınlatma paketi, metalik renk, parlaklık paketi, altı düzleştirilmiş spor direksiyon, opsiyonel jant vs bulunabiliyor. Eğer bunlardan birkaçı yoksa fiyat bu haliyle biraz fazla gibi geldi. Resmi tekrar yüklemeyi deneyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilve -- 28 Nisan 2014; 16:49:56 >

• Tamam resmi şimdi görebildim, anlaşılan tiptronik kumandalı spor direksiyon, led far ve advance paket dışında ilave bir donanım yok. En azından bu fiyata bir de iç aydınlatma paketi dahil olmalıydı. Bence fiyatı biraz daha düşmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Tamam resmi şimdi görebildim, anlaşılan tiptronik kumandalı spor direksiyon, led far ve advance paket dışında ilave bir donanım yok. En azından bu fiyata bir de iç aydınlatma paketi dahil olmalıydı. Bence fiyatı biraz daha düşmeleri lazım.

Teşekkürler bence de..Vazgeçtim araçtan..2013 1.6 tdi highline manuel almaya karar verdim yine ilk aracıma döndüm :) 67 bin liraya anlaştık kısmetse yarın satışı alıcam.Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun. Yaklaşık 1 ay önce 2013 model a3 sedan metalik renk ambiente paket ve advance donanım için 92.000 tl fiyat almıştım. 122 lik sportbacke verilecek 88 bin tl nin uygun olduğuna dair yorumlar aklınızı bulandırmasın bence 2014 model dahi olsa yüksek bir fiyattı.
  • 2013 sportback 1.4 tfsi ambition xenon led isik paketli advance paket vs hatasiz 1500 km de aldim 81 bin liraya..Hayirlisi olsun tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justiceforallofus -- 30 Nisan 2014; 11:39:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2013 sportback 1.4 tfsi ambition xenon led isik paketli advance paket vs hatasiz 1500 km de aldim 81 bin liraya..Hayirlisi olsun tesekkur ederim

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Yakıt konusunda deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Senede 20-25bin km yapacak biri için TDI'ya gerek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.