Şimdi Ara

Yeni Berlingo Multispace 92 lik GÖRÜŞ VE YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 haftadır 92 lik berlingo yu araştırıyorum...92 lik olan. Bu araç konusunda bulamadıgım sorular var yardımcı olursanız sevinirim.

1- 1.6 hdi 92 hp olan aracın vites dişli oranlarını Hiç bi yerde bulamadım bu konuda bilginiz var mı?
    2- 92 hp lik Araç taki Turbo Değişken zamanlımı ( vgt) yoksa düz müdür ?

Arkadaşlar ayrıca bende 1.5 crdi Kia Cerato var...92 lik berlingo performans acısından cok aratırmı cerato mu? Elbette ki cok aşırı bi + beklentim yok ama saç baş yoldurmaz umarım. Yakıt tuketımı konusun da 110 km den sonra aşırı yaktıgını söylüyolar dogrumudur acaba ? Yakıt tecrübeleriniz nedir 100 - 120 km aralıgı?

Araç la ilgili olarak 92 lik kül gri Görüş paket+ Aktivity Pack + Cruze Control ... 31.600 tl bırakıolar ne diorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: umituckan

Arkadaşlar Selam,

1 haftadır 92 lik berlingo yu araştırıyorum...92 lik olan. Bu araç konusunda bulamadıgım sorular var yardımcı olursanız sevinirim.

1- 1.6 hdi 92 hp olan aracın vites dişli oranlarını Hiç bi yerde bulamadım bu konuda bilginiz var mı?
    2- 92 hp lik Araç taki Turbo Değişken zamanlımı ( vgt) yoksa düz müdür ?

Arkadaşlar ayrıca bende 1.5 crdi Kia Cerato var...92 lik berlingo performans acısından cok aratırmı cerato mu? Elbette ki cok aşırı bi + beklentim yok ama saç baş yoldurmaz umarım. Yakıt tuketımı konusun da 110 km den sonra aşırı yaktıgını söylüyolar dogrumudur acaba ? Yakıt tecrübeleriniz nedir 100 - 120 km aralıgı?

Araç la ilgili olarak 92 lik kül gri Görüş paket+ Aktivity Pack + Cruze Control ... 31.600 tl bırakıolar ne diorsunuz?

tek cevap al pişman olursan ben burdayım

bu araçların 110pslerinde degişken geometrik turbo vardır 92lıklerde degil bende var 92lık çok memnunum performans açısından

ceratonu aratmaz bence

benım yakıt degerlerım var 95tl mazot ile uzun yolda 606km yaptım resımlerımde var elımde 100,120 km/h arası gittim

klımada genelde açıktı yani

basarsanda kardeş bi depo mazotla 850,900km yapabilirsin depo 180tlye dolmakta

ş.içi ise 6.7 ile 7litre arası yakıyo sakin kullanımla benım araç

Yeni Berlingo Multispace 92 lik  GÖRÜŞ VE YARDIM

• Sağol Aziz

Tek Cvp senden geldi...Birkac yerde daha actım konuyu ama.... Bugun verdım kaporasını yukarıdakı ozellıkler...fiyatta bı sey yapılamadı ancak ekstra bi indirim olursa kampanya felan yansıtırız dedıler fıyata...Araç yok ellerinde bende bayrama kadar yetıstırın dedım...Gümüş gri dedik son soz...

Bu arada bazı sıkayetler okumus tum bazı sıtelerde fiyatı odenenle teslım alınan araclarda donanım eksıklıgı oldugu yonunde....Umarım bı kazık yemeyızzz...

Tekrar Teşekkürler Cvp için...Tavsiyelerinizi beklerimmm.
  • hocam bende 1 haftadır arastırıyorum. test surusu yaptım kullanımı guzel. tam bır fıyat performans aracı bence. dobloya baktım aynı ozellkler ıcın 34 bın tl ıstıyorlar.ıc mekan kalıtesı daha dusuk

combo baktım 2013 te cıkcak yenı kasa dedıler eskı kasa guncel degıl
    connect 2012 de yenı kasa cıkıyor sımdıkı kasa
    doblo motor ve guvenlık olarak berlıngodan ustun gıbı ama bana kalıtesız geldı
    kangoo bakmadım kımse tavsıye etmedı
    caddy fıyat cok fazla

berlıngo ıle km de 170 kurus yakıt yaktıgını soyleyenler var.yol tutusundan cok memnunlar. arac zaten C4 şesesi uzerıne kurulmus bı arac.celık jant secenegı ıle 215 taban lastık gelıyor. performans olarak 92 lıkler fena degıl.arac dusuk devırde ıyı toparlıyor. eskı kasaya kıyaslanırsa resmen evrım gecırmıs berlıngo
  • quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

hocam bende 1 haftadır arastırıyorum. test surusu yaptım kullanımı guzel. tam bır fıyat performans aracı bence. dobloya baktım aynı ozellkler ıcın 34 bın tl ıstıyorlar.ıc mekan kalıtesı daha dusuk

combo baktım 2013 te cıkcak yenı kasa dedıler eskı kasa guncel degıl
    connect 2012 de yenı kasa cıkıyor sımdıkı kasa
    doblo motor ve guvenlık olarak berlıngodan ustun gıbı ama bana kalıtesız geldı
    kangoo bakmadım kımse tavsıye etmedı
    caddy fıyat cok fazla

berlıngo ıle km de 170 kurus yakıt yaktıgını soyleyenler var.yol tutusundan cok memnunlar. arac zaten C4 şesesi uzerıne kurulmus bı arac.celık jant secenegı ıle 215 taban lastık gelıyor. performans olarak 92 lıkler fena degıl.arac dusuk devırde ıyı toparlıyor. eskı kasaya kıyaslanırsa resmen evrım gecırmıs berlıngo

gözün kapalı al memnun kalcaksınız kesınlıkle

• Siparişi ve Kaporasını verdim ancak araç yok...Bayrama kadar yetişmesi zormuş..Ay sonuna kadar getiricez dediler... Şu an altımda araç olduğundan fazla üstelemedim...

Hayırlısı bakalım....ilgi alaka için Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umituckan

Siparişi ve Kaporasını verdim ancak araç yok...Bayrama kadar yetişmesi zormuş..Ay sonuna kadar getiricez dediler... Şu an altımda araç olduğundan fazla üstelemedim...

Hayırlısı bakalım....ilgi alaka için Teşekkürler.

rica ederım ımzamdakı mekanımada beklerım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.