Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar Aldim Oyunlarda Pc Reset Atiyor Yardim Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. 3-4 Ay önce Bilgisayarı topladim.. Aldığımın 2.günü Power Supply ve kablosu yandi. 250 watt imiş. 400 watt frisby marka aldim.. her neyse ben knight onlinve vb.. oyunlar oynuyorum. bilgisayar oyundan ciktiktan sonra reset atiyor. oyunun renk derinliği 16 bit >> bu sekildeyken oyundan cikinca reset atiyordu 32 bit yaptim oyunun kendisinide bu sefer oyundan cikinca reset atmiyor, oyundna cikdikdan sonra tekrar girince atiyor :\ başka online oyunlarda da ayni sıkıntı var.. Acaba ne yapsam bu durumdan kurtulabilirim yardımcı olabilir misiniz.. ben pek bilgisayar işlerinden anlayan birisi değilim. internette araştırdığım kadariyla > power supply'den olabilir diyorlar.. ama benim gibi pc oyunda reset atanlarin cogunun işlemcisi amd ekran kartı da ati..

Bilgisayarin Özellikleri Budur.

işlemci : AMD Athlon(tm) 64X2 Dual, Core Processor 5200+, MMX, 3Dnow (2 CPUs),2.71 GHz,
    Bellek : 2048MB Ram > DDR2 800MHZ Kingston
    HDD : 120 GB > Samsung
    Ana Kart: Gigabyte Technology > GA-MA69VM-S2
    BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG
    Disk belleği dosyasi: 508MB kullanildi, 3430mb Kullanilabilir
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Professional (5.1, Yapi 2600) > Servis Pack 3
    DirectX Sürümü : DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Ekran Kartı : ASUS EAH3650 Series > Yonga türü: Ati Display adapter (0x9598) > Dac türü: Internal DAC(400MHz) > Yaklaşık Top. Bellek: 1024.0 MB > Geçerli Görüntü Modu: 1024 x 768 (32bit) (75hz)

Ses: Realtek HD Audio output
    Power Suply : 400watt Atx

Bi donanım uyuşmazlığı söz konusu olabilir mi?

Başka bişey gerekli mi bilmiyorum. Lütfen bilgisi olanlar yardim etsin. teşekkürler.

>> edit: bu arada kasa neredeyse 1 saatde cehennem gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara Of The Desert -- 15 Mayıs 2009; 19:08:28 >

• arkadaş power supply çok önemli bir parçadır o kadar para verip pc alıp da ucuz bir power supply takma iyi bir tane al tak başın rahat olsun üzerinde yazan değerler genelde aldatma oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhankara

arkadaş power supply çok önemli bir parçadır o kadar para verip pc alıp da ucuz bir power supply takma iyi bir tane al tak başın rahat olsun üzerinde yazan değerler genelde aldatma oluyor

benimkisi 400 watt usta o sisteme yeterlimidir acaba ve benim problemimin onla bi ilgisi olabilir mi :\
    hatta adam satarken sordu dedi gercek 400 mü felan bişey dedi ben gercek olmayanından aldim sanirim :!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara Of The Desert -- 15 Mayıs 2009; 15:17:35 >
  • Kimse yardim etmeyecek mi :\
  • up felan :! yardim edicek birisi yok mu koca forumda :\
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.