Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sms geldi renaulttan herhalde clio 4 test aracı gelmistir diye aradim.daha gelmemiş.
    Bütçenin çok üstünde bi fiyat aldım.45100 hangi araç bu fiyata satılıyor.bu kadar paray b sınıfı bi araca verilir mi?
    Geçen sene dizel fluencei krediyle 41.500e aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlara %4 ekleyip söylüyorlar. Internete girip bakmalarını istediğinizde...Hımm haklısınız diyorlar.
  • Bayi 18 Ay kampanyası için haber beklediklerini iletti. Kesin demedi. Yarın tekrar sorarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

0.9 90 hp benzinli motor sehır ıcı kullanım ıcın ıdeal ama uzun yol yapacaklar bence hıc dusunmesın derım bu motorun nefesı cabuk tukenır arac yuklu+klımada acıksa yolculuk ıskenceye donusebılır ben ocak ayına kadar bekleyıp 1.2 tce versıyonu alacagım

Ayrıca o motora 6. vites olması gerkir.
    uzun yolda 5 viteste epey bi yüksek devir çevirir 110-120 Km de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

0.9 90 hp benzinli motor sehır ıcı kullanım ıcın ıdeal ama uzun yol yapacaklar bence hıc dusunmesın derım bu motorun nefesı cabuk tukenır arac yuklu+klımada acıksa yolculuk ıskenceye donusebılır ben ocak ayına kadar bekleyıp 1.2 tce versıyonu alacagım

Ayrıca o motora 6. vites olması gerkir.
    uzun yolda 5 viteste epey bi yüksek devir çevirir 110-120 Km de...

Bende sımdı bunu dıyecektım sıze tamamen katılıyorum su an 6 ılerı vıteslı arac sahıbı olarak 5 ılerı vıteslı araclara gore daha konforlu+daha ekonomık yolculuklar yapıyorum bundan sonrada kesınlıkle 5 ılerı arac almayı dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 9 Ekim 2012; 18:10:30 >
  • Evet arkadaşlar, 6 vitesi olmayan araçların devri kapanıyor. Artık insanlar devamlı uzun yola çıkıyor. 120-140km/s gibi hızlarda sabitleyip gitmek istiyorlar. Geri kafalı 5 vitesi bundan sonra artık ben almayacağım. Sizler de uzun yolda rahat etmek istiyorsanız 6 vitesten şaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Evet arkadaşlar, 6 vitesi olmayan araçların devri kapanıyor. Artık insanlar devamlı uzun yola çıkıyor. 120-140km/s gibi hızlarda sabitleyip gitmek istiyorlar. Geri kafalı 5 vitesi bundan sonra artık ben almayacağım. Sizler de uzun yolda rahat etmek istiyorsanız 6 vitesten şaşmayın.

7 ileri dsg olsa

• Artık 5 vitesli manuel almak çok mantıksız gerçekten.
  • Yeni Clio efsane olmaya aday. Çok fazla ilgi görmeye başladı. Buna Renault da şaşırmış olmalı.

İşin doğrusu bu aracı incelemek aklımın ucundan geçmiyordu. Bayiye gelsin bir bakalım.

Bu kadar ilgiyi hakediyormu!
  • 5 vites deyince ilk aklıma gelen yeni Civic oluyor. Clio'da 5 vites kabul edilebilir ama Civic için aynı şeyi söyleyemem.

Clio daha çok şehir içi için ideal araç. Şehir içinde bence 5 vites avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 9 Ekim 2012; 21:32:42 >
  • dışı gerçekten çok güzel aracın ama iç dizaynı için aynı şeyi söyleyemiycem çabuk dökülecekmiş gibi bi his uyandırıyo..
  • 1.5 dCİ 75 bg resmî tüketim değerleri çok cazip görünüyor.

"Şehir dışı (lt/100km)

3,2

Şehir içi (lt/100km)

4,3

Ortalama (lt/100km)

3,6"

Bence gerçek yol şartlarında yaklaşık 5 litre mazot. İnsanı çok etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

1.5 dCİ 75 bg resmî tüketim değerleri çok cazip görünüyor.

"Şehir dışı (lt/100km)

3,2

Şehir içi (lt/100km)

4,3

Ortalama (lt/100km)

3,6"

Bu degerler cok zor bence

• Ekranın kenarlardaki plastiği mat yapmalılardı bence. Gördüğünüz gibi en ufak güneşte, toz, kir, parmak izleri kendini belli ediyor. Yanınızda fiber bez bulundurmanız lazım Ya da telefonların ekranına kaplanan mat ekran koruyucu tarz bir şey uydurabilirsiniz.

Çünkü bu tarz plastikler çizildiğinde çok kötü görünür. Mesela ldc-led monitörünüz var ise ve siyah ise ayaklarına bakın. Çizik doludur. Silseniz dahi silinmemiş gibi hem çizik hemde kirli gibi görünür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

"Şehir dışı (lt/100km)

3,2

Şehir içi (lt/100km)

4,3

Ortalama (lt/100km)

3,6"

Bence sen artik yazma bu arac hakkinda. Senin kadar tutarsiz yorum yazn birisini gormedim cunku. Bir kac gun once ove ove bitiremedigin bir araci yerin dibine sokmaya calisiyorsun simdi surekli. Anladigim kadariyla bir araba seninse veya almaya niyetlendinse dunyanin en iyi aracidir yoksa dunyanin en kotusu. Bir orta yolu bulamiyorsun. Tamam anladik almaktan vazgectin Ok. Ama itin ... sokman gerekmez arabayi almaktan vazgectin diye. Bir sus Allahaskina. Arabaya pahali diyorsunuz da neye gore kime gore pahali? 1.6 TDCI Titanium Focus olmus 62 bin TL. Yaziyla altmis iki bin lira.
    haberin var mi? Bu paraya iki tane Clio 4 alinir. Evli olan birini esine verir birini kendi kullanir. Daha hala pahali diyorsunuz. Bu alt tarafi Clio ise otekide alt tarfai Focus. Arada 20-30 bin'TL lik ne farki olabilir? Gidip 2.el Megane fiyatlari ile kiyaslayanlar var birde abuk sabuk. Yahu 2. ele baktiktan sonra o paraya Mercedes'te alinir o zaman hic kimse sifir arac almasin.

