Şimdi Ara

yeni başlayacağımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum arkadaşlar yeni başlayacağım bana yardım edebilecek TÜrk oyuncu olarak fazla olan bi yer var mı ?

• veritas
  • 3 arkadaş 2 gün önce icarunada başladık beraber oynadıgımız için pvp server seçtik killian ve icaruna vardı killianda adamlar almış başını gitmişler yeni server olması nedeniyle icarunada başladık oyuncu sayısı az diyenler vardı ben de başta öyle düşünüyordum ama sen de başlarsan fark edersin oyuncu sayısı gayet iyi
  • ben indirmeye başladım %36 bakam kaç güne iner Allah kerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

3 arkadaş 2 gün önce icarunada başladık beraber oynadıgımız için pvp server seçtik killian ve icaruna vardı killianda adamlar almış başını gitmişler yeni server olması nedeniyle icarunada başladık oyuncu sayısı az diyenler vardı ben de başta öyle düşünüyordum ama sen de başlarsan fark edersin oyuncu sayısı gayet iyi

2 tane 60 level karakterim var eğer orda bir oluşum varsa aranıza katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

quote:

Orijinalden alıntı: emre510

3 arkadaş 2 gün önce icarunada başladık beraber oynadıgımız için pvp server seçtik killian ve icaruna vardı killianda adamlar almış başını gitmişler yeni server olması nedeniyle icarunada başladık oyuncu sayısı az diyenler vardı ben de başta öyle düşünüyordum ama sen de başlarsan fark edersin oyuncu sayısı gayet iyi

2 tane 60 level karakterim var eğer orda bir oluşum varsa aranıza katılabilirim

hocam leveller 24 hardcore oynamıyoruz mesela ara sıra lola giriyoz felan katılmak istersen buyur gel
  • beyler hangi sınıf açayım ben pvp olsun istiyorum knighta ki mage gibi olursa iyi olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knight Online'daki mage burda sorcerer sanırım ama ben sana berserker veya priest tavsiye ederim.
  • ve uygulama yüklendi fakat paket açılırken %66da kalıyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.