Arkadaşım oyunu bıraktı onun çarı ile oynuyorum ama oyunda işimi yapıp minyon kesiyorum ona rağmen sövüyorlar Neyi eksik yaptığımı da anlamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni başladım herkes sövüyor
-
-
bol bol aram haritasında oyna hero öğrenirsin, oyuna başlamadan acemi olduğunu belirt.
-
dostum taba bas ve milleti mutele bu yeterli olacaktır şimdilik.
-
aga bee
-
Sen yanlış bir şey yapıyor musun bilmem. Ancak bunun bir önemi yok, doğru bir şeyler de yapsan yanlış bir şeyler de yapsan bu oyunun kitlesi bu şekilde. Bugüne kadar bir tane kavgasız dövüşsüz oyun oynamamışımdır. Her oyunda birileri birileriyle küfürleşir. Her oyunda birileri birilerini dc'ye çağırır. Maalesef bu oyunun gerçeği bu. Riot ise bu duruma çare bulmak yerine sosyal mecralarda buna çare bulduğunu söyler ve suçu oyuncuların üzerine atar. "Siz doğru reportlamıyorsunuz" gibi argümanlar üretirler. Oysa otomatik olarak oyunda küfür eden birini tespit etmek çok basit.
-
abi oyuna girmeden önce şunu bir kez izleyin ve faker olun
-
Garen gÜçlü çar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X