|
Yeni BMW X7 SUV tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
ZF8 Ne şanzımanmış be kaç yıldır onca arabada kullanılıyor.
-
Aboo Hyundai Santa Fe olmuş bu
-
çöp ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel araba be , ama biz alamayız :(
-
Farları hyundai gibi yapmışlar, kimliğini kaybetmiş araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyice hyundai bayon a benzemeye başladı :D
-
bu nasıl bmw ya, ön farlar nerede ? klasik yuvarlak eski stil bile olsa daha iyidi.
-
Bu arabaya 75k çokmuş.
-
Bir gün şu ülkede orta halli bir aile şu arabaları alabilecek mi?
-
orta halli aile aracı değil bu araç lüks segmentte. Yani dışarıda da zenginler alıyor. orta halli aileler 3 serisi alabilseler iyi.
-
bence bedava.
75k birim paraya x7 alabiliyor adamlar.
bizde 60k birim paraya şahin var.
güzel ülkem ne hale geldi?
-
Zamanla insan alışır diyordum ama son yıllarda kullanılan devasa ön ızgaralar hala çok çirkin geliyor.
-
BMW, Mercedes ikisi de iyice saçmaladılar artık. Garip gureba tasarımlar, iç mekanda eğreti duran tablet şeklinde göstergeler, vs. vs. Mercedes S'in göstergesi mi iğrenç, bundaki mi daha iğrenç karar veremiyorum. İçeriye tablet koyuyorsun, baris biraz köşelerini yumuşat, ön konsola uydur biraz tasarımı. Sivri köşeli dikdörtgeni gelip koymuşlar konsolun üstüne.
Valla Audi'yi pek sevmezdim ama şu an hem dış hem iç tasarımda on basar durumda bu 2 markaya.
-
Bende dahil yorumlarda bakıyorumda sanki alabilcek seviyedeyiz de birde yorum yapıyoruz bende dahil fakirler bunlar bizim için değil lütfen :))))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Citroen grand Picasso makyaj yemiş akskdkdkd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu ızgarayı bi ben mi sevmiyorumç Sanki burnunu açmış bişeye benziyor :D cok kötü bence. cok daha iyi yapabilirler. bi de lüks araç anlamıyorum. Biraz görünüş olur para veriyon.
-
alamıyoruz zaten bari tasarımı beğenmeyelim de bahanesi olsun
-
Subatta siparis vermistim, hala teslim edilmesini bekliyorum. Araci bana teslim edene kadar makyajli kasa cikti.
-
İyice Hyundai Santa Fe'ye benzettiler X7'yi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X