Şimdi Ara

Yeni bir işlemci almaya karar verdim tavsiyeleriniz önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci

Pentium Core 2 Duo E7500 2.93Ghz - 3mb cache Erişim (Tıklayınız)

Ekran Kartı

Asus GeForce GTX 550 TI Erişim (Tıklayınız)

RAM

4GB

Anakart

Gigabyte G41MT-ES2L Erişim (Tıklayınız)

Power Supply

Thermaltake 350w-450w-500w stable (AMD/Intel Dual Core &Qued Core Support)

BÜTÇE

400-450 TL'ye kadar bütçem var

Fikir Olarak

AMD işlemci almak bana daha cazip geldi hem fiyat olarak hemde performans açısından

Öneriler

Bu konuda fikir ve önerileriniz benim için çok önemli AMD marka işlemci hakkında bilginizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum,sistemim ram ve ekran kartı olarak güçlü fakat işlemcim artık eskidi o yüzden bu sisteme göre güncel bir işlemci arıyorum

Küçükte bir sorum var

Eğer bir amd işlemciyi aldığımı farzedersek şimdiki sistemimde hiç bir değişiklik yapmadan (yeni anakart yada psu alıp-almama) kullanabilir miyim merak ediyorum şimdiden herkese teşekkürler cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum(CEVAPLANDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swtteam -- 11 Mart 2013; 4:44:11 >

• Amd işlemci alırsanız mecburi olarak anakartı da değiştirmek zorundasınız.
    İkinci ele yönelerek fx4100+ 970 çipset anakartı o fiyatlara bulabilirsiniz.
    Sıfır 300 liraya zor hocam anakart+işlemci.

Anakartı değiştirmeden işlemci almak isterseniz de q8xxx veya q9xxx serilerine bakabilirsiniz ikinci elden
  • amd alırsan anakartı da değiştirmek zorundasın. Bence 2. el sağlamından core quad alırsan o ekran kartıyla sorunsuz kullanırsın.
  • 2. el düşünmüyorum açıkcası ama önerileriniz önemli benim için önemli 400 tlye kadar yolu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swtteam -- 11 Mart 2013; 4:51:05 >
  • Elindeki işlemcinle anakartını 2.elde 150-170tl ye satabilirsin. İşlemci için 80-100TL anakart için 70TL uygun olur. Toplamda elindeki parayı 400+150TL olarak düşünebilirsin.

haftasonu vatanbilgisayardaki %25 indirimli kampanyadan 367TL ye Amd fx8320 ve 200TL yede AM3+ 970x veya 990x çipsetli bir anakart alabilirsin. Anakartı almadan önce forumda danışırsan iyi olur.
  • 2.el fiyatını söylemeniz çok işime yaradı ayrıca aklımada yattı işlemci çok güçlü gerçekten
  • Senin ilacın Fx 6300+ msi 970 G46 anakart olur ama sırf bunların ikisi zaten vatanda 460 TL yapar. Buna bir de ram almak zorundasın. Ortalama 70 TL desek, masrafın 530 TL olur genel toplamda. Ama güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ramde arttırdığımda iyi olur peki psu sorun çıkartmaz öyle değil mi
  • Powerin üzerindeki etiketten modelini bi tam yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.