Şimdi Ara

Yeni başlıyıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler şu anda oyunu indiriyorum akşama dolucak baya güzele benziyo Türk clanı veya guildi varmı gelebiliceğim aga kelimesi kullanılmasın adam gibi insanlar olsun yeter

• bu arada bilgisayarın özellikleri sanırım yeter
    1024 Mb ram
    3.00ghz işlemci
    p4 titan
    256 ekran kartı
    1024 kb internet bağlantısı (Türk telekom olduğunu düşünürsek 256 diyebiliriz )
  • yeterde artar bile :D
  • bu infinity-erica dediklerine bakıyorum C4 indir demiş sitede ama fileplanet diyo fileplanet de paralı üyelik diyo napıcam ben?

Pardon ark.lar infinity yerine infinite yazmışım düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_guunay -- 4 Eylül 2006; 15:37:35 >
  • file planet olayını hallettim sıra guilde geldi infinity-erica dediklerinee giricem galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_guunay -- 4 Eylül 2006; 15:38:20 >
  • server download ve uye olma linklerini verirmsnz lutfn
  • arkadasim forumda var
    infinty erica bu server bizim diyor konu baslikli
    orda anlatmis o yaziyi ekliceksin oyunu guncellicen yakklasik 100mb
    bu arada aga kelimesi ara sirada kullaniyoruz bazen dicek laf bulamadigim icin kardes deriz
    genellikle nickle hitab ederiz nickin kolaysa tabi
    sen gel ortam guzel bayanda var adi gizli bosver onun icin kufurde yok
    ayin 9unda siege kusatmasi var o zevki tatmalisin
    haydi bye kib bekliyoruz (serverimiza)
  • Süpermiş yaa bu arada bayan erkek farketmez asılanlardan değilim merak etme o başlığa baktım saol aga kelimesinden kastım hitap olayıydı aga su aga bu bende genelde kardeş derim yoksa hitap etmem isim söylemeden küfüre gerek yok zaten eğer böyle bi yerse gelicem nickim ReVeNGe gibi bişey olur kullanılmıyosa tabi.
  • 200 MB kaldı geliyom aranızaaaaa
  • REVENGE diye gormustum nick
    cabuk ol bugunden gitti4 gun kaldi siege
    bu arada su an servera login olamiyok
    insallah kalipli bakim yaparlar
  • sana tavsiye yeni baslayacaksan infinity'den baslama yoksa oyunu öğrenemeden yem olursun

çünküüü

çoook yüksek rateli bu yüzden ne nerde hangi skill ne ise yarıyo vs. ogrenemeden affınıza sıgınarak soyluyorum ot gibi oynarsın oyunu

tabii bu bi tavsiye sen bilirsin bi gel gor

bu arada oyunda adım MuRKySouL colliessum west gate'in oralardayız beni bul 5 dakkaya lvl 78 yaparız seni

oyunda bana ozel msj yazmak için esc'nin altındaki " isaretine basi adımı buyuk kucuk dikkat ederek yazip bana msjin ne ise ulaştırabilirsin

örnek:

"MuRKySouL slm murky gibi........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 4 Eylül 2006; 18:26:29 >
  • büyük kucuk haarfin onemi yok yani "murkysolu da yassan farketmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

büyük kucuk haarfin onemi yok yani "murkysolu da yassan farketmez

+1 yazıyı dogru yaz yeter sonra slm mı yazarsın nerdesin mi yazarsin gelir muhaBBETİ GORUR BELA MI YAZARSIN BİLEMEM bu arada yeni gelenler sim diden bilsin oyuna girer girmez kızlara yavsamak yok kiz char acarsanız sorun yoqbu arada beyler elimdfe osmanlı tuurası var yani resmi diyorum ki bi bayragimiz türk bayragi dieri ole bi sekil clan baskanı msnden bana ulassın o mavilinin yerine tuurayi koyalımdusuncelerinizi soleyin pls ok derseniz benim msn tutkusedar@hotmail.com isteyen eklesin 2hot biliyosun geceleri akttifim ok derseniz bu gece halledelim

• Murky saolsun 2 tane 78 lvl charım oldu daha oyunu tam bilmiyom ama 78lvl adamım var eheueuhehu Herkes gelsin millet bu servera bunları pvp yaparken izlemek bile zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

büyük kucuk haarfin onemi yok yani "murkysolu da yassan farketmez

bi kere benim adımı murkysolu die aratırsan bulamazsın adım MuRKySouL

bide ben oyle bilirim onu uygularım

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_guunay

Murky saolsun 2 tane 78 lvl charım oldu daha oyunu tam bilmiyom ama 78lvl adamım var eheueuhehu Herkes gelsin millet bu servera bunları pvp yaparken izlemek bile zevkli

yaw ne yaptın herkes gelmesin şaka yaptı arkadaş

server iğrenç surekli down

hep wipe atılıyo

gm'ler itemlerine el koyuyo

hatta biz gm'ler alkolik die supelendik

vs. vs. her turlu iürençlik burda bağımlılık yapmasa oynamam

:P

(aklı basında kişiler için bu wipe falan gecerli diildir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 5 Eylül 2006; 17:20:30 >

• Hönk?!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_guunay

Murky saolsun 2 tane 78 lvl charım oldu daha oyunu tam bilmiyom ama 78lvl adamım var eheueuhehu Herkes gelsin millet bu servera bunları pvp yaparken izlemek bile zevkli

yaw ne yaptın herkes gelmesin şaka yaptı arkadaş

server iğrenç surekli down

hep wipe atılıyo

gm'ler itemlerine el koyuyo

hatta biz gm'ler alkolik die supelendik

vs. vs. her turlu iürençlik burda bağımlılık yapmasa oynamam

:P

(aklı basında kişiler için bu wipe falan gecerli diildir )

o wipenin bir anlamı var sanıyorum neden bilenler için geçerli olmasınki neyi ima ettiğini söylersen sevinirim bişi anlamadım

• amacım servera KO'cu dolmasındı

ama nasıl yorumladınız bilemem saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.