Şimdi Ara

Yeni başlayacam L2 ye yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu önceden oynamıstım biraz ve yeniden başlamak istiyorum konular dan anladıgım kadarıyla c6 cok kullanılıyo bana link vere bilecek varmı bide bedava bi server şimdiden teşekkürler

0 dan kuracam pc me ve bişi bilmiyorum bazı sitelere girdim yabancı dilde oldugu için anlayamadım bişi.

yardımlarınızı esirgemeyin pls

• üst konuda download link i var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceza_Sahasi

arkadaşlar bu oyunu önceden oynamıstım biraz ve yeniden başlamak istiyorum konular dan anladıgım kadarıyla c6 cok kullanılıyo bana link vere bilecek varmı bide bedava bi server şimdiden teşekkürler

0 dan kuracam pc me ve bişi bilmiyorum bazı sitelere girdim yabancı dilde oldugu için anlayamadım bişi.

yardımlarınızı esirgemeyin pls

En cok c6 kullanılmıo en cok gracia part2 kullanılıo ama bızım turkler c6 dan baska server kuramadıkları ıcın c6 kaynıo ortalık..
    Üst konuları okumanda fayda var.
  • bana tavsiyeniz nedir bedava ve biraz türk olması yeter bana c kac ı yükleyeyim yardım pls
  • 1kere turk olmasini kafandan sil kardes Azicik ingilizcen varsa kral sensin zaten
    Sana 2 tavsiyede bulacanacam
    Offical degerlerde oynamak istiyorum takim oyunu olsan her aksam arkadaslarla takilim diyorsan
    Rb kesim bazi zamanlarda siegelere gidelim epic rb lere gidelim diyorsan
    Abyss 13 x dal orda 1 kac yeni baslayan turk var 1pt yani 9kisi falan sandda yer vardir
    Diyorsanki Ya ben devamlis savasim kolay item olsun her itemi kolay alim cikim disari durmadan savasim diyorsan cumcumx kankam sana yardimci olsun..
    İlk anlattigim c6 interlude
    2. anlattigim gracia 2
  • Gracia Part İki Şu anda En iyisi Serverin Mutlaka Gracia Part 2 Olsun...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.