Bildirim
*** YENİ CORSA,OPEL SHOWROOM'LARINDA ***
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Fiyatlar çok uçuk birkaç resim daha olsa fena olmazdı -
-
-
Resim yüklemede sorun var, ben de yüklemeye çalışıyorum -
-
60 bin e corsa valla nekadar guzel -
Adam modelinde kullanılan 1.2 cansız motor var hem -
-
-
-
Ici guzel de burnu facia. O burunla kapinin onune koymam bunu ben. -
-
Hocam sanirim araci incelediniz. Diz mesafesi, plastik kalitesi falan nasil bilgilendirebilir misiniz? -
-
O fiyatlara corsa alana enayi derler. -
1,80 boyuma göre ayarlayıp sürücü koltuğunu, arkada sıkışmadan oturabiliyorum. İç hacmi zaten bildiğimiz güncel Corsa, kasası değişmedi sonuçta. Plastiklerinin görseli kaliteli ama sert, sınıf standartlarında. Deri direksiyonları güzel ve şekil olmuş. -
Astra fiyatına Essentia donanım benzinli Corsa satmaya çalışmak. Opel fiyat konusunda saçmalamış.quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
O fiyatlara corsa alana enayi derler.
Yeni kasa güzel olmuş ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 7 Şubat 2015; 15:42:43 > -
Bu fiyatlar Corsa'ya mı özel sanki ? Arabaların ilk önce çıplak fiyatlarına, sonra vergiler dahil anahtar teslim fiyatlarına bakmak lazım. Nedense herkes fiyatlardan şikayet ederken vergiler konu olmuyor.
Benzer içerikler
- blueefficiency ne demek
- sıralı sistem lpg ışıkları yanmıyor
- egea 1.4 bakım periyodu
- volkswagen tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- en iyi oto radyatör markaları
- peugeot 2008 allure 2024
- peugeot 2008 özellikleri
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- togg kredi kampanyası
- chery euro ncap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X