Bildirim
yeni binaların hiç birinde baca yok!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: marantz
arakdaşlar dikkat ediyorum son yıllarda yapılan yeni binaların soba bacaları yok!
yarın birgün savaş çıksa, doğalgaz gitse, millet mecbur soba kuracak, işte o zaman bak sen rezilliğe!
bizim evde de yok!
Ben de hep bunu düşünüyorum +1.Şimdi ufo filan var demeyin.Doğalgaz gidince üretilen elektrik de ciddi oranda düşecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: marantz
arakdaşlar dikkat ediyorum son yıllarda yapılan yeni binaların soba bacaları yok!
yarın birgün savaş çıksa, doğalgaz gitse, millet mecbur soba kuracak, işte o zaman bak sen rezilliğe!
bizim evde de yok!
kardeş keşke öyle olsa o baca yüzünden binalara kullanım alamıyoruz.birde artımalı baca istiyorlar. not:yapı denetimde çalışıyorum. -
Menfeze veririrz soba borusunu ucunada rüzgarlık bitti gitti daha bile kolay olur -
quote:
Orijinalden alıntı: GktgyS
Menfeze veririrz soba borusunu ucunada rüzgarlık bitti gitti daha bile kolay olur
öyle olacak zaten
cama bir delik ucuna bir şapka tamam bitti gitti.. -
Son zamanlarda yeni binalarda soba bacası yok dikkatimi cekiyor hic olmazsa bır tane baca bırakılsa hic fena olmayacak yarın öbürgün gaz gitse ne olacak gazda zaten gidici bir iran bir rusya ne oluyor böyle anlamadım gitti..
Neymiş kanun geregi herkes dogalgaz kullansın diye yapıyorlarmış
En son terastaki duvarın birini karos makınesi ile 13 cm capında delık actırmamla sonuclancak -
Dünyada bizden başka millet var mıdır acaba dışarıdan aldığı enerji ile başka enerji üreten -
ana baca yapma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
Dünyada bizden başka millet var mıdır acaba dışarıdan aldığı enerji ile başka enerji üreten
kendi ülkenin enerji kaynaklarını ve coğrafi yapısını bilmeden konuşma.
Sonra HESlere hayır,nükleer enerjiye hayır -
ya savaş yazın çıkarsa -
Aynısını anana bacana yapsalar hoşuna gider miydi!
Yanlış mı oldu acaba?
Kanun gereği hocam. Babamın yapı denetim şirketi var. Oradan biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bLaze43
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
Dünyada bizden başka millet var mıdır acaba dışarıdan aldığı enerji ile başka enerji üreten
kendi ülkenin enerji kaynaklarını ve coğrafi yapısını bilmeden konuşma.
Sonra HESlere hayır,nükleer enerjiye hayır
Ben doğalgaz alıp elektrik üretmekten bahsediyorum,yoksa HES, Nükleer ayrı bir olay
-
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Sözleşme Okumayan Adam
ya savaş yazın çıkarsa
Savaş 1 yaz kadar kısamı sürüyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X