|
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (455. sayfa)
-
-
Ben de karşıyım da sıfır alınca bi an sıcak bakmaya basladım :D
Bu arada ben siyah aldım. Aslında beyaz almak istedim siyah tavanlı. Ama yoktu ellerınde. Yeni satın alan ve siyah isteyen olursa takasa açığım bilginiz olsun. Aracım 2-3 haftaya elımde olacak.
-
O zaman şu konu ilginizi çekecektir,
https://forum.donanimhaber.com/model-otomobil-koleksiyonu-ve-yapimi-1-24-olcek--89967467
-
C4 mü sizin araç C4X mi, eğer C4 ise satışta var, C4X yok maalesef.
-
Halojen far tasına da LED ampul takılabilir elbette ama çok iyi bir uygulama, Ufuk çizgisi ayarı v.s. gerekir, yoksa karşıdan gelenin gözünü alır ama kendi önünü zor görür.
Özellikle bu tür uygulamaları yapan yerler var, oralara sorulabilir ya da oralarda yaptırılabilir.
Örnek mekan
https://www.instagram.com/ankarafartasarim?igsh=aTB0N3h0bWN1cWEz
-
Teşekkürler müşavir hocam -
Bir de aklıma gelmişken aracın sağ far grubu sanki daha geniş açili geliyor bana.Sagdaki daha mi yüksekten veriyor daha mi sağa veriyor sola göre bir farklilik var sola göre ama anlamadım tüm araçlar mi boyle -
Tüm araçlarda sol far karşıdan gelenlerin gözünü almasın diye ayarlıdır.
-
İnce işmiş sağolun hocam -
C4x hocam -
Start stop açıkken az bir şey kaçırma oluyor. Bu yüzden her bindiğimde kapatırım start stop u. Ama onun dışında anlamlı bir kaçırma olmaz. Gaza basınca da hiç kaçırmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: NightKing01
Benim 1 haftada tecrübe ettiğim özellikle start stop devredeyse geri kaçırma yapabiliyor motor devreye girmeden hemen önce start stop u kapatarak kullanıyorum bu yüzden.Ayağını frenden çok hafif çekerek önce moturun çalışmasına izin verirsen yokuşta bile kaçmaz. Yapamıyorsan el frenini çek kalk. Düz yolda zaten kaçmaz.
-
Merhabalar
Hayırlı olsun. kazasız belasız. bende temmuz ayında sıfır aldım. geri kaçırma olayını şu şekilde çözebilirsiniz. yokuşta ayağınız frendeyken ufaktan frenden çekip tekrar basın frene. frenin sertleştiğini göreceksiniz. hidrolik boşluğundan geri kaçırma yaşıyor anladığım kadarıyla. fren sertleştikten sonra ufacık geri kaçırma yaşamıyorsunuz.
deneyebilirsiniz
-
Hocam merhaba, shine pakete de 5 k verirsen takıyorlar.
-
Verimli çalışmayabilir. Cihazları çok ısıtıyor. Shine bold pakettekini denemeden taktırmayın -
Arkadaşlar bu arada Sancaktepe tepede abdurrahmangazi Mah oturuyorum muhiti bilenler teyit edecektir diye bu ayrıntıyı paylasıyorum. Evimin üstünde psa grubu bi bayiye ait otopark alanı var baya bi 0 arac var sanırım depo niyetine 1 bayi kullanıyor olmalı. Gecen gece 12 dogru isten gelirken bi baktım c4x geldi çekiciyle ne yapacak diye çok merak edip seyredeyim dedim. Adam cikti arabayi kontağı çalıştırdı indirdi arabayı parketti devam etti😂ben zaten biliyordum 0 araclarda nakil sırasında km yaptıklarını sonradan sifirlandiklarini ama gözle görmek ayrı bir duyguydu. Bunu da burda alt yazi olarak geçmiş olayım 🙂 -
Sıfırlama yapmıyorlar hocam. Zaten sifir km olarak gelmiyor araç. 3 - 5 km oluyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 11 Aralık 2024; 20:56:3 > -
Arkadaslar herkese selam,
C4x almayı planlıyorum ay sonuna kadar, bilmem bereken bir kronik sorun veya çıkaracagı bir problem bilen duyan var mıdır?
onceki sayfalara baktım ama hep spesifik sorulara cevaplar gördüm carplay sorunları, boyanın ince olması, kaput içinde köpük olması gibi ama benim sorum daha genel. Mesela 50-80km de piston kırma sorunu var mı (tamamen sallıyorum ornek olarak soyledim) , ya da motor yazılımında , suspansiyonda , herhangi bir yuruyen veya mekanik aksamında problem yaşayan var mı? Simdiden tesekkurler...
-
Kronik olarak bir sorunu yok. En azından düşündüğünüz manada.
-
Ben Ali expressten aldım. 550tl ye geldi.Çok da güzel oldu. Bazı servislerin orijinal olmayan modül taktıklarını duydum. Çok da heveslenmedim açıkçası. Ama aldığımdan da çok memnunum. Tavsiye ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X