|
Yeni Audi Q4 e-tron ailesi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
4 milyon para ver 500 km yol gitsin. Oda giderse... -
o da birşey mi? 11 kW’lık şarj cihazını "ücretsiz" veriyormuş bak bak bak. 4 milyon verdikten sonra büyük lütuf gerçekten. EV konusunda Çinliler sizin içinizden geçecek.
-
Kimse kusura bakmasın 4 milyona elektrikli araç almak çok saçma -
Süslü ID4 için gereksiz paralar. Model Y varken suratına bakmam. -
Model Y'nin de ne suratına bakılacak tasarımı ve kalitesi var ya hiç sorma gerçekten.
-
2025 başı makyaj yiyecek beklenebilir. Model 3 makyaj yiyince baya iyi oldu incelemeler Alman rakiplerine yaklaştığını söylüyor. Model Y’de aynı olacaktır. Şuanki Model Y bile yazılım ve donanım olarak şu süslü ID4 den iyidir.
-
Buzdolabı kadar bile estetik görünmeyen iç kalitesi leğen plastiği bir araçtan bahsediyoruz. Makyaj görsün de o zaman yeniden bakarız.
-
Estetik meselesi göreceli bencede kurbaga yumurta arasi.
Valla daha yeni siparişini verdim tam siparişini verdiğim aracı da inceleme şansım oldu. En azından Almanya üretimleri için malzeme kalitesi bayaa iyi, araca hiç bindiniz ya da kullandınız mı? C sınıfı bir suv kullanıyorum daha önce d ve e sınıfı araçlarda kullandım, c ile d arası diyebilirim malzeme kalitesi için. Beyaz iç mekanın etkisi de olabilir, Aşırı sade olması bu konuda insanları yanıltıyor kötü malzeme kullanıldığı düşünülüyor,
Tek sorunu sert bir araç olması,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 9 Eylül 2024; 15:39:40 > -
Bu motor güçlerini Türkiye’ye özel üretmezlerse ve fiyatlarınada sahip çıkmazlarsa yüksek ÖTV’den böyle acayip rakamlar çıkar hiç etmeyen arabalar için.
4 milyon tl vereceğim 800V mimarisi bile olmayacak 30 dk şarjda bekleyeceğim peki. -
1.8ml a gider tesla alırım bu fiyatlandırma nedir oyle.. -
Çinliler bu fiyatların neredeyse 3 birine elektrikli SUV satıyorlar.
Bu ederlere tam donanımlı Çin Otomobilleri daha cazip geliyor.
-
abicim o direksiyon nedir ya? ulan yapay zekaya mi yaptirdiniz? hic mi biriniz demedi bu ne bicim bi direksiyon diye
-
Tasarım 1 numaralı önceliğiniz ise Model S hariç hiçbir arabası o kadar müthiş değil yani hocam Model 3 Refresh kurtuldu o kurbağa yüzünden Model Y'de kurtulacak ama en iyi tasarımlı SUV'mi olur segmentinde kesinlikle hayır fakat batılı rakiplerinde enerji verimliliği ve teknoloji bakımından su dökebilecek sadece 2 marka var 1. Rivian 2. Lucid onlarda daha Model Y rakibi bir araç üretmedi şuana kadar Model X, S ve Cybertruck a rakip araçları var sadece. Çin'e gelirsek Teknoloji Açısından Zeekr 7x, Avatr 07, Onvo L60, Xpeng G6 ve yeni çıkacak Xiomi MX11 vb. gibi rakipleri var bu arabaların bazıları Çin'de iyi satıyor bazıları Model Y'nin gerisinde kalıyor Zeekr 7x 1 haftada 20 bin rezervasyon topladı ama muhtemelen Xaomi MX11 aynı SU7 de olduğu gibi en az 120bin talep toplar. Kısaca demek istediğim teknoloji ve verimlilik konusunda eline su döken Avrupalı bir üretici daha çıkmadı fakat BMW Neue Klasse SUV'den ümidim var yeni platform yeni teknolojiler ile gelecek gerçek bir Model Y rakibi şuanda yanışım olmasın rskibi mi bilmiyorum ama Volvo EX60 aynı şekilde Model Y gibi tek parça şasi ile gelecek ve Geely grubunun tüm teknolojilerinden faydalanacak belkide Geely'in yeni çıkardığı dünyanın en hızlı şarj olan LFP bataryasını bile görürüz EX60'ta
-
Atto 3 aracımla kıyasladığımda satın almak için bir sebep göremedim maalesef -
Söyle Q1 filan yok mu 1 milyona. -
4 milyon para ver yanından Clio'lar, Egea'lar hava atarak geçsin sen 180km hızda takılı kal, 180'e çıksan 400km menzil bir an da 250'ye düşecek.
İyice komik olmaya başladı bu ceryancılar.
-
Bu tip yüksek Ötv'li, ara sınıf elektrikliler tutmaz bu ülkede.. ya %10'a gireceksin, ya da ultra lüks EV bir model olup %220'den kurtarıp %80 ötv olacak, İ7 gibi EQS gibi.
Kasıma planlanan VW ID'ler de öyle. %10a ayarlamadıkları sürece boşuna gelmesinler, geldikleri gibi giderler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
4 milyon para ver 500 km yol gitsin. Oda giderse...
|
1.8ml a gider tesla alırım bu fiyatlandırma nedir oyle..
|
o da birşey mi? 11 kW’lık şarj cihazını "ücretsiz" veriyormuş bak bak bak. 4 milyon verdikten sonra büyük lütuf gerçekten. EV konusunda Çinliler sizin içinizden geçecek. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X