Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim şahsi fikrim touch versiyonu donanım açısından gayet dolu ve yeterli.orta donanım b sınıfı araçlar için eksiği yok çokça fazlası var.75 lik touch 39000 tl civarındaki kendi rakibi araçlara bakarsak (208 42000 tl donanım açısından cliodan geride corsa enjoy aynı fiyatta olsa donanımı daha geride ve polo)daha uygun.icon versiyonu bencede daha dolu olmalıydı(elektrikli arka cam katlanır aynalar vs gibi)ancak zaten araç daha satışta bile değil.2 ay sonra zaten icon artık bu donanımlarla gelecek.o yüzden bu araç bu donanımlarla alınmaz gibi söylemler biraz komik.bu araç 2 bilemedin 3 ay sonra icon versiyonu çoğu c sınıfında olmayan donanımlarla karşımızda olacak.tabi fiyatı birazda yükselecektir.zaten versiyonlar herkesin ekonomisine göre yapılır.paraya kıyan yada parası daha fazla olan icon alır krediyle hareket eden touch alır.bence en makul ve piyasada en çok tutacak olan 75 lik touch versiyonu olacaktır.muhtemelen 1 yada 2 sene sonra onunda arka camlar elektrikli olacak

• Sounçta ekran var, bir şekilde geri görüş kamerası takılamaz mı ?
  • arka camlar elektrikli olacak ve r-link denen zımbırtıya yazılım güncellemesiyle fazladan 1 özellik daha eklenecek bahanesiyle fiyatı yükselirse almaktan vazgeçeceğim b sınıfı küçüçük hele reno gibi bir markaya ne özelliği olursa olsun isterse kanatlanıp uçsun 38-39.000 tl üstü para vermem ayrıca başımdan geçen fluence faciası varki bunuda düşününce sinirlerim tepeme çıkıyor 3-4 aylık garajda duran arabanın boyası soyulur mu ? iç mekanda soyulan kopan yerinden çıkan parçalar ve arabanın her tarafından gelen takır tukur seslerde cabası rönonun c sınıfı arabasında boyle sorunlar çıkıyorsa clio da neler olmazki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 8 Ekim 2012; 12:12:45 >
  • ön konsol daha güzel olabilirdi. ama dış dizayn süper. okuduğumuza göre 0,90'lık motor da iyiymiş.
  • Renault offers a variety of options that include, a panoramic fixed glass sunroof, rear parking camera, R-Link system with apps and an extensive range of personalization touches inside and out.

sabit cam tavan, kameralı park sistemi olacakta acaba ne zaman ???
  • Parlak pilastik "so called Piano Black" kısmı karbon yada metalik folyo ile kaplatınca çizilme sorunu ortadan kalkar.
  • [size=4]swat882 den yeni fotoğraflar

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

• kırmızı renk çok fantastik olmuş, adamın gözünü alıyor. bu renk 800 TL daha mı pahalı beyaza göre, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toruk_makto

kırmızı renk çok fantastik olmuş, adamın gözünü alıyor. bu renk 800 TL daha mı pahalı beyaza göre, bilen var mı?

Evet 800 Tl daha pahalı, renk farkı.
  • Kahverengi olanını canlı gören varmı ?
    O da güzel bir kombinasyona benziyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Kahverengi olanını canlı gören varmı ?
    O da güzel bir kombinasyona benziyor...

Bakır Kahve'yi bende Cok beğendim.Canli görsek guzel olur aslında.

Yalniz kırmızıyı canlı gördüm.Kesinlikle konfigürasyondakinden daha guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piano black kaplama tam bir rezalet neden derseniz daha ilk 3 ayda o piano black kaplama nasıl çizilir anlatamam o çizilmiş rezalet görüntü asla geçmez araba çok kötü gözükür bence iç döşeme rezalet olmuş sırf göz boyamak için yapılmış ama ömrü çok kısa
  • quote:

Orijinalden alıntı: _UETS_

piano black kaplama tam bir rezalet neden derseniz daha ilk 3 ayda o piano black kaplama nasıl çizilir anlatamam o çizilmiş rezalet görüntü asla geçmez araba çok kötü gözükür bence iç döşeme rezalet olmuş sırf göz boyamak için yapılmış ama ömrü çok kısa

Bircok kisi ayni seyi dusunuyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa zamanda canlı incelemek istiyorum. Belki bu hafta sonu gidip bir bakarım. Fiyatlara trafik sigortası vs. bi sürü şey ekleniyormuş duyduğum kadarıyla. Neler ekleniyor ve nekadar tutuyor acaba bilen veya hiç alan var mı?

