Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (479. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ssspawnnn1881
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.786
Cevap
318
Favori
656.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İZZET AYDINyoutube
    Citroen C4 Boya Atma Ve Dava Süreçleri
    https://www.youtube.com/shorts/1JPs-MsBsWg?si=reQzAlYGHvP8PAT2

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realove19 kullanıcısına yanıt
    Hocam vatandaşın yazdığı sürece bakar mısın? 2022 de dava açılmış yıl olmuş 2025 hala bir sonuç alınamamış. Vatandaşın %100 haklı olduğu bir süreçte üst mahkemedir istinaftır elinden ne geliyorsa yapmış vatandaş, valla helal olsun ama ülke öyle bir haldeki maalesef hala daha hakkını eline alamamış. Hal böyle iken marka da kimseyi takmaz boyatıyoruz işine gelirseye getirir konuyu. Seneye boyatmıyorum da derse ne yapabilirsin 2024 de aldığın arabaın davasını 2028 e kadar beklemeyi göze alabiliyor musun mesela? Sorun değil ben boyatır fiyatını da makul derecede düşürür zarar eder satarım ama öfkem bu adaletsizliklere ve bunlara çanak tutarak bu rahatlığı veren yargı sistemimize.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• onuryilmaz02 O kullanıcısına yanıt
    Yokuş aşağı olmasına gerek yok. Çok kez şehir içinde düz yolda bile 700 devire düştüğünü gördüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cam silecek suyu püskürtme sorunu yaşayan oldu mu? Daha 1 yaşında bile değil araç su püskürtmüyor. Neden olabilir? başına gelen oldu mu?

• zizou10 Z kullanıcısına yanıt

Silecek kolunu çektikten sonra biraz geç püskürüyor. Birkaç saniye basılı tutmak lazım su gelmesi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok. bidliğiniz cam suyu dolu olduğu halde gelmiyor atmıyor mekanizma

• Uzun beklesem de atmıyor

Su püskürtme delikleri tıkanmış olabilir. Bir iğne ile çok bastırmadan açmayı deneyin. Bir de eski aracımda başıma gelmişti su deposundaki bir hortum yerinden çıkmıştı. Hortumları da bir kontrol edin.

Teşekkür ederim deneyeyim

Şayet saf su kullanmadıysanız ya da çok şampuan koyduysanız nozüller tıkanmış olabilir.

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Hazır cam silecek suyu kullandım. Sanırım onlar da tıkanma yapabiliyor. Saf su kullanmak en iyisi herhalde. Teşekkürler cevabınız için

• arkadaşlar malum motor 3 silindirli, titreşim olayı rolantide nasıl? b segmentinde kullandığım araçlarda sinir bozucu şekilde rahatsız ediciydi. alım kararımı etkileyecek bir sorun ve cevabını bulmak zor biraz

• 4500 km ve 3 aydır kullanıyorum. Bir titreşim gelmiyor bana

• Motor çalışır vaziyette kaputu açınca çok titreşimli ve gürültülü görünüyor ama ilginç bir şekilde içeride hiç titreşim yok. Eski aracım 4 silindirli idi. Bu araç 3 silindir olmasına rağmen kabin içi titreme ondan daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryilmaz02 -- 14 Ocak 2025; 14:18:0 >
  • 2022 model, C4x, dizel otomatik, 2 nci bakım geldi, 12000 den ağzını açıyor servisler, var mı yakın zamanda fiyat alan

• İçeride öyle 3 silindirli olduğunu hissettirecek bir titreşim olmaz, motor çok çabuk ısınıyor ve ısındıktan sonra çok sessiz bir motor. Ya da aracın yalıtımı güzel.

• Arkadaşlar 25 Aralık'ta ödemenin tamamını yaptım ama araçtan ses seda yok bu tarihlerde alanlarda durum nedir?

• jubeiyagyu kullanıcısına yanıt
    Merhaba 31 aralıkta bende ödemeyi kapattım, ama hala met bir süreç yok bekliyoruz.

• jubeiyagyu kullanıcısına yanıt

Ben de bu civarda ödeme yapmıştım gümrükte yazılım kontrolünden geçtiği ve sevkiyat sırasına alındığı söylendi, temsilcinize sorun isterseniz yardımcı oldular bana genellikle bu bilgiler için.

• Equexks E kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye inmiş gözüküyor dedi benimki

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.