Benim shine paket, sonradan servis taktı, hem kağnı gibi şarj ediyor, hem de aşırı ısınıyor telefon |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (456. sayfa)
-
-
Bu kablosuz CarPlay hangi araçlarda var ?
2022 Shine C4 var bende yok. Shine bold da mı geliyor acaba ?
Ek adaptör alıp kullanacağım mecbur. -
Sunroof, otoyol sürüş asistanı, 18" jant, aktif şerit takip asistanı ve kablosuz şarj shine bold paket ile geliyor sanırım.
-
Ben 6 aydır inceliyorum bu aracı. incelemediğim youtube videosu kalmadı. Bayiye de 3. gidişim geçen gün oldu ve satın aldım. Kronik bir sorunu yok. Motora laf edenler işin detayını bilmiyor. Bu araçta her yağ kullanılmaması gerekiyor sanırım. Bazı yağlar triger kayışının hızlı yıpranmasını sağlıyor. O yağları kullanmazsanız kayış çabuk eskiyor. Markanın önerdiği yağları kullanırsanız sorun yok. Bu durumda marka 90 bin km de değişim tavsiye ediyor. Boya atma sorunu 2024 ve üstünde yokmuş sanırım. Bu forumda da görmedim 2024 üstü bu sorunu yaşayanı. Varsa da birkaç kişidir max heralde. Bu fiyata ikinci el megane satıyorlar. Ağzına kadar özellikle dolu bu araç har halükarda mantıklı :) hayırlı olsun size de.
-
Aynen iknci el piyasasi cildirmis durumda bu rakamlara satabiliolarmi acaba cidden merak ediyor insan....
bencede doluluk olarak c4x baya donanim iceriyor, bakalim az daha inceleyip karar verecegim , yorumunuz icin tesekkurler!
-
Yaklaşık 15bin kmdir C4 kullanıyorum. Araçtan genel olarakta memnunum. Ancak E-C4 bu aralar kafamı kurcalıyor. Yıllık 25bin KM yol yapan birisi olarak E-C4'e geçsem nasıl olur? Daha önce E-C4 deneyimleyen oldu mu?
-
Ne yazıkki yeni araçlarda da var. Geçen forumda konusu vardı 2023 model yetkili servis bakımlı araçta yağ basınç uyarısı vermiş, servis trigeri değiştirecekmiş.
-
Biraz şans işi sanırım. Benim bir arkadaşım 2022 de aldı. 47 bin km de aracı. Onda yok.
-
Yine forumda geçen birisi yazmış Astra L konusunda 20 küsur bindeki araçta motor yağı lambası yanıyor diyordu.
-
Ne kadar ücreti çıkmış hocam bu triger değişiminin?
-
Bende merak ediyorum hocam bunu
-
quote:
Orijinalden alıntı: BilgiFakiriNe kadar ücreti çıkmış hocam bu triger değişiminin?
Garanti dahilinde değiştirilecekmiş, ücret alınmayacak. Ama dışarıdan yaptırsanız muhtemelen 8-10 bin tl kadar vardır.
-
bence trigerden bu kadar endişe duymamak lazım
-
Sorun Triger değişimi değilki. Triger parçalarının yağ süzgecini tıkayarak yatak sardırması.
-
trigeri sorunu çözülmedi firma 2025 de trigeri bırakıp zincire döndü. 5 bin km de bir trigerinizi kontrol edin.
-
Çünkü motor değişti, hybrid sisteme geçtiler. Hybrid sistem zincir triger ama klasik 1.2 pt motorlar (Eğer kullanılmaya devam edlirse) yine eski usul.
-
yine yağ içinde sanırım.
-
2023 c4x çikmasi ile c4 ünde multimedia ekrani guncellendi arayuz ve ic temalar degisti eski ekranda yanlarda klima derecesi gosterimi nedeniyle ekranin yarısı ölü bölgeydi carplay bile orta da küçük olarak gösteriyordu yeni media unitesi ile kablosuz carplay ve tam ekran olarak yansitma yapmaya basladi bu media ile geri gorus kamerasi da degiserek çözünürlük arttirildi 2023 ve sonrasi shine paketlerde de kablosuz carplay standart geliyor
-
Halojen far yapisi ve tasarimi gereği led e uygun degildir karşidan gelenleri kör eder , etik degildir
-
Arkadaşlar az önce dikkatimi çekti. C4 shine 2024 aracımda arkaya üfleyen ızgaralardan soğuk hava geliyor. 25 derecede ön taraf alabildiğine sıcakken arkadan hep soğuk geliyordu. Bunun bir ayarı var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X