merhaba hıcam anahtar içerdeyken kapı kilitlenmiyor. hatta aracı ilk aldığımda yedek anahtar içerdeyken benzinlikte para vermek için kasaya giderken kapıyı kilitleyeyim dedim kapı bir türlü kilitlenmedi. yani içerde anahtar varken isteseniz bile kapıyı kilitleyemeyorsunuz. bu arada yıkama esnasında aynı şekilde anahtarı içerde bırakıyorum. |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (458. sayfa)
-
-
2024 shine. Şerit ortalama yok şeritte kalma ve direksiyona müdahale var. Otoyol sürüş shine bold pakette idi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2024 shine alacağım şeritte kalma + acc yi birlikte açınca otoyoş sürüş sisteminin aynısı oluyor dediler bana, acc şerit de ortalıyormuş bir deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIN757 -- 15 Aralık 2024; 8:7:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlış biliyorlar. Şerit ortalama yok, şeritte tutma var. İkisi farklı şeyler.
Ben önümüzdeki günlerde şerit ortalamayı açtıracagim dışarıda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti etkilenir mi?
Ben etkileneceğini düşünmüyorum, tabii herkesin riski kendine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende fiyat almıştım. 3000 TL ye yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tekrar sorayım. Kaloriferi açıyorum. Ön taraf yukarısı vs çok güzel çok sıcak. Ama arka ızgaralardan sıcak hava gelmiyor. Sebebini bilen var mı ?
S.a. arkadaşlar cok garip bir sorunum var daha doğrusu aslinda sorun değil ama ben takintiliyiim biraz :))
Sadede geleyim , abiler arac siyah 2023 c4x sol kapim kapandığı zaman arka kapiyla olan hizasına bakinca 2mm içeri fazla girik gibi. Sağ yolcu kapisi da tam tersi arka kapiya göre dışarda çıkık gözüküyor onu nasıl düzeltirim. Menteşe ayari yapilmamis sanki, hic anahtar izi yok normalde fabrika çıkışlı bazi araclarda olurdu. Kapi karşısında ki demir parçası ayarlanmiyor nabicam bilemedim
Öndeki ızgaraları yanındaki düğmelerden kısın veya kapatın. Koltuk altından da sıcak hava gelmiyorsa o zaman başka, servise götürün.
Bende de var hocam. Belli bir süre sonra ısınıyor gibi geliyor ama öndeki sıcaklık olmuyor maalesef.
-
Yarın bir deneyeyim güzel test.
Bende c4x shine aldım.Anladığım kadarı ile donanım var ama kapalı geliyor. 3000-4000 istiyorlar.Kolaysa biraz araştırıp kendim yapayım.Birde paramı vereceğiz.
-
Hocam beyine bağlayıp yazılım atıyorlar. Önemli olan yazılımı bulmak...
-
günaydın hocam, tavandaki izler ilginç geldi bana. size 1 aylık deyip 10 aylık aracı satmışlar anlaşılan. tüketici mahkemesine de başvurabilirsiniz öncesinde expertiz yaptırın isterseniz biraz masraf olur size ama içiniz raha eder. maalesef artık sıfır araçlarda bile hile hurda yapıyorlar.
-
geçmiş olsun sağ sola yazın belki 1 bakım kaparsınız. Onun dışında yapacağınız bir şey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X