Şimdi Ara

Yeni corolla cvt lpg tuketimi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrblar yeni corolla 1.6 advence cvt otomatik almayi düşünüyorum ama lpgli olmali çünkü ise gidis 40 gelis 40 km olmak uzere günlük 80 km yol yapıyorum. Bu sekilde kullanarak yakit tuketimi nasıl olur acaba corolla cvt kullananlardan bilgi alabilirmiyim. Yol bilgisayari gösterdigi ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu gidiş geliş 80 kilometreyi hangi şartlarda yaptığınıza bağlı. 70km ve üzeri hızda akıcı bir şekilde gidecekseniz 7-8 lt/100 km yakar. Yaşadığınız yerdeki lpg fiyatlarıyla çarparsanız sonuca ulaşırsınız. Zira lpg fiyatları çok değişken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Bu gidiş geliş 80 kilometreyi hangi şartlarda yaptığınıza bağlı. 70km ve üzeri hızda akıcı bir şekilde gidecekseniz 7-8 lt/100 km yakar. Yaşadığınız yerdeki lpg fiyatlarıyla çarparsanız sonuca ulaşırsınız. Zira lpg fiyatları çok değişken...

Bu 80 kmnin 30 kmsi hafif sıkışık trafik geri kalan 50 kmsi ise akici trafikdir. Ayrica agresif kullanmam araci 100 km hızı geçmem. Lpg fiyati galiba 2.5 tl. Dediginiz 7-8 lt direk lpg yakitimi yokda gostergenin gosterdigimi olur zira lpg benzine oranla 1.2-1.3 fazla yakiyormus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dt.ekrem -- 1 Kasım 2014; 0:05:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama net tüketim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dci-hdi-tdi-ctdi-bu dizel motorlar
    19 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.