Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 (609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Augeas
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.235
Cevap
352
Favori
768.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hybrid mi, Puretech mi mevzusunda bence ikinizde haklısınız.

Bir tarafta yağlı kayış(son revize ile düzeltildiği açıklandı) riski ile birlikte mükemmel EAT8 şanzıman var.

Diğer tarafta zincir var kafa rahat amma velakin yeni sistem çift kavrama şanzıman ilerleyen dönemlerde içjn soru işareti.

Yakıt mevzusuna gelirsek Ankara için aylık 1000 km. hesapladım; ortalamada 3 lt fark olsa hesabıma göre yılda 16k civarı hybrid avantajlı.

Şu anda 66k pahalı hybrid olan. 4 yılda amorti edilebilir gibi duruyor. Hybrid motorun serilik avantajı da var.

Zor bir seçim ama ikisi de kişisel şartlar değerlendirilerek tercih edilebilir. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt

Aynı kasa aldım ben de, genelde haftasonu kullanmayı planlıyorum ve senede 10k yı asla geçmem. Bu şartlarda ortalama 8lt benim için tamamdır. Eat8 daha önce kullanmamıştım ama 1.2Puretech ile uyumu müthiş. Sarsıntı yok, gecikme minimum seviyede, performans da veriyor, istersen tutumlu da oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Anneme de kizdim 🤣🤣🤣

Hocam ben yıllardır ne yasadim bilemezsin, her yazligi actigimizda neler tasiyorum, donerken neler tasiyorum, tursumu dersin ,kova kova, Yani ivir zivir ne varsa getir gotur 🤣🤣

Allah saglik versin 😊

• vfnv kullanıcısına yanıt

Ben Test ettim bayagi C4'ü..308 kullanicisi olarak evet Astra 308 daha sert..Astra'da kullandim..Ama 1 tik sert oyle daglar yok yani...

Ben C4 ile Bir U dönüşü yaptim ama oyle boyle sertlijte degil, Lastikler kesilir normal de benim yaptigimi 308 Astra olsa..Vallahi C4 banamisin demedi, yerden kesilmedi arac, sadece yana fazla yatti toparladi hemen direksiyon hakimetimle, direksiyonum cok iyidir ovmek gibi olmasin....Bir de Goz gozu gormeyecek yagmur yagisinda yaptim hareketi..Yerler islak vs..

• AwerlawK kullanıcısına yanıt

Kullanim Guzargahlarina gore normal hocam degerler..

Benim esim eat8 T9 308 kullaniyor, 3 km git gel trafik..8,5 Lt ortalama..

Ben hybrid aliyorum trafik icin..Ayrica daha performansli , ister uza, ister az yaksin misali..Zaten degerleri paylasirim 3 km git gel ortalamalari..

• Hasan 06 kullanıcısına yanıt

Sanziman islak kavrama korkacak birsey yok bence..Kuru olsa almazdim acikcasi..Eat8 le devam ederdim..Son guncelleme ile triger kayisi motor revize edilmis bayagi..Yani 80.000 rahat gider dogru bakimlarla...

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    U donuste normalde Astra 308 yere daha yakın onların daha iyi yol tutması gerekmez mi

Hocam arac yuksek olmasina ragmen abanarak dip gazla U donusu yaptim, 308 ile arkasi atardi eminim..Ha esp ile toplardim rahat rahat evet..

C4 Atmadi son derece stabildi...Esp bile devreye girmedi bende sasirdim bu duruma..

• Yakın zamanda ikinci el alım satım yapan var mı? Kaçtan gidiyor ortalama shine paket. Araç 10 binde koyu gri renk. 2024 model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Evet ıslak kavrama olması içimize su serpse de, zaman ne gösterecek bakalım.

Vosvos grup patlak DSG için yıllarca yıllarca revize edildi, yenilendi, uber süper oldu dedi, varmı hala patlayan DSG; var.

Yanlış anlaşılmasın şu an alacak olsam muhtemelen ben de hybrid versiyonu seçerim, sadece küçük bir tereddüt çift kavrama olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 28 Nisan 2025; 21:18:49 >
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt

Dsg Kuru sanziman , patlamasi isinmasi normal..

Audi, mercedes bosuna islak kavrama kullanmiyor 😊

Tabi burada sanzimanin uretim kalitesi de onemli..Her islak iyi demek degil kesinlikle..Ama ben sorun olacagini sanmiyorum acikcasi..2 senedir kullaniliyor, sorun yasayan cok az bir kesim var..Sanziman guncellemesiyle cozuluyor..Kararsizlik, iste 1. Vitesden 2 ye gecmemesi gibi yazilimsal sorunlar..

• Fikir vermesi açısından 8763 km ortalaması ki bunun da yaklaşık 5000 km si uzun yoldur.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• Bu da 01 şubattan bugüne kadar, aklıma geldikçe uygulama açtığımda kaydedilen tüketim. Tamamı ş.içi.

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• Araç saati her kontak kapatışımda resetliyor. GPS'ten otomatik olarak alacak şekilde ayarlı, telefonu bağladım, Wi-Fi ile de bağladım ama yine de otomatik olarak güncellemiyor.

İşin enteresan tarafı manuel olarak ayarladığımda da bir sonraki açılışta kendisi otomatik güncellemeye alıp yine bozuyor saat ayarını.

Böyle bir durum yaşayan var mı, yabancı forumlara da bir göz atacağım ilk fırsatta.

• C5 aircross tanıtılmış.c4un abisi gibi duruyor.ön ve arka çok benziyor.ic farklı.boyle gelmesi iyi olmuş.c4un bu yüzü uzun bi süre guncel kalacak demektir.

hocam 308 t9 dan geçtim ki yol tutuşu çok üst seviyededir. konforda çok fark var. koltukları kaliteli ama sertti. bu araç kaliteli ama yumuşak. ben uzun yolda popiş ağrısı çekerdim. kalın destekli kılıf almıştım ona. c4x çok iyi.

yol tutuş da tahminimden iyi gibi.

• ODJK3434 O kullanıcısına yanıt

hocam ben 1k kmdeyim. 6.4. hafta içi 1.5km git gel . hafta sonu 15 km git gel. hız 35. 10k km de bunun üstüne çıkmaz. eminim. ama başka biri 9 yakarsa bilemem. onun diğer aaraçları da çok yakar.

• YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025 YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2025

• elcas kullanıcısına yanıt
    O nasıl bi sorundur ya.1500 rakım üzerinde hybrid sistem çalışıyormuş.ben anlamadım mantığı.1500 rakım üzeri yerde yaşayanlar almamalı o zaman.

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.