< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (479. sayfa)
-
-
-
Yokuş aşağı olmasına gerek yok. Çok kez şehir içinde düz yolda bile 700 devire düştüğünü gördüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cam silecek suyu püskürtme sorunu yaşayan oldu mu? Daha 1 yaşında bile değil araç su püskürtmüyor. Neden olabilir? başına gelen oldu mu?
Silecek kolunu çektikten sonra biraz geç püskürüyor. Birkaç saniye basılı tutmak lazım su gelmesi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok. bidliğiniz cam suyu dolu olduğu halde gelmiyor atmıyor mekanizma
Uzun beklesem de atmıyor
Su püskürtme delikleri tıkanmış olabilir. Bir iğne ile çok bastırmadan açmayı deneyin. Bir de eski aracımda başıma gelmişti su deposundaki bir hortum yerinden çıkmıştı. Hortumları da bir kontrol edin.
Teşekkür ederim deneyeyim
Şayet saf su kullanmadıysanız ya da çok şampuan koyduysanız nozüller tıkanmış olabilir.
-
Hazır cam silecek suyu kullandım. Sanırım onlar da tıkanma yapabiliyor. Saf su kullanmak en iyisi herhalde. Teşekkürler cevabınız için
arkadaşlar malum motor 3 silindirli, titreşim olayı rolantide nasıl? b segmentinde kullandığım araçlarda sinir bozucu şekilde rahatsız ediciydi. alım kararımı etkileyecek bir sorun ve cevabını bulmak zor biraz
-
4500 km ve 3 aydır kullanıyorum. Bir titreşim gelmiyor bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Motor çalışır vaziyette kaputu açınca çok titreşimli ve gürültülü görünüyor ama ilginç bir şekilde içeride hiç titreşim yok. Eski aracım 4 silindirli idi. Bu araç 3 silindir olmasına rağmen kabin içi titreme ondan daha az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 14 Ocak 2025; 14:18:0 >
2022 model, C4x, dizel otomatik, 2 nci bakım geldi, 12000 den ağzını açıyor servisler, var mı yakın zamanda fiyat alan
İçeride öyle 3 silindirli olduğunu hissettirecek bir titreşim olmaz, motor çok çabuk ısınıyor ve ısındıktan sonra çok sessiz bir motor. Ya da aracın yalıtımı güzel.
-
Arkadaşlar 25 Aralık'ta ödemenin tamamını yaptım ama araçtan ses seda yok bu tarihlerde alanlarda durum nedir?
Merhaba 31 aralıkta bende ödemeyi kapattım, ama hala met bir süreç yok bekliyoruz.
Ben de bu civarda ödeme yapmıştım gümrükte yazılım kontrolünden geçtiği ve sevkiyat sırasına alındığı söylendi, temsilcinize sorun isterseniz yardımcı oldular bana genellikle bu bilgiler için.
-
Türkiye'ye inmiş gözüküyor dedi benimki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X