Şimdi Ara

Yeni Dobloma Hangi Renk Xenon Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 3 gün önce 1.3 90 HP MJET E4 MY LIFE aldım renk bordo hangi renk xenon (sis&far) alayım yardımcı olurmusun

link atarsanız sevinirim.. iyi forumlar..

4300k-5000k- 6000k-8000k 12000k hangisi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahor -- 3 Eylül 2012; 5:06:06 >

• Siyah.
  • Yanlız Xenonların Rengini Sormustum
  • O zaman beyaz.
  • tşkler.
  • mümkünse almayın
  • evet mümkünse almayın ama illa alıcaksanızda 4300k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane icon hangi renk
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahor

arkadaslar 3 gün önce 1.3 90 HP MJET E4 MY LIFE aldım renk bordo hangi renk xenon (sis&far) alayım yardımcı olurmusun

link atarsanız sevinirim.. iyi forumlar..

4300k-5000k- 6000k-8000k 12000k hangisi sizce

orjinalinde xenon far yoksa zaten takmak yasak muyeneden de geçemezsin far yıkama vs.. aparatların olması lazım en güzeli 5000k beyaz far takmak osram hyper white gibi
  • benim tavsiyem de takmamanız yönünde olacak...
  • Lütfen takmayın ve bizim gözlerimizi rahat bırakın.

• Takmayin dersem cok seymi istemis olurum ?

• Arkadaslar bugun bayağı taktırma diyen arkadaslar oldu o yüzden taktırmayacam düşünceleriniz için tşkler
  • asıl sizin duyarlılığınız için teşekkürler
  • eğer taksaydın trafikte alınan gözlerden gelen küfürler ve para cezasından başka gelen birşey olmayacaktı merceksiz xenon milletin gözünü taciz etmekten başka bir şeye yaramaz
  • Motor kullanıyor olsanız ve şehir dışı gibi bir yolda karşınızdan geliyor olsa di hele o yol virajlı ise o kişinin durması olanaksızsa kaza yapma ihtimali çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

evet mümkünse almayın ama illa alıcaksanızda 4300k

+ 1 Ayrıca Far Yıkaması Olmadan Xenon Olmadan Muaynede Sıkıntı Oluyo Diye Biliyorum Yoksa Yanlış Mı Biliyorum
  • Merceksiz ve otomatik ayar olmayan araçlara xenon yasak ama bunun sadece muayenede sorulması ve ağır kusur sayılması saçma. Muayene zamanı gelince söküp geçtikten sonra tekrar taktırabilir önemli olan trafikte görüldüğü zaman hesap sorulması ama o hesabı soracak polis yok bizde..Böyle gelmiş böyle gider.Polis her çakma xenon araca ağır para cezası kesip aracı bağlamadığı sürece bunun önüne geçilmez ve her çakma xenonluyu gördüğümde sülalesine şükranlarımı sunmama engel olamaz..
  • Gözü kör edeninden alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

evet mümkünse almayın ama illa alıcaksanızda 4300k

+ 1 Ayrıca Far Yıkaması Olmadan Xenon Olmadan Muaynede Sıkıntı Oluyo Diye Biliyorum Yoksa Yanlış Mı Biliyorum

far yıkama değil, otomatik far yükseklik ayarı olması şartı var. tabii orijinal xenonlu araçlarda far yıkama da var zaten.
  • 4.3kdan şaşmayın hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.