@undefined2 sanırım o site Avustralya sitesi. Aynı site benim külüstüre 2,5 yıldız vermiş. Demekki clio 4 daha iyi. İnceleyip göreceğim bakalım.

http://www.caradvice.com.au/193904/2013-renault-clio-review/
    http://www.caradvice.com.au/138680/holden-barina-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Ekim 2012; 11:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Parlak pilastik "so called Piano Black" kısmı karbon yada metalik folyo ile kaplatınca çizilme sorunu ortadan kalkar.

Mercedes'te karbonfiber piano black denilen opsiyon bu ise mi yariyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toruk_makto

Arkadaşlar ben de bu fiyatlarla bu araçtan vaz geçmiş durumdayım. Joy veya Touch paket almak mantıksız bence Icon dizel aldığınızda da 43bin lira oluyor. 44bin liraya Megane Extreme alınıyor. 50 verirsen Privilege Megane alınıyor.
    Bugün tekrar inceledim Clio 4ü şimdi de vazgeçme sebebim olan eksi yönlerini yazayım:

1- Pahalı
    2- Dışı çok güzel ama içi o kadar da süper olmamış.
    - Torpido, kapı içleri malzemeleri düşük kalitede.
    - Bu herkes için geçerli olmaz ama içi çok sade.
    - Ekranın olduğu kısım üstten oturtulmuş gibi duruyor ve arkasında boşluk var.
    - Araç uzun ama dar olmuş.
    - Arka koltuklar o kadar da rahat değil.
    - Manuel cam ile konu komşunun diline düşmek var.
    3- İstediğini modeli almak için 2-3 ay beklemek zorundasınız.
    4- Otomatik klima bana hiç otomatikmiş gibi gelmedi :) sanki bir katakulli var gibi.
    5- 5 vites. 6 vites olsa tercih nedenim olurdu.
    6- Vites geçişleri çok sert, katır kutur yapıyor şanzıman.
    7- 17" jant fiyatını göremedim, 16" olanına da renk için 250 lira almak da nedir.
    8- Bence dokunmatik ekran yol-araç bilgisayarı ve navigasyon olarak kullanılmalı bunun yanında yine ayrı bir radyo CD çalar olmalıydı. Dediğim gibi fazla sade olmuş.
    9- Arka cam küçük.
    10- Geri görüş kamerası yok, en full'ünde olsun bari, o kadar koca ekran koymuşsun 30 liralık bi webcam takıver.
    11- Cam tavan, xenon opsiyonları yok.
    vs.vs.vs.vs.

Ama dış tasarımı çok güzel. Baktıkça bakıyorsun.

bence bu aracta dizel almak pek mantıklı değil dizel benzinli arasında 1 lt fark var ve mazotla benzin fiyatı aynı olmuş nerdeyse benzinli 100/4 ortalama harika bi değer çoğu dizelden daha iyi bir veri...

• 0,9 TCE motor un verdiği 90 Hp lik güç ilerleyen zamanlarda Chip tuning ile çok rahat 115-120 Hp leri bulabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 9 Ekim 2012; 15:15:32 >
  • 0.9 90 hp benzinli motor sehır ıcı kullanım ıcın ıdeal ama uzun yol yapacaklar bence hıc dusunmesın derım bu motorun nefesı cabuk tukenır arac yuklu+klımada acıksa yolculuk ıskenceye donusebılır ben ocak ayına kadar bekleyıp 1.2 tce versıyonu alacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 9 Ekim 2012; 15:24:38 >
  • Bugün öğleden sonra aldığım bilgiye göre 18.000 TL 18 Ay Sıfır faiz kampanyası onaylanmak üzereymiş.

Masraf : 600 TL

Bilgi bayiden alınmıştır.
  • Kredi olayı güzelde şu fiyat olayına bir çözüm bulmaları lazım. İnternet sitesindeki fiyatlar ile bayii fiyatları arasındaki fark soru işareti.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.