Emerald Sword - Rhapsody Rhapsody grupun ismidir,emerald ise güzelim şarkıları,dinleminize tavsiye ederim..blindguardian gibi grupları sevenler için..
hiiç fena değil diskografisine saldırıyorum. çok hoş melodileri var.
Vay be,yüzyılın buluşu,kılıç-kalkan metal rulaz!!!
Denemeye değer indirim bi
Çok andırgrand adamsın ya, nası keşfettin grubu?
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
Çok andırgrand adamsın ya, nası keşfettin grubu?
arkadaş bak komiklik yapmak istiyorsan,konu dışısı var,mizah bölümü var bu forumun.ha eğer komiklik yapmaya çalışmıyorum diyorsan müzik bölümüne açılmış bu konunun içindeki keşfetmek kelimesine bu kadar takıldıysan sadece öneri verebilirim sana oda şudur böyle ufak tefek şeylere takılma
Bende sana şöyle bir öneri verebilirim; Çapından büyük laflar etme. Eşek kadar DH Metal Topluluğu var, Rhapsody de defalarca topic'de geçti, konuşuldu. Power dinleyen herkesin bildiği bir gruptur. Her yeni yetme keşfettiği bir şarkı için gelip buraya topic açarsa vay halimize.[simage][/simage]
Rhapsody (yeni ismiyle Rhapsody of Fire) zaten oldukça bilinen bir Senfonik Power Metal grubudur. Bilmeyenlere son albümleri hariç (Triumph Or Agony) tüm albümlerini öneririm. Benim için öne çıkan parçaları:
Legendary Tales Emerald Sword Eternal Glory Symphony Of Enchanted Lands Dawn Of Victory The Bloody Rage Of The Titans Holy Thunderforce Rain Of A Thousand Flames Elnor's Magic Valley The Power Of The Dragonflame The March Of The Swordmaster Lamento Eroico Gargoyles, Angels Of Darkness
Tartışmaya gerek yok, devamını ana konudan getirelim: