Şimdi Ara

Yeni basladim beslenenmem dogru mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spora baslayali 1 ay oldu 180 82 kiloyum asiri yagliyim ozellikle basen bolgem. Bu yuzden ilk basta kilo vereyim dedim ama hocam hem kas calisip hem yag yakmami tavsiye etti obur turlu kaslarimi da kaybedermisim.

Sabah

2 yumurta

domates peynir salatalik

oglen

pilav ya da makarna yarim tabak kadar

200 gr tavuk gogusu

aksam

yine pilav ya da makarna yarim tabak kadar bazen de salata

100gr kirmizi et

gece

bazen 1 kase yogurtla yulaf

boyle besleniyorum ama tartida hala ayni kiloyum ne yapmayalim? :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tartının bir önemi yok hocam görüntüye bak veya mezurlayla ölçü al, yağ olarak kilo kaybederken kas olarak kilo alıyorsun o yüzden tartı yanıltır seni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum sürdürülebilir ve sağlıklı bir diyet değil. Çeşitlendir, sebze ekle, kurubaklagil ekle, yeşillik ekle. Yulafı gece tüketmek yerine sabah tüketebilirsin. Probiyotik kaynağı sadece yoğurt var. Prebiyotik yok bile. Tamam protein iyi güzelde yeşillik olmadan salata olmadan nasıl bu proteini tam olarak sindireceğiz ? Tamam salondaki tüm badici abiler pilav makarna manyağı ama kilo vermeye çalışıyorsun. Karbonhidrattan kısıp proteine yüklenmek daha hoş bir hareket olur. Pilava gerek yok makarnayı da esmer, tam buğday olarak ve ölçerek tüket. Omega 3. Arada bir balık veya balık yağı takviyesi. Bunlar bir bakışta gördüğüm eksiklikler. Bence bir diyetisyene git ve destek al. Zamanına ve sağlığına yazık olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.