Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: engova , engova , asertyu , heavyyear , oknozd74
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (4 Mobil) - 16 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.153
Cevap
300
Favori
612.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın anahtarını içeride bırakınca kendini kitliyor mu? Yıkama anında açıp kapanması canımı sıkıyor, anahtarı içeride bırakmak istiyorum.
  • BilgiFakiri kullanıcısına yanıt

Sanki daha önce, böyle durumlarda bir süre sonra kapıları kilitlediğini okudum diye hatırlıyorum.

• Arkadaşlar merhaba, C4X aracımın head up displayin arasına bişey sıkıştırdım, elimle almaya çalışırken de epey derine gitti. O kısım nasıl sökülüyor bilen var mı? Yoksa servise mi götürmem gerek?
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt

Aynı konu bende de mevcut musait bir zamanda servise götürmek niyetindeydim unuttum siz yazınca hatırladım..

Ağustos ayında alınan shine pakette ACC aracın üzerinde olmalı (Adaptive Cruse Control), otoban sürüş desteği ise shine bold pakette vardı. Otoban sürüş desteği şeriti takip eder. ACC sadece şerit dışına çıkarsanız uyarı verir ya da direksiyona müdahale eder.
  • sonfeminen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun.
  • tranco buscas kullanıcısına yanıt
    Virajlara göre direksiyonu kendi çeviriyor dimi hocam otoban sürüş desteginde
    Ben birkaç kere aracı kendim yıkadım. Aracın anahtarını aracın içinde bıraktım. Başıma kilitlenme gibi bir durum gelmedi. Ama Müşavir hocamın dediği gibi süre çok uzarsa kapılar kilitlenebilir.
  • Feelbold veya shine paket sahibi arkadaşlar park freni elektronik mi?
  • marcopashaa M kullanıcısına yanıt

Shine pakette elektrikli

• C4x feel bold kullanıyorum, park freni elektronik.
    Evet içinde bulunduğunuz şeriti takip eder. ACC de bu olmaz.
  • Benim başıma şöyle ilginç bir durum geliyor. Araç hareket halinde start&stop ADAS’ta açık ve durdunuz sadece start&stop’u kapattınız. Bu durumda ben tekrar hareket ettiğimde aracın frenimi balatasımı yokuş kalkış desteğimi artık her ne ise bırakmıyor aracı, gaza yüklendiğimde zorla bırakıyor gacur gucur sesler eşliğinde. Ama hem Start&stop’u hem de şerit takipi kapatırsam bunların hiç birisi olmuyor. Yazılımda bug’mı var acaba yoksa benim araçta mı?
  • tranco buscas kullanıcısına yanıt
    Shine pakette şerit ortalama ve takip yok mu diyorsunuz?
    Sizin araç hangi paket?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIN757 -- 14 Aralık 2024; 19:4:23 >
  • Emrullahckr E kullanıcısına yanıt
    Feelboldta sanırım anahtarsız çalıştırma kapatma yok. Ama el freni elektronik diyorsunuz.Normalde bildiğim kadarıyla p ye alıp kontağı kapatınca kendi el frenini çekiyor.Benim sorum p ye almadan direk kontağı kapatsak araç örneğin hala d modundayken (fiziken p ye alması görünürde mümkün değil ) fakat arka planda kendi p ye almiş gibi olur mu. Yada d iken direk kontağı kapatsam el freni zaten kendi cekecek bir zararı olur mu?
  • Bu IVI multimedya yazılımı güncellemesi 3 ay önce gelmişti yaptırdım şimdi tekrar gelmiş sizde de öylemi 2024 c4x

• Merhabalar,
    2023 c4 feelbold aracım için servise elektrikli bagaj kiti sordum, orijinal olursa 30k yan sanayi olursa 21k dediler. İkisinde de garanti bozulmuyor. Yan sanayiyi taktiran çok ve sorun yaşamıyormuş. Konu eskiden yazıldı ise kusura bakmayın, bayadır foruma giremiyordum. Bilginiz var mıdır? Yaptıran var mı, memnun musunuz ?
  • mbmb M kullanıcısına yanıt
    Ben gereksiz buluyorum hocam

Benim araç full opsiyonlarla alındığı için anahtarsız giriş çalıştırma mevcut. Ama başka bir feel bold a binmiştim, onda da anahtarsız çalıştırma mevcuttu. Acaba feel boldlarda anahtarsız çalıştırma standart olabilir mi?

• Emrullahckr E kullanıcısına yanıt
    O konuda benim de bilgim yok hocam :(
  • 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.