Herkes bilirki 1.5 dCi gayet ekonomik bir motordur ve Clio'nun daha hafif govdesi ve sakin kullanim ile bu degerler geyet normal. Haluk bey benzinli versiyonda bile 4.2lt tuketimini yakalamisken 1.5 dCi'da rahat rahat bu rakamlar yakalanir.

Buarada Top Gear'in dergiside Clio 4'u test etmis ve genel olarak begenmisler:

http://www.topgear.com/uk/photos/new-renault-clio-review-first-drive-2012-9-9

• quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

quote:

quote:

"Şehir dışı (lt/100km)

3,2

Şehir içi (lt/100km)

4,3

Ortalama (lt/100km)

3,6"

Bence sen artik yazma bu arac hakkinda. Senin kadar tutarsiz yorum yazn birisini gormedim cunku. Bir kac gun once ove ove bitiremedigin bir araci yerin dibine sokmaya calisiyorsun simdi surekli. Anladigim kadariyla bir araba seninse veya almaya niyetlendinse dunyanin en iyi aracidir yoksa dunyanin en kotusu. Bir orta yolu bulamiyorsun. Tamam anladik almaktan vazgectin Ok. Ama itin ... sokman gerekmez arabayi almaktan vazgectin diye. Bir sus Allahaskina. Arabaya pahali diyorsunuz da neye gore kime gore pahali? 1.6 TDCI Titanium Focus olmus 62 bin TL. Yaziyla altmis iki bin lira.
    haberin var mi? Bu paraya iki tane Clio 4 alinir. Evli olan birini esine verir birini kendi kullanir. Daha hala pahali diyorsunuz. Bu alt tarafi Clio ise otekide alt tarfai Focus. Arada 20-30 bin'TL lik ne farki olabilir? Gidip 2.el Megane fiyatlari ile kiyaslayanlar var birde abuk sabuk. Yahu 2. ele baktiktan sonra o paraya Mercedes'te alinir o zaman hic kimse sifir arac almasin.

Herkes bilirki 1.5 dCi gayet ekonomik bir motordur ve Clio'nun daha hafif govdesi ve sakin kullanim ile bu degerler geyet normal. Haluk bey benzinli versiyonda bile 4.2lt tuketimini yakalamisken 1.5 dCi'da rahat rahat bu rakamlar yakalanir.

Buarada Top Gear'in dergiside Clio 4'u test etmis ve genel olarak begenmisler:

http://www.topgear.com/uk/photos/new-renault-clio-review-first-drive-2012-9-9

Yeni clio için ben ne yazdım

1)arka cam olayı herkes yazıyor

2)kampanyaya dahil edilmemesi herkesin ortak sorunu

Bunun dışında yeteri kadar indirim yapılmaması

Bunun dışında olumsuz ne yazdım ben ?

Nerede ne yazacağımı size soracak değilim ben bu arada

• quote:

Demissin. Neye gore ? Araci test ettin mi? Adam aracin fabrika verilerini yazmis.ustelik fazla fazla 5lt demis. Baska bir basliktada benzinli versiyonla dahi sehirici 4.2lt degeri yakalanmis. Simdi sen kalkmis bu degerler zor diyorsun. Nesi zor onu anlamadim? Hani test edersin yakalayamazsin degerleri anlarim belki ama o da yok. Sallamissin sadece maksat arabaya camur atmak olsun. Renault'ya kizmissin ya.
  • quote:

quote:

Demissin. Neye gore ? Araci test ettin mi? Adam aracin fabrika verilerini yazmis.ustelik fazla fazla 5lt demis. Baska bir basliktada benzinli versiyonla dahi sehirici 4.2lt degeri yakalanmis. Simdi sen kalkmis bu degerler zor diyorsun. Nesi zor onu anlamadim? Hani test edersin yakalayamazsin degerleri anlarim belki ama o da yok. Sallamissin sadece maksat arabaya camur atmak olsun. Renault'ya kizmissin ya.

Sen ne söylediğini bilmiyorsun kafan başka yerde takılmış kalmışşın bir yere

Hızı 90 km sabitlersin çıkarsın otobana ancak bu değerler olur 0 bagaj tek yolcu ile olur buda ancak
  • quote:

quote:

quote:

Sen ne söylediğini bilmiyorsun kafan başka yerde takılmış kalmışşın bir yere

Hızı 90 km sabitlersin çıkarsın otobana ancak bu değerler olur 0 bagaj tek yolcu ile olur buda ancak

forumda gördüğüm kadarıyla 3-4 tane clio başlığı var şu anda ve siz clio almaktan vazgeçip başka araç aldığınızdan beri clio hakkında hiç olumlu bir cümle kurduğunuzu görmedim...

yakıt tüketiminden tutupta reklamına kadar bütün her şeye muhalifet olmuş durumdasınız...

ne olduda geçen hafta öve öve bitiremediğiniz clio bu hafta başka clio mu oldu acaba ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.