Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (454. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sung , heavyyear
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.154
Cevap
300
Favori
612.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşadığım yerde servis yok. Bir sorup öğrenebilirseniz iyi olur. Ben de gördüm ve sorun etmemiştim ama şimdi kafama takliıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koyay K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NightKing01 N kullanıcısına yanıt
    Resim paylaşirsaniz yorumlar daha sağlıklı olur hocam

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Sabah araca inince çekip ekleyeyim duruma göre servislede konuşup öğrenmeye çalışırım. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

• Emrullahckr E kullanıcısına yanıt
    Ben yeni shine c4x alıyorum dur kalk yapabiliyor mu araç

• cakalll kullanıcısına yanıt
    Yapıyor. Durduktan sonra 3 saniye içinde yeniden hareket etmezse önünüzdeki araç, hareket etmemiz için gaza veya direksiyondaki devam tuşuna dokunmak gerekiyor. Ondan sonra yine kendi devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bahsettiğim köpük şu şekilde yorumlarınız olur mu ?

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

2024 Haziran ayında sıfır olarak aldım sonradan fark etmiştim. Aynı bölgelerde bende de var bu köpük. Giderek küçüldü şuan. Bir arkadaşa sormuştum onu bağlantı yerine sıkıyorlar bazı başka marka sıfır araçlarda da görmüştüm dedi.

2022 Model aracımda da mevcut hocam. Ne olduğu hakkında bilgim yok ama

• Yorumlarınız için teşekkürler ilk olarak aklımıza yalıtım için sıkıldığı gelsede sizlerinde yorumlarını almak istedim malum sıfır araç olsa bile altından türlü türlü şey çıkabiliyor en azından içimizi bir nebze rahatlatı konuşmak.

• Arkadaşlar merhaba,

aşağıdaki araçtan bulmak mümkün mü? Satılan bir yer biliyor musunuz?

• Arkadaşlar az önce gaza geldim ve c4x aldım :d Bir aydır megane mı corolla mı honda civic mi derken çok fazla özellik oldugu ıcın bu aracı seçtim. Birkaç sorum oalcak lütfene yanıtlarsanız sevinirim.

- Aracı ilk aldığımda nasıl kullanmalıyım? Sakin mi? Yoksa motoru açmak için yüksek devir mi?

- Araç hakkında bilmem gereken önemli bir detay var mı?

- Yeni gelen araçlarda boya atma sorunu var mı? Malum 2024 olacak.

- Araç yokuşta kalkış desteğinde sıkıntı yaratıyor mu? Kaydırıyor mu?

• sonfeminen kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, hangi paket?

- Karışık kullanın, sadece çok fazla (red line) devir çevirmemeye çalışın hatta çevirtmeyin ilk 1000 km kadar. 1000 km sonra (bence) yağ değiştirin.

- Kullandıkça aklınıza takılanları sorarsınız.

- 2024 lerde daha boya sorunu duymadım ama zamanla olur mu? olabilir, bekleyip göreceğiz hep beraber. Ama boya hassas, en ufak sürtünmede v.s. çiziliyor.

- Yokuş kalkış desteği gerekli eğim koşulları karşılandığında düzgün çalışıyor ama yine de frene tam basmanız gerekli, aksi durumda geri kaçırdığı oluyor. Daha önce egea e-torq otm. aracım vardı, asla geri kaçırmazdı, bu bazen kaçırıyor, kötü oluyorum. Panik yapıyor insan.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Shine paket. Çok teşekkür ederim. Yokuş kalkışlarında ne yapmam lazım peki? Yani diyelim ki arkamdaki araç da çok yaklastı. Yokuş dik. Gaz verince geri kaçırırsa gitti araba. Bunun bir yöntemi var mıdır? :) ilk kez otomatik kullanacagım ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonfeminen -- 10 Aralık 2024; 18:4:5 >
    Yokuş dik ise geri asla kaçırmaz.Cok hafif egimlerde yokuş kalkış desteği çalışmıyor sadece.Müşavir hocam da onu demek istedi.

Ozaman sorun yok. i20 var eşimde. Onu kullanıyorum bir süredir. Frene sert basmadıktan sonra devreye girmiyor hiç. dik yokuşta bile. Bende de qashqai vardı onda çok muazzam çalışıyordu. Zaten qashqai baştan sona muazzam bir araç bence. 2018 makyajlı kasa benzinli vardı onu satıp aldım. Teşekkür ederim yanıt için.

Bayinin yaptıgı ppf ve seramik kaplamayı yaptırmayacagım. Kalitesiz olma ihtimaline karşı dışarıda yaptıracagım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışarıda sadece tavan ve ön kaputa yaptırayım diyorum.

• Benim 1 haftada tecrübe ettiğim özellikle start stop devredeyse geri kaçırma yapabiliyor motor devreye girmeden hemen önce start stop u kapatarak kullanıyorum bu yüzden.

Evet bu istisnasi var ama start stop açıkken dahi nadiren kaçıyor

Hocam ben kaplamalara karşıyım seramik ppf falan ondan bilgim yok diğer arkadaşlardan ilgili olan yazacaktir

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Senin bu paylaşımından sonra bende baktım gurbetcilerden bulunur yurtdışı satışlarda falan, yada belki oyuncak magazalari bulursam senin için +1 alırım kardeşim sende bulursan benim için +1 al:) buda koleksiyon:) eskiden çok meraklıydım ama bunlar öyle alelade hotwhelsfalan değil kaliteli parçalar :) YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.