selamun aleykum arkadaşlar yeni başlayacağım bana yardım edebilecek TÜrk oyuncu olarak fazla olan bi yer var mı ?
veritas
3 arkadaş 2 gün önce icarunada başladık beraber oynadıgımız için pvp server seçtik killian ve icaruna vardı killianda adamlar almış başını gitmişler yeni server olması nedeniyle icarunada başladık oyuncu sayısı az diyenler vardı ben de başta öyle düşünüyordum ama sen de başlarsan fark edersin oyuncu sayısı gayet iyi
ben indirmeye başladım %36 bakam kaç güne iner Allah kerim :)
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
3 arkadaş 2 gün önce icarunada başladık beraber oynadıgımız için pvp server seçtik killian ve icaruna vardı killianda adamlar almış başını gitmişler yeni server olması nedeniyle icarunada başladık oyuncu sayısı az diyenler vardı ben de başta öyle düşünüyordum ama sen de başlarsan fark edersin oyuncu sayısı gayet iyi
2 tane 60 level karakterim var eğer orda bir oluşum varsa aranıza katılabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
2 tane 60 level karakterim var eğer orda bir oluşum varsa aranıza katılabilirim
hocam leveller 24 hardcore oynamıyoruz mesela ara sıra lola giriyoz felan katılmak istersen buyur gel
beyler hangi sınıf açayım ben pvp olsun istiyorum knighta ki mage gibi olursa iyi olur :)