Şimdi Ara

Yeni C4 bazen geri vitese geçerken zorlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım 2021 model manuel vites. Diğer viteslerde sorun yok fakat bazen geri vitese geçmiyor, debriyaj tazelemem gerekiyor. Debriyaj tazeleyince sorunsuz bir şekilde geçiyor. Biraz araştırma yaptım ve bunun normal olduğunu söyleyen yorumlar okudum ve sizin görüşlerinizi merak ettim.

Not: geri vites mandallı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senkromeçlerle ilgilidir diye tahmin ediyorum. fiestam bunu bana 2 yıl boyunca yaşattı ve herhangi bir sorun olmadığını sanıyorum.

• Ford courier aracımız var onda da benzer şekilde, mandallı değil ve arada geri vites geçişinde zorlanma oluyor.

• Sağolun cevaplar için teşekkürler

• Peugeot 2008'de de arada sırada böyle oluyordu.

• Golf 7.5 araçta bahsettiğiniz sorunu sık sık yaşıyorum, ondan önce kullandığım Poloda da oluyordu. Anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum bana hiç sorun çıkmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Conti26 C kullanıcısına yanıt

Anormal bir durum değil. Hemen hemen tüm manuel viteslerde bazen geriye geçmeme gibi durum olabilir, en güzeli debriyaj yenilemedir, zaten yapıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bazen 1.vitese girmiyor?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal bir durum.debriyajı yenileyerek doğru yapıyorsunuz.geri viteste senkromenç olmaz

• 2021 model araç sahibi olmak imkansız olduğundan cevap da vermek imkansız.

• Vites halatı ile alakalı bendede var senelerdir aynı sorun var. Öyle kullanıyorum. Montaj kusuru ...

• eski kasa c4 tede ayda bir iki defa bende karşılaşıyorum... sorun yaşamadım. normal kabul ettim.

• bende 2020 model manuel c3 Aircross var. vites topuzunun altında bileziği var yukarı çekiyorsunuz.

bu güne kadar ilk defa kullandığım manuel vitesli araçlılar içinde bu araçta geri vites geçmeme problemi yaşamadım.

aynı tip şanzıman (6 ileri) kullandığımızı varsayarak mesajı cevaplıyorum.

• Yeni C4 bazen geri vitese geçerken zorlanıyor
  • Hidrolik debriyaj tam ayırmıyor olabilir.

2'den 1'e düşürürken zor geçiyorsa sıkıntı var demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.