Şimdi Ara

Yeni bimcell hat turk telekoma hemen geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 TL'ye bimcell yeni hat aldım 3 ay boyunca hattı taşıyamıyoruz peki turk telekoma geçebilirmiyim sonuçta aynı alt yapı tarife değişimi gibi bir işlem olacak sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meculadam -- 24 Ağustos 2019; 1:32:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçersin 3 ay bitince. 10 dk ya da acılıo sebeke aynı dıye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay sonra geçtiğinde yeni abone de sayılmıyorsun

• Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama simkart değişim ücreti vardı. Ayrıca hattını taşıma yoluyla gelen koşulu arayan tarifelere de gecemeyebilirsin .(BİMcell turktelekom altyapısında olduğu için)

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim 3 ay olmadan geçemiyormuyuz? turkcell ve vodafone'un aksine aynı alt yapı olduğu için bekleme süresine takılmadan telekoma geçilebilir diye düşünüyorum.

• Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    Nekadar hocam sim değişim ücreti? mevcut müşteri olarak sayması önemli değil maksat sil süpürden faydalanmak bimcell'de hiç kampanya yok yeni hat ücreti diğerlerine göre daha ucuz diye tercih ettim pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meculadam -- 24 Ağustos 2019; 1:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meculadam

Merak ettiğim 3 ay olmadan geçemiyormuyuz? turkcell ve vodafone'un aksine aynı alt yapı olduğu için bekleme süresine takılmadan telekoma geçilebilir diye düşünüyorum.
    yok yapmıyorlar öyle olsaydı kimse telekomdan sıfır hat almazdı
    işlerine gelince farklı operatör gibi davranıyorlar (3 ay telekoma geçemiyorsun)
    işlerine gelince tarife gibi davranıyorlar (telekoma geçtikten sonra bimcell zaten bizim tarifeydi yeni müşteri sayılmazsınız diyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Ağustos 2019; 2:12:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Turkcell için olur mu? Turkcell hattımızı Telekoma geçirip 1 ay içinde Turkcell'e geri döndürmek istiyorum yeni abonelere sunulan kampanyalar için mümkün müdür?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 24 Ağustos 2019; 2:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Turkcell için olur mu? Turkcell hattımızı Telekoma geçirip 1 ay içinde Turkcell'e geri döndürmek istiyorum yeni abonelere sunulan kampanyalar için mümkün müdür?

Şimdiden teşekkürler
    evet olur turkcelle geri döndüğünde yeni müşteri sayılman için faturasız olacaksan telekomda 30 gün geçirmelisin, faturalı olacaksan hemen geri gelebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Ağustos 2019; 2:53:51 >
    Hızlı cevabınız için teşekkürler. Faturalı taahhütsüz düşünüyorum. Turkcell eski müşterisin şu paketlere geçemezsin deme ihtimali var mı yakın zamanda geçiş yaptığım için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Hızlı cevabınız için teşekkürler. Faturalı taahhütsüz düşünüyorum. Turkcell eski müşterisin şu paketlere geçemezsin deme ihtimali var mı yakın zamanda geçiş yaptığım için?
    geçeceğin tarifenin detayında "son 30 gün içinde turkcellden numarasını taşımamış" maddesi yoksa sorun olmaması lazım. bu şekilde gnc pro, lifecell sarı günler tarifelerine falan geçenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Ağustos 2019; 3:0:59 >
    Bende sarı günlere geçecektim, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.