Merhaba, yeni bir pc satın aldım hazır bir sistem olarak.(Frekans TV APU) Bilgisayarımdan çok memnunum ancak anakartta Wifi özelliği yok ve sistemle birlikte Wifi adaptörü gönderdiler. Adaptör ise şu Ancak internet gerçekten berbat. Google'a girerken 3-4sn boyunca yüklenmesini bekliyorum, Youtube anasayfanın yüklenmesi bile 10-15 saniyeyi geçiyor. Eski kullandığım laptopta bile internet bağlantım daha hızlıydı. Bilgisayarım ile modem arasındaki mesafe yaklaşık 8 metre kadar ve arada 2 duvar var. Şimdi buradaki sorunu çözmeye çalışıyorum ve bence 2 ihtimal var. 1. ihtimalde modem sinyalleri zayıflıyor diye düşünmüştüm ancak eski laptopumu kullandığım yere masaüstü bilgisayarımı kurdum. Yani konum aynı, hiçbir değişiklik yok. Eğer sinyal zayıfsa laptopumda da aynı yavaş bağlantı sorunlarını yaşardım diye düşünüyorum. 2. ihtimalde bana gönderdikleri Wifi adaptörü kötü diye düşünüyorum ancak e-ticaret sitelerindeki değerlendirmelere baktığımda da böyle bir şikayet göremedim. Benim sorunum ne olabilir? Bir şey satın almadan önce forumlara danışmak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Ayrıca ethernet kablosu çekmek istemiyorum, benim için bu çok zor olur. |
Bildirim